Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, stereoto_ каза: Склонен съм да вярвам на това.. Пашев и Лудата Глава така процедираха и с Джулия и с Грахич! Това ли е причината да напуснат двете Даймънд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 4 минути, THE IIconic каза: Пашев и Цеци лудата глава го притиска ли... https://news2.bg/2021/10/denis-teofikov-se-e-samoubil/ Сега някой веднага си измисля неща, за да генерира трафик. Представете си, че не е вярно и някой ви обвинява за нечие самоубийство без никакви доказателства. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Пашев е много агресивен и се е стигал неведнъж до побоища в студиата им. Затова и той, работи с много малко изпълнители. Доколкото съм чувал, Емрах и Пашев са се сбивали, затова е напуснал Даймънд. Денис също искал, но впоследствие се е отказал. 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Еха силни обвинения за Пашев и Цеци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Току що, DarkChild каза: Така е в това предаване навсякъде по света. Може би, не ми е правило впечатление като съм гледал други издания на формата. Или са пели по добро да не вълнуват парцалите, или монтажистите са им по-кадърни, или и двете. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 9 минути, Lelqtian каза: Аз не виждам защо да не може да паднеш от балкон ... дори да не си под влияние на някви субстанции. Аре стига със спекулациите. Аз пък не виждам как може както си стоиш да паднеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, чушка. каза: Пашев е много агресивен и се е стигал неведнъж до побоища в студиата ми. Затова и той, работи с много малко изпълнители. Доколкото съм чувал, Емрах и Пашев са се сбивали, затова е напуснал Даймън. Денис също искал, но впоследствие се е отказал. Това нека да е така, нали, но пак е тъпо да се спекулира на тоя етап. Щот може да няма нищо общо и колко му е наистина да е просто нелеп инцидент. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 4 минути, чушка. каза: Пашев е много агресивен и се е стигал неведнъж до побоища в студиата им. Затова и той, работи с много малко изпълнители. Доколкото съм чувал, Емрах и Пашев са се сбивали, затова е напуснал Даймънд. Денис също искал, но впоследствие се е отказал. Значи Пашев е хетеро еквивалента на Галинката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, DarkChild каза: Аз пък не виждам как може както си стоиш да паднеш. Както си стоиш, надали, но пак не означава че не може да се случи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 5 минути, чушка. каза: Пашев е много агресивен и се е стигал неведнъж до побоища в студиата им. Затова и той, работи с много малко изпълнители. Доколкото съм чувал, Емрах и Пашев са се сбивали, затова е напуснал Даймънд. Денис също искал, но впоследствие се е отказал. Че той с кого работи в момента? Малката и Теофиков? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, Lelqtian каза: Това нека да е така, нали, но пак е тъпо да се спекулира на тоя етап. Щот може да няма нищо общо и колко му е наистина да е просто нелеп инцидент. Да ти кажа, никак не са спекулации, защото това са теми, по които много хора са запознати. Завързват младите с някакви унизителни договори, вземат им голям процент и правят, каквото си искат с тях, защото продуцентът ги приема за своя стока. Същото е и в Алфа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Преслава е качила Денис на стори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, чушка. каза: Да ти кажа, никак не са спекулации, защото това са теми, по които много хора са запознати. Завързват младите с някакви унизителни договори, вземат им голям процент и правят, каквото си искат с тях, защото продуцентът ги приема за своя стока. Същото е и в Алфа. За съмнителните бизнес практики е така, да, въпреки че пак си е спекула нали, щото никой не си е качил още копие от договора в интернет. Имах предвид как е тъпо да се спекулира че е скочил сам от терасата, щото не се разбрал с продуцента си. На същите договори са още цифра народ, а специално от Пашев другите се изнесоха. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, meleto каза: Че той с кого работи в момента? Малката и Теофиков? Малката, Теофиков, Робов и Данна са (бяха ... :((((( ) в Даймънд. Отделно с него работят Анелия, Лорена, Камелия, Емилия, Алисия. Преслава, Галена и Джена също са правили песни с него, с последната са били съученици и имаше някакъв полупубличен раздор заради някаква песен. Преслава защо спря да работи с него ми е мистерия. Галена просто разнообразява, там сензация не търся. Говореше се, че той отказвал песни, за да се съсредоточи върху своите изпълнители. Не знам конкретна информация, не съм в средите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Видях по-рано на Емрах снимката и даже не го познах него там, само Денис разпознах и не разбрах за какво я е качил с толкова силни думи, сега преди малко отворих dir.bg и като го прочетох, направо замръзнах, ужасяващо е нещо такова, спира ти дъха, млад, талантлив, не мога и никога няма да мога да назова нещо по-страшно от това млад човек да си отиде и то така нелепо. Да почива в мир и семейството му да намери сили, не знам как се намират, за да продължиш след такова нещо, да пази Бог! Плаче ми се, живеем в страшни времена, сякаш или не съм разбирал преди или просто наистина имаше някакви десетина спокойни години, но последните 2, всяко такова лошо нещо ме кара да искам да си мисля, че всичко е кошмар и ще се събудим, защото нямам психиката да го осмисля и приема. Наистина още веднъж, поклон пред таланта и светъл да е пътя му! 2 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 11 минути, чушка. каза: Пашев е много агресивен и се е стигал неведнъж до побоища в студиата им. Затова и той, работи с много малко изпълнители. Доколкото съм чувал, Емрах и Пашев са се сбивали, затова е напуснал Даймънд. Денис също искал, но впоследствие се е отказал. Сега потърсих да го видя кой е, че не съм го виждал никога. Че този има ли 60 кила изобщо? Какъв бой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, DarkChild каза: Сега потърсих да го видя кой е, че не съм го виждал никога. Че този има ли 60 кила изобщо? Какъв бой? Коя песен на Криса е от него? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Коя песен на Криса е от него? Не знам. Тя е от изпълнителите, които знам, че ги е имало, но нищо повече. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не и Преслава да качи стори за Денис преди дуетните му половинки - Янева, Емилия, Анелия и Малката: Анелия - невменяема as always. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. devotioner Публикувано Октомври 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 24 Ако наистина ти е мъчно за нещо, последното, за което мислиш, е да качиш стори в инстаграм, не говорете глупости. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Октомври 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 24 Ама какви глупости говорите, сторита... Всеки сам решава как да скърби, едно стори нищо няма да промени. Каква трагедия, още не мога да го осъзная. Толкова млад, толкова талантлив... Каквато и да е истината, е ужасно - ако е паднал, то толкова нелеп инцидент да го раздели със живота. Ако пък се е самоубил, и то заради присически тормоз, то се надявам виновните да си понесат отговорността. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да, какво стори, някои всъщност и така изразяват чувства, обаче това е толкова неочаквано и трудно за асимилиране, нямаш думи да напишеш, поне при мен е така. От време на време някоя мисъл имам още, че може да има шанс да се окаже лъжа, винаги е така с нещо подобно, няма да ми излезе от главата седмици наред. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Не и Преслава да качи стори за Денис преди дуетните му половинки - Янева, Емилия, Анелия и Малката: Не знам защо е нужно да качват стори, вместо примерно едни искрени cъболезнования на семейството, ама ето, Янева е писала. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Току що, Willy каза: Не знам защо е нужно да качват стори, вместо примерно едни искрени cъболезнования на семейството, ама ето, Янева е писала. Браво на Кралицата на България! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Октомври 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 минути, devotioner каза: Ако наистина ти е мъчно за нещо, последното, за което мислиш, е да качиш стори в инстаграм, не говорете глупости. Точно! Да не говорим, че Емилия е бременна и преди е губила млад човек… не можем да си представим какво им е. 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари