Lelqtian Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Хубуу, Пашев и компания са злетаци, които са експлоатирали наивен младеж и са се възползвали да го обвържат (евентуално) със неизгоден договор. Дори да е баш така, а може и да не е точно тъй, нали, Грахич и други се изнесоха от Даймънд без очевидни проблеми, малко след дъжд качулка да се разхвърлят обвинения че точно това е причината за тоя нелеп край. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Даже не я знам тая коя е, какво ме сочиш? Полудяхте с тия ваксини. Това е от днес.бг 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 18:40, Blueberry каза: Кога е било това? Ако е след август, значи е имал здравословен проблем само покрай Денис, хм. Expand 13 август . 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 18:43, Blueberry каза: Естествено, че четеш Патриция Кирилова, която тръби, че като се ваксинираш си продаваш душата на дявола. Това е работа на полицията, а не на псевдожурналистките. Expand Тая, милата, не очаквах, че е жива все още. Прати ми покана в Линкедин и се сетих за нея. Профилът й е изключително непрофесионално и неграмотно написан, не знае английски, а и попаднах на неин некадърен в блог, в който спами с невежество, включително на тема ваксини и коронавирус - нивото й е по-ниско от това, което четем в нашия форум. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 18:45, pacho каза: Даже не я знам тая коя е, какво ме сочиш? Полудяхте с тия ваксини. Това е от днес.бг Expand Още по-лошо, че не я знаеш, я цитираш, сякаш е някакъв капацитет. Не си проверяваш източниците и сееш дезинформация. 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 18:52, asylum каза: Тая, милата, не очаквах, че е жива все още. Прати ми покана в Линкедин и се сетих за нея. Профилът й е изключително непрофесионално и неграмотно написан, не знае английски, а и попаднах на неин некадърен в блог, в който спами с невежество, включително на тема ваксини и коронавирус - нивото й е по-ниско от това, което четем в нашия форум. Expand И аз се изненадах. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 18:55, Lelqtian каза: И аз се изненадах. Expand Мислех, че се е пенсионирала след спирането на Нощен труд, но явно е намерила начин да се препитава с драсканици за ахмаци. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 18:53, asylum каза: Още по-лошо, че не я знаеш, я цитираш, сякаш е някакъв капацитет. Не си проверяваш източниците и сееш дезинформация. Expand Вие до вчера тука увъртате, че било от антидепресанти, сега вече обърнахте плочата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Аз спирам да чета неща в социалните мрежи, това ми дойде в повече. 1 5 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:05, Danger. каза: Аз спирам да чета неща в социалните мрежи, това ми дойде в повече. Expand Комплексари има навсякъде, не им се впрягай много. На предната страница бяхте споделили "Само мене нямаш", вчера слушах този КРИСТАЛЕН лайв. Перфектна. Песента е уникална, постоянно се връщам към нея. 20 години не писва. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:05, Danger. каза: Аз спирам да чета неща в социалните мрежи, това ми дойде в повече. Expand Такива хора са смачкани от живота. Надявам се че останалите са го направили на гъз. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Къде е това да репортвам за harassment? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:05, Danger. каза: Аз спирам да чета неща в социалните мрежи, това ми дойде в повече. Expand Ако това се случи с неговият син или племенник дали ще се изказва по същия начин? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:05, pacho каза: Вие до вчера тука увъртате, че било от антидепресанти, сега вече обърнахте плочата.... Expand Защо ми говориш на Вие? Нищо не съм увъртал, нито твърдял по тази тема. 1 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:20, asylum каза: Защо ми говориш на Вие? Нищо не съм увъртал, нито твърдял по тази тема. Expand Вчера се изказваше гнусно по повод смъртта на Денис, днес хвърли топката към нас, всички останали. 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 17:42, Andrew Cunanan. каза: Едвали, щом Галена беше споделила, че дори сама се е гримирала за този клип. Даже Хаваната не вярвам дори да е един от най-скъпите й клипове, просто е ефектен. Едвали и в Куба е плащала на тези статисти. Expand Платила е с по едно червило на жените и пяна за бръснене на мъжете с бонус сапун и тоалетна хартия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:27, DarkChild каза: Платила е с по едно червило на жените и пяна за бръснене на мъжете с бонус сапун и тоалетна хартия. Expand Кралица на социалната политика, направо трябва да бъде назначена за министър именно в тази сфера в Куба! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:09, pacho каза: Комплексари има навсякъде, не им се впрягай много. На предната страница бяхте споделили "Само мене нямаш", вчера слушах този КРИСТАЛЕН лайв. Перфектна. Песента е уникална, постоянно се връщам към нея. 20 години не писва. Expand Качественото и стилното си е вечно!😊😍🥰❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. чушка. Публикувано Октомври 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:05, Danger. каза: Аз спирам да чета неща в социалните мрежи, това ми дойде в повече. Expand Хората кога станахме толкова злобни, немислещи и арогантни един към друг. Вече на никого не му пука какво ще си помисли другия, как ще го нарани или как ще се почувства, важното е той да бъде победител. Живеем наистина в едни отвратителни времена, неслучайно ни се случват всички тези беди и катастрофи във всякакъв смисъл. Наистина тъжно. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Като говорим за Анелия - си пуснете този таймлесс к*рвенски хит, който без малко да затрие форума. Анелия, първата жена, на която правят орална любов в музикален клип и инспирация за Яница да постави лампион в центъра на междукрачието си: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:12, xroflx9 каза: Такива хора са смачкани от живота. Надявам се че останалите са го направили на гъз. Expand Не знам дали е смачкан, но е изрод със сигурност. Не казвам, че трябва да му пука или да плаче, дори да не го мисли, щом му е толко акъла. Поне обаче да не сере през устата, но това е проблема на интернет: онлайн сокол, в живота сопол. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Октомври 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:35, чушка. каза: Хората кога станахме толкова злобни, немислещи и арогантни един към друг. Вече на никого не му пука какво ще си помисли другия, как ще го нарани или как ще се почувства, важното е той да бъде победител. Живеем наистина в едни отвратителни времена, неслучайно ни се случват всички тези беди и катастрофи във всякакъв смисъл. Наистина тъжно. Expand Наскоро стигнах до извода, че винаги мнозинството от българите са били такива, просто сме били защитавани от обикалящата ни среда, защото сме учили в училища с хора горе-долу на нашето равнище, после сме работили на места с хора с горе-долу същият манталитет. Но социалните мрежи и огромното им разпространение ни водят до подобни културни шокове. Преди близо 70 години е избита интелигенцията на България. Той материалът ни е "лош". Но като ни го казваха политиците се ядосвахме. Вижте му профила на тоя Ганьо и нещата, които поства. Все друг му е виновен, все някой иска него да прецака. Срам ме е, че съм българка. Пак ще попитам - в коя страница го е писал това, за да го репортна? 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:56, Blueberry каза: Наскоро стигнах до извода, че винаги мнозинството от българите са били такива, просто сме били защитавани от обикалящата ни среда, защото сме учили в училища с хора горе-долу на нашето равнище, после сме работили на места на хора с горе-долу същият манталитет. Но социалните мрежи и огромното му разпространение, ни водят до подобни културни шокове. Преди близо 70 години е избита интелигенцията на България. Той материалът е "лош". Но като ни го казваха политиците се ядосвахме. Вижте му профила на тоя Ганьо и нещата, които поства. Все друг му е виновен, все някой иска него да прецака. Срам ме е. Пак ще попитам - в коя страница го е писал това, за да го репортна? Expand Ако я намериш, сподели, да го рипортнем и ние. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 От 25.10.2021 г. от 19:56, Blueberry каза: Наскоро стигнах до извода, че винаги мнозинството от българите са били такива, просто сме били защитавани от обикалящата ни среда, защото сме учили в училища с хора горе-долу на нашето равнище, после сме работили на места на хора с горе-долу същият манталитет. Но социалните мрежи и огромното му разпространение, ни водят до подобни културни шокове. Преди близо 70 години е избита интелигенцията на България. Той материалът е "лош". Но като ни го казваха политиците се ядосвахме. Вижте му профила на тоя Ганьо и нещата, които поства. Все друг му е виновен, все някой иска него да прецака. Срам ме е. Пак ще попитам - в коя страница го е писал това, за да го репортна? Expand Ще общощя поста ти с едно кратко изречение: въпросният е един нискоинтелигентен злободневен простак! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари