Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври, 2021)

Препоръчани коментари

Хубуу, Пашев и компания са злетаци, които са експлоатирали наивен младеж и са се възползвали да го обвържат (евентуално) със неизгоден договор. 

Дори да е баш така, а може и да не е точно тъй, нали, Грахич и други се изнесоха от Даймънд без очевидни проблеми, малко след дъжд качулка да се разхвърлят обвинения че точно това е причината за тоя нелеп край. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

От 25.10.2021 г. от 18:40, Blueberry каза:

Кога е било това? Ако е след август, значи е имал здравословен проблем само покрай Денис, хм.

Expand  

13 август .

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 18:43, Blueberry каза:

Естествено, че четеш Патриция Кирилова, която тръби, че като се ваксинираш си продаваш душата на дявола.

Това е работа на полицията, а не на псевдожурналистките. 

Expand  

Тая, милата, не очаквах, че е жива все още. Прати ми покана в Линкедин и се сетих за нея. Профилът й е изключително непрофесионално и неграмотно написан, не знае английски, а и попаднах на неин некадърен в блог, в който спами с невежество, включително на тема ваксини и коронавирус - нивото й е по-ниско от това, което четем в нашия форум. 

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 18:45, pacho каза:

Даже не я знам тая коя е, какво ме сочиш? :weird: Полудяхте с тия ваксини. Това е от днес.бг

Expand  

Още по-лошо, че не я знаеш,  я цитираш, сякаш е някакъв капацитет. Не си проверяваш източниците и сееш дезинформация. 

• Like 4
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 18:52, asylum каза:

Тая, милата, не очаквах, че е жива все още. Прати ми покана в Линкедин и се сетих за нея. Профилът й е изключително непрофесионално и неграмотно написан, не знае английски, а и попаднах на неин некадърен в блог, в който спами с невежество, включително на тема ваксини и коронавирус - нивото й е по-ниско от това, което четем в нашия форум. 

Expand  

И аз се изненадах. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 18:55, Lelqtian каза:

И аз се изненадах. 

Expand  

Мислех, че се е пенсионирала след спирането на Нощен труд, но явно е намерила начин да се препитава с драсканици за ахмаци. 

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 18:53, asylum каза:

Още по-лошо, че не я знаеш,  я цитираш, сякаш е някакъв капацитет. Не си проверяваш източниците и сееш дезинформация. 

Expand  

Вие до вчера тука увъртате, че било от антидепресанти, сега вече обърнахте плочата....

Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:05, Danger. каза:

Аз спирам да чета неща в социалните мрежи, това ми дойде в повече.

Expand  

Комплексари има навсякъде, не им се впрягай много.

На предната страница бяхте споделили "Само мене нямаш", вчера слушах този КРИСТАЛЕН лайв. Перфектна. Песента е уникална, постоянно се връщам към нея. 20 години не писва.

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

51E276AB-6F75-4A4F-A385-F701E3A93190.jpeg

Expand  

Такива хора са смачкани от живота. Надявам се че останалите са го направили на гъз.

• Like 8
Сподели в други сайтове

51E276AB-6F75-4A4F-A385-F701E3A93190.jpeg

Expand  

Ако това се случи с неговият син или племенник дали ще се изказва по същия начин?

• Like 3
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:05, pacho каза:

Вие до вчера тука увъртате, че било от антидепресанти, сега вече обърнахте плочата....

Expand  

Защо ми говориш на Вие? Нищо не съм увъртал, нито твърдял по тази тема. 

• Like 1
  • Haha 6

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:20, asylum каза:

Защо ми говориш на Вие? Нищо не съм увъртал, нито твърдял по тази тема. 

Expand  

Вчера се изказваше гнусно по повод смъртта на Денис, днес хвърли топката към нас, всички останали. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 17:42, Andrew Cunanan. каза:

Едвали, щом Галена беше споделила, че дори сама се е гримирала за този клип.
Даже Хаваната не вярвам дори да е един от най-скъпите й клипове, просто е ефектен. Едвали и в Куба е плащала на тези статисти.

Expand  

Платила е с по едно червило на жените и пяна за бръснене на мъжете с бонус сапун и тоалетна хартия.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:27, DarkChild каза:

Платила е с по едно червило на жените и пяна за бръснене на мъжете с бонус сапун и тоалетна хартия.

Expand  

Кралица на социалната политика, направо трябва да бъде назначена за министър именно в тази сфера в Куба!

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:09, pacho каза:

Комплексари има навсякъде, не им се впрягай много.

На предната страница бяхте споделили "Само мене нямаш", вчера слушах този КРИСТАЛЕН лайв. Перфектна. Песента е уникална, постоянно се връщам към нея. 20 години не писва.

Expand  

Качественото и стилното си е вечно!😊😍🥰❤️

• Like 1
Сподели в други сайтове

Като говорим за Анелия - си пуснете този таймлесс к*рвенски хит, който без малко да затрие форума. Анелия, първата жена, на която правят орална любов в музикален клип и инспирация за Яница да постави лампион в центъра на междукрачието си:

• Haha 4
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:12, xroflx9 каза:

Такива хора са смачкани от живота. Надявам се че останалите са го направили на гъз.

Expand  

Не знам дали е смачкан, но е изрод със сигурност. Не казвам, че трябва да му пука или да плаче, дори да не го мисли, щом му е толко акъла. Поне обаче да не сере през устата, но това е проблема на интернет: онлайн сокол, в живота сопол. 

• Like 9
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:56, Blueberry каза:

Наскоро стигнах до извода, че винаги мнозинството от българите са били такива, просто сме били защитавани от обикалящата ни среда, защото сме учили в училища с хора горе-долу на нашето равнище, после сме работили на места на хора с горе-долу същият манталитет. Но социалните мрежи и огромното му разпространение, ни водят до подобни културни шокове. 

Преди близо 70 години е избита интелигенцията на България. Той материалът е "лош". Но като ни го казваха политиците се ядосвахме. 

Вижте му профила на тоя Ганьо и нещата, които поства. Все друг му е виновен, все някой иска него да прецака. Срам ме е.

Пак ще попитам - в коя страница го е писал това, за да го репортна?

Expand  

Ако я намериш, сподели, да го рипортнем и ние. 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 25.10.2021 г. от 19:56, Blueberry каза:

Наскоро стигнах до извода, че винаги мнозинството от българите са били такива, просто сме били защитавани от обикалящата ни среда, защото сме учили в училища с хора горе-долу на нашето равнище, после сме работили на места на хора с горе-долу същият манталитет. Но социалните мрежи и огромното му разпространение, ни водят до подобни културни шокове. 

Преди близо 70 години е избита интелигенцията на България. Той материалът е "лош". Но като ни го казваха политиците се ядосвахме. 

Вижте му профила на тоя Ганьо и нещата, които поства. Все друг му е виновен, все някой иска него да прецака. Срам ме е.

Пак ще попитам - в коя страница го е писал това, за да го репортна?

Expand  

Ще общощя поста ти с едно кратко изречение: въпросният е един нискоинтелигентен злободневен простак!

• Like 5
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...