Kriminal Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 час , FolkEmpire каза: Според теб тази има талант? Въпросната Ани Принцес ОМГ?!??!?!?!? Разбира се! 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Моника Валериева направи видео по повод психическо здраве след този немил инцидент. Май скоро ще го публикува в новия ѝ ютюб канал (качила го е на стори заедно с частта от видеото) : https://www.youtube.com/channel/UC0lDiRsqUplH6ZRuJBO-DaA/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 20 минути, Kriminal каза: ОМГ?!??!?!?!? Разбира се! Глухи ли са да поставят под съмнение таланта на Ани Принцес?! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Шофьора/най добрия приятел на Денис: 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Каквото и да се говори и изписа относно смъртта на Денис най-страшното е че той друг изход не е намерил. Жалко наистина, толкова млад да си отиде.. За жалост в забързаното си ежедневие забравяме да сме човечни, да си помагаме и подкрепяме. Всеки е загрижен за работа, имоти, коли и особено сега с този отвратителен вирус съвсем сме загубили човешкото в себе си. Всеки е фокусиран да изглежда перфектен за инстаграма, да парадира лукс, а не се замисля за близките си хора, които приемат за даденост докато не се случи най-лошото. Колкото повече гласност се дава на психическите проблеми в света толкова сме изостанали ние.. Наистина много жалко. Дано семейството и близките му намерят сили след тази трагедия 🙏 6 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Малката шеше да пее при нас в петък в новия Планета Пахнер Оникс. Явно е отказала заради Денис. Заменена е с Джулия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Малката шеше да пее при нас в петък в новия Планета Пахнер Оникс. Явно е отказала заради Денис. Заменена е с Джулия. Кой го интересува за тези бедни жени от народа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза: Глухи ли са да поставят под съмнение таланта на Ани Принцес?! Много хубаво френско ХРР има 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 След 2 седмици ще се разбере от какво е починал Денис. Полицията смята,че е употребявал наркотици. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, zai4eto82 каза: След 2 седмици ще се разбере от какво е починал Денис. Полицията смята,че е употребявал наркотици. Добре. Кажи сега ти как си ми душицо? Кога ще почиваш? Коце какво прави? Ще се виждате ли? 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, zai4eto82 каза: След 2 седмици ще се разбере от какво е починал Денис. Полицията смята,че е употребявал наркотици. Сенкя ти завеана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 ох реве ми се 😭😭😭 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 21 минути, FikLena каза: ох реве ми се 😭😭😭 Мен ме разрева. На работа една колежка беше тъжна вчера за Денис. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Единствената свежа и различна песен на Пашев за последните 2 години(Аномалия) ще се окаже, че не е толкова на Пашев. Момиче твърди, че е помагало в правенето на песента и е трябвало да дебютира в Даймънд с нея, първо в фийт с Теофиков, после с Алекс и накрая я сменили с Малката, като й обяснили че ако иска да работи с тях, няма да има право на закъснение и не можело да има приятел. От сторитата на пиарката Екатерина. 3 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 минута, Willy каза: Единствената свежа и различна песен на Пашев за последните 2 години(Аномалия) ще се окаже, че не е толкова на Пашев. Момиче твърди, че е помагало в правенето на песента и е трябвало да дебютира в Даймънд с нея, първо в фийт с Теофиков, после с Алекс и накрая я сменили с Малката, като й обяснили че ако иска да работи с тях, няма да има право на закъснение и не можело да има приятел. От сторитата на пиарката Екатерина. Дано пуснат оригиналните записи на Теофиков. Сигурна съм, без да имам вътрешно инфо, че поне демо е имало с неговия глас, а не е подпрял само с вокали. Случайно ми излезе, обожавах я навремето. Музиката е на JJ. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Гледам в сторитата на тази Екатерина има намесена още една личност, Жени Костова, която изглежда е шефка (?) на Фентъзи Медия, също с много лошо изказване за Даймънд. Май тепърва ще се размирисва този гнилоч. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 4 часа , Lelqtian каза: Хубуу, Пашев и компания са злетаци, които са експлоатирали наивен младеж и са се възползвали да го обвържат (евентуално) със неизгоден договор. Дори да е баш така, а може и да не е точно тъй, нали, Грахич и други се изнесоха от Даймънд без очевидни проблеми, малко след дъжд качулка да се разхвърлят обвинения че точно това е причината за тоя нелеп край. Да, но може би не е искал да бъде неизвестна като нея. Страхът от провала може би го е държало. Все пак той не знае друго освен Пашев, за разлика от останалите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Сигнал.бг да смени това заглавие https://signal.bg/денис-теофиков-полетя-от-порутена-сгр/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Току що, DarkChild каза: Сигнал.бг да смени това заглавие https://signal.bg/денис-теофиков-полетя-от-порутена-сгр/ Потресаващо заглавие.... Тая малоумна ли е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Потресаващо заглавие.... Тая малоумна ли е. От Май месец е, когато излезна песента "Като за последно". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Потресаващо заглавие.... Тая малоумна ли е. Това е старо, за клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 7 минути, DarkChild каза: Това е старо, за клипа. Много зловещо 😮 Б*си все си мисля, че някой ще защити Пашката, обаче все повече и повече се разприказваха егати трайковците. Толкова ли ги мързеше, страх ги беше да не сринат репутацията му. Сигурно вече +10 човека от бранша го плюят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Много зловещо 😮 Б*си все си мисля, че някой ще защити Пашката, обаче все повече и повече се разприказваха егати трайковците. Ми Кама никаква я няма да го защити уж все с него работи и са близки приятели ли какви бяха там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 7 минути, GSA каза: Ми Кама никаква я няма да го защити уж все с него работи и са близки приятели ли какви бяха там. Мда и аз се замислих и започнах да си съчинявам сценарии какви са им срещите/разговорите и си викам тя сигурно доминира и той не й се прави на тежкар Вероятно при тях има някъква сделка може би. Б*си представяте ли си това каква малка част би била като тиня в жанра. И колко още мръсотия като тази има в жанра. И всичко само за тъпите кинти. Скубим яко изпълнителите и физически и психически за да правим яките пари щот сме лейбъли. Заради това всеки вече се продуцира сам, и тия малките, които те първа искат да пробият нямат избор и отиват при Пайнера заради популярността на фирмата която през годините е изградила, въпреки затъването й в последните. Иначе както съм си мислел и преди, когато някой композитор изкара от някъде нещо различно като звучене то не е негово дело а има замесен друг човек в сянка на който не му се дава думата... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, GSA каза: Ми Кама никаква я няма да го защити уж все с него работи и са близки приятели ли какви бяха там. Странното е, че Цв Янева, Яница, Алисия, Малката, Робов като че ли са на страната на Пашев, лайквайки поста му в инстаграм. Съболезнования, още ми е трудно да повярвам, че е възможно толкова млад да се е чувствал толкова зле. Грозно е, че половината му колеги се хванаха на вълната на безплания ПР, който тази трагедия им предостави. А за клипът съм потресен, че някой изобщо виждайки труп се сеща да вземе телефон, да снима. Горкото момче, никой не знае какво му е било в главата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари