FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 19:34 Верно ли Цура е правила клип за 100 бона 😮 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Певец на годината!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 минута, Blueberry каза: Певец на годината!!! Селянина Весу се навря при чалгата огладня момчето Гейлинчо му помага 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 час, FolkEmpire каза: 19:34 Верно ли Цура е правила клип за 100 бона 😮 Цанов не го харесвам, но има попадения - обективни и добре представени случаи. Тук обаче си личи, че е кадър на Атака - много тенденциозно е подбрал клиповете. Всички помним какъв бг рап имаше едно време - едната ти песен е "Бяхме деца, животът беше игра", следващата ти е "Искам да *** всички фенки, фенки". В рока също има лоши песни, но не са оставали във времето. В естрадата пък има страшно много крадени песни с лепнат български текст. В днешно време пък също имаме "Гълъбо", "Знам", "Заедно" в попа, имаме "Катран", "Няма чакай", "Имам човек" в рапа, в чалгата има "Сърче", "Като хлапе", "Завинаги" (на Емилия)... нещо не видях да са включени. И съпоставя G Dogg с "Щото е маймуна". Бате... А тоя блок за Соня Иванова и Русия вече ми дойде ту мъч. Да си ходи в Русия като толкова му харесва, да видим дали там ще може да говори за задкулисие и против властта. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 52 минути, FolkEmpire каза: 19:34 Верно ли Цура е правила клип за 100 бона 😮 По документи, да се източат и/или изперат съответни суми, може и да е правила. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 минути, Blueberry каза: Цанов не го харесвам, но има попадения - обективни и добре представени случаи. Тук обаче си личи, че е кадър на Атака - много тенденциозно е подбрал клиповете. Всички помним какъв бг рап имаше едно време - едната ти песен е "Бяхме деца, животът беше игра", следващата ти е "Искам да *** всички фенки, фенки". В рока също има лоши песни, но не са оставали във времето. В естрадата пък има страшно много крадени песни с лепнат български текст. В днешно време пък също имаме "Гълъбо", "Знам", "Заедно" в попа, имаме "Катран", "Няма чакай", "Имам човек" в рапа, в чалгата има "Сърче", "Като хлапе", "Завинаги" (на Емилия)... и тоя блок за Соня Иванова и Русия. Не, ту мъч. Да си ходи в Русия като толкова му харесва, да видим дали там ще може да говори за задкулисие и против властта. Аз също не го харесвам, личи си, че е русофил и ми прилича на малките гаменчета с тия агресивни отрязъци: "РААЗБИРААЙ!" и прочие. Изцяло съм съгласен с коментара ти! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 40 минути, Blueberry каза: Певец на годината!!! Аз мислех да гласувам за Дион, поради липса на други кандидати ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 минути, Lelqtian каза: По документи, да се източат и/или изперат съответни суми, може и да е правила. Това изобщо не го коментирам, но ако е дала и 1 стотинка над 20 хиляди (с хонорари за всички по трасето) за тоя гаден клип на Влез, значи си заслужава прасето и мегаломанията му. преди 5 минути, Blueberry каза: СамоцитирВам се за да допълня - плюе чалгата и после пуска гайдар, който прави кавъри на "Погледни ме в очите", "Спомен" и "Хиляди слънца" (много талантливо момче, между другото). 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Нуждаем се вече от нов масов огромен хит, защото последният такъв за тази година е този! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 9:58, кой ли е бил тоя клип на Преса? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Аз също не го харесвам, личи си, че е русофил и ми прилича на малките гаменчета с тия агресивни отрязъци: "РААЗБИРААЙ!" и прочие. Изцяло съм съгласен с коментара ти! Това е му е най-досадно във видеата, адски гадна интонация и монтаж. С това забавяне на речта ми бърка не знам къде, ако не съм му дал видеото на х2, абсурд да го изтрая. Галена в ГБ как се справя, по-добре ли от Камелия? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 минута, pacho каза: Това е му е най-досадно във видеата, адски гадна интонация и монтаж. С това забавяне на речта ми бърка не знам къде, ако не съм му дал видеото на х2, абсурд да го изтрая. Галена в ГБ как се справя, по-добре ли от Камелия? Фейса му е като на жив демон Прилича ми и на скинар с тия вежди. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 30 минути, FolkEmpire каза: 9:58, кой ли е бил тоя клип на Преса? Ооо интересно 😄 Да не би да е на "От мен питието", който така и не го пусна, че уж не хареса нещо 🤔 Но пък Люси й е снимал "Скоро", "Разкрий ме", "Режим неприлична", "Като за финал" и тн. Хммм 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 36 минути, FikLena каза: Нали мъжът й живее в Германия и е бизнесмен! Той да й помогне!!! https://signal.bg/сашка-васева-с-тежка-диагноза-събира-с/ Отдавна са разделени. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 В къща за милиони ще живея Ше прая квот си искам в нея Живи леопарди вътре ще разходжам Ей така ги превъзхождам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Нашият Яни участвал в Звезде гранда. 56:25 Трябваше да го пуснат с някое от неговите парчета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 6 минути, pacho каза: Нашият Яни участвал в Звезде гранда. 56:25 Трябваше да го пуснат с някое от неговите парчета. Кой? Какво значи "нашият"? И какви парчета? И много ясно, че няма да го пуснат с български песни. Това да не е като тука да си отварят краката за комшиите? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Току що, DarkChild каза: Кой? Какво значи "нашият"? И какви парчета? И много ясно, че няма да го пуснат с български песни. Това да не е като тука да си отварят краката за комшиите? Пяли са доста български песни из техните формати. Примерно на Азис и Гергана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 @zai4eto82, наричаш мене негативен, а гледай каква долна и мерзава подигравка с хора в неравностойно положение е направила любимата ти дрогирана свиня. Оценките ти нямат никаква стойност, имайки предвид какви по какви изроди си падаш. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 час , asylum каза: Отдавна са разделени. Не пише така в статията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Галош направо удря с обувките по бутона, няма пандемия няма нищо, кирлива работа 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 18 минути, FolkEmpire каза: Галош направо удря с обувките по бутона, няма пандемия няма нищо, кирлива работа Не е неин патент. Поведение на журитата, реплики, са копирани от другите варианти на шоуто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 10 минути, Olay каза: Не е неин патент. Поведение на журитата, реплики, са копирани от другите варианти на шоуто. Аман вече... никой в тая държава няма оригиналност всичко живо копира някой Но изпълнението и беше много криндж Уааау каква драма на Галя... Децата и не я виждали достатъчно да не си единствена ма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 15 минути, FolkEmpire каза: Уааау каква драма на Галя... Децата и не я виждали достатъчно да не си единствена ма Е има разлика между това да работиш от 9 до 5 и това да си по участия в различни части на страната и да те няма по 2-3 дена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари