FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 32 минути, Гальо каза: Странното е, че Цв Янева, Яница, Алисия, Малката, Робов като че ли са на страната на Пашев, лайквайки поста му в инстаграм. Съболезнования, още ми е трудно да повярвам, че е възможно толкова млад да се е чувствал толкова зле. Грозно е, че половината му колеги се хванаха на вълната на безплания ПР, който тази трагедия им предостави. А за клипът съм потресен, че някой изобщо виждайки труп се сеща да вземе телефон, да снима. Горкото момче, никой не знае какво му е било в главата. Явно си гонят интереса и стоят на сигурно и не искат да си провалят бъдещите планове за песни с него. Ще вземе да им предяви искове за правата на песните им от него 2:51 "С песен на нашият изпълнител Ангел". Как ще е ваш бре траверс? Като преди да почине беше самопродуциращ се?!? И се сетихте за него че е ваш чак след като почина... И говориш все едно е жив. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 часа , Гальо каза: Странното е, че Цв Янева, Яница, Алисия, Малката, Робов като че ли са на страната на Пашев, лайквайки поста му в инстаграм. Съболезнования, още ми е трудно да повярвам, че е възможно толкова млад да се е чувствал толкова зле. Грозно е, че половината му колеги се хванаха на вълната на безплания ПР, който тази трагедия им предостави. А за клипът съм потресен, че някой изобщо виждайки труп се сеща да вземе телефон, да снима. Горкото момче, никой не знае какво му е било в главата. Къде е тоз пост? Не му намирам профила. А Грахич е писала в прав текст във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Мда и аз се замислих и започнах да си съчинявам сценарии какви са им срещите/разговорите и си викам тя сигурно доминира и той не й се прави на тежкар Вероятно при тях има някъква сделка може би. Той не ѝ е продуцент. Има голяма разлика в ролите. На тежкар може да се прави само пред децата. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, DarkChild каза: Той не ѝ е продуцент. Има голяма разлика в ролите. На тежкар може да се прави само пред децата. Напълно съм наясно че тя сама си движи всичко, и да на подчинените си може да се прави на дзвер. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 часа , Гальо каза: Странното е, че Цв Янева, Яница, Алисия, Малката, Робов като че ли са на страната на Пашев, лайквайки поста му в инстаграм. Кое му е странното? Малката и Робов са загубени без Пашев, Алисия и Пеевска просто им трябва някой да им прави песнички от време на време. Пашев е по-евтин от Ганев. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Интересно ми е какво ще каже 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Янева при всички положения и през оная кой работи евтино или скъпо предвид, че последните хитове и без това са на Ганев, а той далеч не е евтин. Алисия по-може, ама тя преди бачкаше с Кишев, сега е с оная ламарина... Аз пък се чудя на Атешкан ... да кажеш, че не е неопитен, музиканстско семейство, известно, врял и кипан... защо е позволил да се подписват такива договори и е позволил това? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 16 минути, alisali1234 каза: Янева при всички положения и през оная кой работи евтино или скъпо предвид, че последните хитове и без това са на Ганев, а той далеч не е евтин. Алисия по-може, ама тя преди бачкаше с Кишев, сега е с оная ламарина... Аз пък се чудя на Атешкан ... да кажеш, че не е неопитен, музиканстско семейство, известно, врял и кипан... защо е позволил да се подписват такива договори и е позволил това? Защото едва ли е толкова грамотен, за да може да дешифрира договора без допълнителен юридически съвет. Отделен фактор в случая е и доверието... Вероятно Атешкан е работил с Пашев и не е подозирал какъв мръсен селяндурски боклук е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Страшно ми опротивяха всички от Даймънд след тази трагедия. Вместо "продуцента" му да фокусира върху негова успешна самостоятелна кариера го използваше да вдига рейтинга на всякакви лелички с всевъзможни дуети и фийтове. Но това не е нещо ново. Фики ,Меди бяха по същият начин...появи ли се ново и интересно лице поувехтелите пайнерки се вкопчват като пиявици в него, защото не могат да греят със собствена светлина и да бъдат интересни за най-малките фенове. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 В една статия на 24 часа бяха заключили, че Теофиков бил самокритичен в БГ търси талант. Ако е така, представете си - прави песен с 10М гледания и следващата едва стига милион. С приятелката му били на приливи и отливи. Продуцентът го притиска. НЕ пуска нови песни. Според мен факторите са много да се стигне дотук и са се трупали дълго. https://popnable.com/bulgaria/charts/top-100-songs/2021-10-26 Боже, боже... вторият ден след новината за смъртта му... окупира топ 100 още по-силно. Като за последно с най-силния си резултат от премиерата си. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Пиарката на Емрах, Илиян качва доста скандални неща. Някакво момиче, което било написало “Аномалия”, накрая я изпяли Малката и Робов 😵💫 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 12 часа , Lelqtian каза: Хубуу, Пашев и компания са злетаци, които са експлоатирали наивен младеж и са се възползвали да го обвържат (евентуално) със неизгоден договор. Дори да е баш така, а може и да не е точно тъй, нали, Грахич и други се изнесоха от Даймънд без очевидни проблеми, малко след дъжд качулка да се разхвърлят обвинения че точно това е причината за тоя нелеп край. Денис беше златната кокошка на Даймънд, а Грахич, дори в дуета си с него - фон. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Денис беше златната кокошка на Даймънд, а Грахич, дори в дуета си с него - фон. Всъщност, старите договори могат да са с по-неизгодни условия и по-дълги. Въпросът е защо чак сега всички ореваха света? Уплашиха се и те да не стигнат дотам ли, какво? Или яхват вълната... и се възползват да трупат слава!? Учудвам се, че Емануела още не се е включила както трябва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 часа , GSA каза: Ми Кама никаква я няма да го защити уж все с него работи и са близки приятели ли какви бяха там. От "Минута живот" насам: * Дразни ме, Куклите и Искам да се напиеш са по негова музика, а Името ти, Хотел на греха, Иди си и Не те забравям - по негов аранжимент. Аз не смятам, че и ходенето на участия във формация на по нисък хонорар с половин програма златни хитове на колеги е ок за бизнеса и не подяжда участията именно на тези колеги, стопявайки разликата между група Б на фолка и тези без никакви участия за годината. Но Камелия говори само за неща, касаещи колеги, които са ѝ неудобни на нея самата повече, отколкото на целия жанр. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 часа , FolkEmpire каза: Б*си представяте ли си това каква малка част би била като тиня в жанра. И колко още мръсотия като тази има в жанра. И всичко само за тъпите кинти. Във всяка сфера, в която са намесени пари, в България се случват горе описаните неща. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 часа , Гальо каза: Странното е, че Цв Янева, Яница, Алисия, Малката, Робов като че ли са на страната на Пашев, лайквайки поста му в инстаграм. Съболезнования, още ми е трудно да повярвам, че е възможно толкова млад да се е чувствал толкова зле. Грозно е, че половината му колеги се хванаха на вълната на безплания ПР, който тази трагедия им предостави. А за клипът съм потресен, че някой изобщо виждайки труп се сеща да вземе телефон, да снима. Горкото момче, никой не знае какво му е било в главата. На Янева 100% й е през... Пашев, ако й скръцне със зъби, за една нощ тя ще го заличи от лицето на земята все едно никога не е съществувал. Силно се съмнявам, че тя лично поддържа инстаграма и фейсбук страницата си. Отделно с Пашев са в добри отношения щом използва именно нея да пласира новите си имена, благодарение на нея кариерата на Теофики и Робов започна с летящ старт. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Пашев изглежда е пълен комплексар, обзалагам се, че само със своите се държи като робовладелец. Представяте ли си да каже нещо на Камелия примерно? Ще му се стъжни живота на секундата. 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Сторито на Мартин буквално само от чешмата дето не потече .. Да видим кво ще стане 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, FikLena каза: .... Изключително гнусно репортерско видео, докладвайте моля. И нека @omline, @pechenko, @meleto го свалят от темата, защото съдържа част от онзи клип с Денис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Изключително гнусно репортерско видео, докладвайте моля. И нека @omline, @pechenko, @meleto го свалят от темата, защото съдържа част от онзи клип с Денис. То въобще е безумно да преследват хората и да ги разпитват.... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Кого са преследвали тия гнусари, че цял ден съм в срещи и не мога да следя? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Blueberry каза: Кого са преследвали тия гнусари, че цял ден съм в срещи и не мога да следя? Някакъв неук и прохождащ репортер беше пред сградата, където се е случил инцидента с Дени, чукаше по вратата и искаше да разпита живущите за случилото се, на следващия кадър беше бордюрът от онзи ужасен клип вчера, целият в свещи и карамфили, и на следващия кадър беше Дени, лежащ на този бордюр - кадър от вчерашното видео. Наистина много гнусен похват за привличане на внимание. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Октомври 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 26 1 11 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 12 часа , FolkEmpire каза: Много хубаво френско ХРР има По-скоро е американско, аз Х не чувам като пее. А самия факт, че не можем да се съгласим дали Р-то ѝ е фхенско̀ или амеррикенскоу доказва, че АНИ ПРИНЦЕСС е монденски изпълнител и шоумен на световно ниво! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари