Гальо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, Blueberry каза: Защо реши, че е по-истинска от Алекса? Алекса е с гръб на всичките снимки. За мен лично Алекса е единствената, която може да излезе и да каже всичко, за да спре да се спекулира с името му и да почива в мир. Тя е единствената била на мястото, заедно със задържаното момче, наясно е какво се е случило и защо, но тя предпочита да качва снимки, чатове и тиктокчета по цял ден. Самата показност, че го е обичала, действията и изобщо не го показват. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Куп известни личности си отидоха за последните години, но само този случай не мога да го прежаля и го мисля всеки ден, не знам дали само при мен е така… 9 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 15 минути, Гальо каза: Обаче от всички снимки си личи как Десита е най-тъжна от всички, които са били там, наистина го е обичала. Много по-истинска от Алекса. Извинявай, уважавам те, уважавам и твоето мнение, но за мен съденето за емоциите на хората само по снимка е изключително посредствено мислене. Всеки има различен праг на емоционалност. Един може да е силен външно, а вътрешно да е съсипан и да не му се живее повече. Друг може да се дере като заклан петел, а вътрешно да не чувства нищо. Всеки сам си знае какво му е. Ние не сме съдници и не трябва да се превръщаме в такива. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Danger. каза: Куп известни личности си отидоха за последните години, но само този случай не мога да го прежаля и го мисля всеки ден, не знам дали само при мен е така… И мен доста ме афектира. Цяла седмица вече го мисля. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 55 минути, Kitty каза: Да разведря малко темата. А тази дебютантка от 2003 година помните ли я? Изключително неуместно и нетактично, не проявяваш емпатия за пореден път. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Извинявай, уважавам те, уважавам и твоето мнение, но за мен съденето за емоциите на хората само по снимка е изключително посредствено мислене. Всеки има различен праг на емоционалност. Един може да е силен външно, а вътрешно да е съсипан и да не му се живее повече. Друг може да се дере като заклан петел, а вътрешно да не чувства нищо. Всеки сам си знае какво му е. Ние не сме съдници и не трябва да се превръщаме в такива. Както написах по-горе не съдя от снимките, аз дори не мога да позная коя е Алекса. Действията и, факта че оставя хората да го обиждат, че е наркоман, зависим, да го изкарват в депресия. Тя е единствената, която може да каже дали е било трагичен инцидент, самоубийство, убийство? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, Гальо каза: Както написах по-горе не съдя от снимките, аз дори не мога да позная коя е Алекса. Действията и, факта че оставя хората да го обиждат, че е наркоман, зависим, да го изкарват в депресия. Тя е единствената, която може да каже дали е било трагичен инцидент, самоубийство, убийство? Да отива при Мондьо и да се свършва с всички глупости, които се изписаха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 часа , amor_mio каза: Наистина Емилия се показа най-човечна и адекватна от цялата гилдия. Сякаш и тя самата се промени към по-добро, откакто е със сериозен човек като Жорж. Грозно впечатление прави отсъствието на много негови колеги и най-вече на Анелия и Цв.Янева. Използваха го да си посъбудят замрелите кариери, а сега никакви ги няма... Това май е Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, sash0 каза: Това май е Анелия Е тя, верно се подмлади, ама вие я изкарвате 20 годишна 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, sash0 каза: Това май е Анелия Минала е покрай Анелия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, THE IIconic каза: Минала е покрай Анелия! Вие направо на бой скачате. Ами питам човек. На нея прилича 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Мали, а Кама е 1:1 с Донатела Версаче… каква разлика от снимките и от вчера и днес без грим… 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 минути, GSA каза: Мали, а Кама е 1:1 с Донатела Версаче… каква разлика от снимките и от вчера и днес без грим… А видя ли Лиляна Зайкина? Същински Джако! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 💋 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 14 минути, sash0 каза: Вие направо на бой скачате. Ами питам човек. На нея прилича 😃 Какво лошо казах? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, THE IIconic каза: 💋 9 ноември 1989 година Луна Йорданова надниква отвъд Берлинската стена миг преди да започне отремонтирането ѝ и обединяването на Западен Берлин и Германска демократична република. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Това Камелия ли е или Лили Иванова? 😅😱 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 9 минути, stereoto_ каза: Това Камелия ли е или Лили Иванова? 😅😱 Лили е по-фина от тази. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Един от компанията на Галена, който също се казва Николай Пашев, са го погнали в Инстаграм. Човек в днешно време да не се казва Пашев… 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 евала на Десита, само тя е без очила и БЕЗ КАПКА ГРИМ ! –------------------ преди 1 час, Blueberry каза: Защо реши, че е по-истинска от Алекса? Алекса е с гръб на всичките снимки. Крокодилски сълзи !! още другата седмица ще си намери нов ! гадна ***** ! до майката на Денис стои ДЕСИТА,а не гадната ****. НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ САМИ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час, Danger. каза: Куп известни личности си отидоха за последните години, но само този случай не мога да го прежаля и го мисля всеки ден, не знам дали само при мен е така… И при нас е така дори всеки ден по зле става ... откакто е починал сънувам го всеки ден момчето и все го сънувам само как стои и гледа тъжно нищо друго 😢😢 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Емануела момичето с розовите маратонки Малката ли е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 18 минути, stereoto_ каза: Това Камелия ли е или Лили Иванова? 😅😱 Аз ви казах за какво става въпрос… тя верно, че не е първа младост ама да се спрат с тези филтри, че така без обработка не може да ги познае човек. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 вижте коментарите..Анелия много ми падна в очите! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари