DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 37 минути, asylum каза: И аз не знам дали бих отишъл. Това е просто ритуал. Човекът не е там, нито ще бъде там, ако ходиш от време на време на гроба му. На някои хора пък не им понася. Затова не я критикувам. Обаче наистин можеше да го почете някак, или поне да не пуска неадекватни сторита, макар че нейните фенове се интересуват от нейната кариера и очакват някакво съдържание от нея ежедневно. Можеше да е по-обрана за ден-два, но здраве да е. По-добре от лицемерие. Сигурен съм, че много от посетилите погребението не са го харесвали... За мен ходенето на погребение е в подкрепа на близките. Да не са сами в този момент. Иначе не е приятно събитие и едва ли някой ходи с удоволствие. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Lelqtian каза: Харно говори жената, обаче ... много са свалили нивото на завършващите журналистика. Тва интро явно го е творил някой неграмотник, може ли в рамките на 90 секунди да повториш 5 пъти "Ама кой я уби". Потрес направо, робота дето срича на нюз24 е като за награда Черноризец храбър. Нивото на завършващите е каквото е нивото на започващите. Кой средноинтелигентен записва журналистика изобщо? Гледай го този - дикция. изказ, ръкомахания...има ли място такава пародия по национална телевизия? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Гледаемост на несинглите от "Да гори в любов" към 31.10.2021, сбор от най-гледани клипове в тубата: Не те забравям - 10 954 987 Не идвай - 10 039 611 Трябваш ми - 7 083 646 Право в очите - 6 581 237 Крадец на време - 5 248 952 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Ерата "СЕИРИ И ИЗЦЕПКИ" приключи, каналът е премахнат от Youtube 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Ерата "СЕИРИ И ИЗЦЕПКИ" приключи, каналът е премахнат от Youtube Много съжалявам, мило! Жалко за целия ти труд. 😥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, DarkChild каза: Нивото на завършващите е каквото е нивото на започващите. Кой средноинтелигентен записва журналистика изобщо? Гледай го този - дикция. изказ, ръкомахания...има ли място такава пародия по национална телевизия? Тоя клип е от национална телевизия? Хич не бях обърнал внимание, в средата до края 90те тип КракраТВ. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Много съжалявам, мило! Жалко за целия ти труд. 😥 Всичко се преживява само да сме живи и здрави 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Ерата "СЕИРИ И ИЗЦЕПКИ" приключи, каналът е премахнат от Youtube Жалко. Да не са ти ударили 3 страйка или квото беше там? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 минути, Lelqtian каза: Жалко. Да не са ти ударили 3 страйка или квото беше там? имах един, но в пощата не виждам други два, изтрили са го ей така като цяло. Няма никакви детайли кое какво е нарушило 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Lelqtian каза: Тоя клип е от национална телевизия? Хич не бях обърнал внимание, в средата до края 90те тип КракраТВ. Летисия и тя кошмарна гостенка. Отговаря с една дума. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 12 минути, Lelqtian каза: Тоя клип е от национална телевизия? Хич не бях обърнал внимание, в средата до края 90те тип КракраТВ. Телевизия Планета след някоя друга година. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Аз пък смятам, че Анелия не е направила нищо лошо. Отишла е да работи, отколкото на погребението. Аз също не ходя, дори на близки. Не харесвам такива неща. 90% са там и пишат нон стоп за да ги забележи някой на фона на една трагедия, не защото им пука толкова. За тях е важно да пишат във вестниците, че са били, да им има името. Преслава също е работила. За мен това е по - достойно, живота продължава, и това не е края на света. Абсолютно съм съгласна. И аз не ходя по погребения, прекалено тежки и тъжни са ми. Предпочитам да запазя спомена за починалите си близки (двама дядовци и баба) живи, отколкото мъртви. А и живота наистина продължава. Никой не обвини "Пайнер" и "Планета", че направиха концерта от турнето, въпреки смъртта на Рейхан, нито пък че след погребението и всички продължиха работа. То и ако някой намери дневника от онзи концерт, той беше почти под наслов - "Живота продължава". Всички пяха и се раздадоха на макс. Каква е ползата от траура? Да се вкараш в депресия и ужасна спирала? Поне на погребението на Рейхан снимки и журналисти - лешояди, снимащи трагедията, не е имало. Знам, че всички певици от концерта са били там. А и Анелия не е като да е е ходила на погребение. Още ученичка в гимназията, тя губи баща си. Не е могла да отиде на погребението, искала е, но ужасно много се е разстроила. Явно емоционално погребенията не и понасят. Разбирам я и не я съдя. Другите и колеги може би са хора с по - силна психика. Камелия е доста по - голяма от нея, с повече житейски опит........ Но виждам, че дребситата трудно са го преживяли, много им е било емоционално. Дано не им остане като травма. Човек може и по друг начин да се сбогува. Да засадиш дърво или цветя в нечия памет, да направиш някому добро, да дариш пари или материални неща на организации и групи, борещи се с различни заболявания, или просто да отидеш в црква и да запалиш свещичка, да кажеш молитва............ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Kitty каза: Каква е ползата от траура? Да се вкараш в депресия и ужасна спирала? Това изречение е сентенция не само на целия ти пост, но и на цялата ти личност. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Да, Кити, ние "дребситата" трудно преживяваме смъртта на Денис, защото осъзнаваме стойността на човешкия живот. Защото разбираме колко човечен, талантлив и отдаден на феновете си бе Денис. Защото никой не обръща внимание на психичното здраве. Защото аз, Сеньора или Дейнджър можехме да сме на неговото място. Защото много от хора в 2021-ва страдат от посттравматичен стрес, паник атаки, депресия, включително и членове на форума. Защото проявяваме емпатия и състрадание. Защото сме хора. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 На Симона нали тая седмица щяха да пускат песента какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 часа , Blueberry каза: Ето го интервюто на Орнела: https://nova.bg/news/view/2021/10/30/344617/орнела-за-фалшивата-новина-че-е-починала-съжалявам-за-това-което-изпитаха-близките-ми/ Журналято естествено сложили "Тип-топ" за фон, за да се подиграят на поп-фолка. Доста е духовита Никога не бих помислил, че това е Орнела. Направо си е станала лелка. Но по-важното е, че даде много смотано интервю. Била спряла щото искалада да остави стойностни песни. Не знам кое ти е било духовито. Аз нямах търпение да свърши. Клише след клише. Дали и другите отказали се по пътя ще са толкова духовити ако ги интервюират? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Добре, че поне новината за нея се оказа лъжа. Стискаме палци и Сашето ни да е добре. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, meleto каза: Никога не бих помислил, че това е Орнела. Направо си е станала лелка. Но по-важното е, че даде много смотано интервю. Била спряла щото искалада да остави стойностни песни. Не знам кое ти е било духовито. Аз нямах търпение да свърши. Клише след клише. Дали и другите отказали се по пътя ще са толкова духовити ако ги интервюират? Ами тя си Е лелка. Сигурно е към 50, ако не и повече и не е в полезрението, така че няма как да е същата мадама като преди. Вие ако си мислите, че цял живот ще сте такива като сега, се лъжете. Иначе не ми се стори особено умна. А за отказването се говореше, че е станала много трудна за работа и са я изгонили. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза: Това изречение е сентенция не само на целия ти пост, но и на цялата ти личност. Доста от нещата, които говори Кита не са ми присърце, но в крайна сметка траурът и изобщо как се приема смъртта е в голяма степен културна особеност. При някои народи се гледа на това като на празненство. А за Анална - сигурен съм, че не го прави от лошо или нарочно, просто е глупава и не осъзнава, а може и да е неин си начин да не мисли за това. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 59 минути, FolkEmpire каза: имах един, но в пощата не виждам други два, изтрили са го ей така като цяло. Няма никакви детайли кое какво е нарушило Оная пача Деница Барбито вероятно е доволна! преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Телевизия Планета след някоя друга година. Те нямат пари дори за такива водещи! Знаете ли дали анелия е била близка на Денис, или са се събрали само за дует? На мен от вчера ми е още по-жал за случилото се... 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Октомври 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 30 Проблемът не е, че Анелия не е отишла. Проблемът е, че качи тъпо стори като излезе новината + предния ден преди погребението качи снимка от купон + не отиде на погребението + на вечерта качи нахилено клипче покана за участие. Цялостно поведение, не един факт. 16 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 21 минути, DarkChild каза: Ами тя си Е лелка. Сигурно е към 50, ако не и повече и не е в полезрението, така че няма как да е същата мадама като преди. Вие ако си мислите, че цял живот ще сте такива като сега, се лъжете. Иначе не ми се стори особено умна. А за отказването се говореше, че е станала много трудна за работа и са я изгонили. Няма никакъв изказ. Съседката би се изказала по-правилно. Използваше неподходящи думи и цялото й изложение беше неадекватно. Може и да се е притеснявала, но не изглеждаше така. Иначе не е задължително бивша или позалязла певица на 50 да прилича на лелка. Някои се поддържат въпреки всичко. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 3 минути, asylum каза: Няма никакъв изказ. Съседката би се изказала по-правилно. Използваше неподходящи думи и цялото й изложение беше неадекватно. Може и да се е притеснявала, но не изглеждаше така. Иначе не е задължително бивша или позалязла певица на 50 да прилича на лелка. Някои се поддържат въпреки всичко. Не всяка е като Луна. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 10 минути, asylum каза: Оная пача Деница Барбито вероятно е доволна! Новия канал, очаквайте скоро новите изцепки на... ФЕН ТИИИ ВИИИ както казва джЙовко https://www.youtube.com/channel/UCJUnWLrXlzzWzWV1raEHUig 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, FolkEmpire каза: Новия канал, очаквайте скоро новите изцепки на... ФЕН ТИИИ ВИИИ както казва джЙовко https://www.youtube.com/channel/UCJUnWLrXlzzWzWV1raEHUig already абониран. 🤗 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари