Gentleman. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Gentleman. каза: Памела Андерсън и жени от народа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час , RumyanaFen каза: На Симона нали тая седмица щяха да пускат песента какво стана? В понеделник Или е съвпадение, или са отложили малко премиерата заради смъртта на Денис.. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 https://instagram.com/stories/emanuelaofficialll/2695815145524920902?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Забравена срещу още по-забравена 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Willy каза: Забравена срещу още по-забравена Гласът на Андреа > виенето на Бонка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Гласът на Андреа > виенето на Бонка. Неоспорим факт! Никога не съм харесвал Бонка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Willy каза: Неоспорим факт! Никога не съм харесвал Бонка. Винаги си мачкал с класа и вкус. 😘 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 аз Бонка я харесвах доста преди години. Напоследък полудя. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Всичко което рапърката Фиона искаше да бъде, преди да премине в чалгата и да пее една и съща песен вече 2 години. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Как чета книга в гората. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 22 часа , Danger. каза: Куп известни личности си отидоха за последните години, но само този случай не мога да го прежаля и го мисля всеки ден, не знам дали само при мен е така… Аз мисля, че всички ние го мислим този случай, защото това е музиката, с която ние пораснахме и този случай е прецедент. Най-приемливият и лек сценарий беше да е просто дрога. А те май нещата се оказаха много по-навътре. Жалко е точно този жанр, който беше весел, да радва хората, лекият жант, оп-са, беше щракане с пръсти положението - да вземе толкова млада жертва. Толкова да се отврати човек и да изпадне в такова състояние заради някакви хора от жанра, заради глоби, заради натиск и да не намери изход. Абсурдно е дори, така и звучи.... Дано всички да се дръпнат малко и да си дадат сметка, че не всичко е пари и бясна слава. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Just_Me каза: В понеделник Или е съвпадение, или са отложили малко премиерата заради смъртта на Денис.. Галин пък отново крайно противен, големия продуцент. Десита съсипана, той по участия с Лидия и Симона, песни ще пускат. Големи приятели, голямо чудо 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 часа , Gentleman. каза: Някаква пърцуца, някаква тетка, Саманта Джоунс от Чипровци, някаква тетка и някаква пърцуца. Това е. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не знам какво искате от Десс, жената 2 момчета е родила и дала на България. Една Марая Кери с операциите си и липо-тата не изглежда по-добре! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 8 минути, pacho каза: Не знам какво искате от Десс, жената 2 момчета е родила и дала на България. Една Марая Кери с операциите си и липо-тата не изглежда по-добре! Марая > Деса 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 8 минути, pacho каза: Не знам какво искате от Десс, жената 2 момчета е родила и дала на България. Една Марая Кери с операциите си и липо-тата не изглежда по-добре! Най-важното е, че е дала този хит на България: 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Гледаемост на несинглите от "Да гори в любов" към 31.10.2021, сбор от най-гледани клипове в тубата: Не те забравям - 10 954 987 Не идвай - 10 039 611 Трябваш ми - 7 083 646 Право в очите - 6 581 237 Крадец на време - 5 248 952 Къде са тези 11М на Не те забравям? Аз намирам само официалното+лайв, които правят общо 6.8М. Другите също имат много по-малко общи гледания + един общ микс от всички 5 песни с 1.8М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Willy каза: Къде са тези 11М на Не те забравям? Аз намирам само официалното+лайв, които правят общо 6.8М. Другите също имат много по-малко общи гледания + един общ микс от всички 5 песни с 1.8М на всички песни песни без "Крадец на време" съм добавил гледанията на тези две клипчета (на нея само на второто), защото песните са включени и в двата микса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 23 минути, pacho каза: Не знам какво искате от Десс, жената 2 момчета е родила и дала на България. Една Марая Кери с операциите си и липо-тата не изглежда по-добре! Много жени раждат по 3-4 деца и изглеждат супер. Или има някакво заболяване, или просто е немарлива и не й пука. Повече ми бие на второто и май си е щастлива така, в което няма лошо и не я виня. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 часа , Danger. каза: Защо са направили Youtube канал на Денис ? преди 6 часа , Danger. каза: https://m.youtube.com/channel/UC9IqlVhlR2kEnvKQ-650MAA 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 3 часа , DarkChild каза: Ами тя си Е лелка. Сигурно е към 50, ако не и повече и не е в полезрението, така че няма как да е същата мадама като преди. Вие ако си мислите, че цял живот ще сте такива като сега, се лъжете. Иначе не ми се стори особено умна. А за отказването се говореше, че е станала много трудна за работа и са я изгонили. И аз това казвам, че сигурно се е отказала като много други - демек е била твърде устата и трудна. И сега развива някакви глупави теории за качество. Има доста силно его. Много трудно за слушане интервю. преди 3 часа , asylum каза: Няма никакъв изказ. Съседката би се изказала по-правилно. Използваше неподходящи думи и цялото й изложение беше неадекватно. Може и да се е притеснявала, но не изглеждаше така. Иначе не е задължително бивша или позалязла певица на 50 да прилича на лелка. Някои се поддържат въпреки всичко. Така е. Не е задължително да се промениш брутално. Ясно е, че при всеки времето се отразява различно. Още повече, че медиците карат дълги смени и са на крак. Изхабяват се, ако не си обръщат внимание - съвсем се запускат. С предния си пост просто исках да кажа, че е неузнаваема. Изобщо не прилича на себе си от времето, когато снимаше клипове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Октомври 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 30 преди 14 минути, asylum каза: Много жени раждат по 3-4 деца и изглеждат супер. Или има някакво заболяване, или просто е немарлива и не й пука. Повече ми бие на второто и май си е щастлива така, в което няма лошо и не я виня. Важното е да има: https://streamable.com/ggizjj 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, pechenko каза: Важното е да има: https://streamable.com/ggizjj Счети ще я сложи в малкия си джоб, като роди третото, дано да има и четвърто! ❤️ а някога ги сравняваха... 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 18 минути, asylum каза: Много жени раждат по 3-4 деца и изглеждат супер. Или има някакво заболяване, или просто е немарлива и не й пука. Повече ми бие на второто и май си е щастлива така, в което няма лошо и не я виня. Има нещо наречено ген. Не можеш да избягаш от него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари