Сцената обичам лудо Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Нещо не ме кефи това момиче 🤷♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Душата ми кърви, пято, пято, пято.... с нищо не ме грабва. Този Синан не знам защо още се пробва? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Оцет. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Момичето е много талантливо, има клипчета на различни участия на Софка и Преслава, където я извикват на сцената - голям глас е. Обаче много лош старт, слаба песен, да не говорим колко зле са я направили визуално... Аз ако бях на Ивелина директно щях да ида в Звезде Гранда, от раз става звезда тя с това гласище. У нас няма композитори, които да й напишат сложни песни за нейната техника на пеене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 25 минути, pacho каза: Момичето е много талантливо, има клипчета на различни участия на Софка и Преслава, където я извикват на сцената - голям глас е. Обаче много лош старт, слаба песен, да не говорим колко зле са я направили визуално... Аз ако бях на Ивелина директно щях да ида в Звезде Гранда, от раз става звезда тя с това гласище. У нас няма композитори, които да й напишат сложни песни за нейната техника на пеене. Губи си времето с мангали тя. На сватби пее от години и е супер, но с тия няма да прокопса. Първата й песен беше дует с Борил Руменов. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Мазного цигле не спира да бълва хубави песни с мазното си гласче... Тая има гласа на Пепа прашката. От 1.10.2021 г. от 13:09, DevilWish каза: Душата ми кърви, пято, пято, пято.... с нищо не ме грабва. Този Синан не знам защо още се пробва? Е има излишни кинти циглето Вместо да ги вложи в нещо стойностно ги прахосва в песни с гадния си мазен гласец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.