WindWalkerMonk Публикувано на Октомври 27 Report Share Публикувано на Октомври 27 Котенцааааааааа! Тук в тази тема може да си споделяме какъв тип/типове мъже харесвате. Кой е идеалния партьор за вас визуално. Аз например смело мога да кажа, че моят тип е с широка брадичка и малко по - сериозно и паралелно строго/меко излъчване: Eто това е топа ми. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Аз нямам тип. Човек или ми харесва или не! Сега съм на вълна Кирил Петков! ❤️ 2 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Здравейте, господа! Аз съм само една незадоволена к*рвичка в ръцете ви!🥰 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това се очертава да е любимата ми тема, която обещавам да напълня по същия начин, по който пълнят мен: 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Също така харесвам и Ивайло Захариев! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 38 минути, THE IIconic каза: Също така харесвам и Ивайло Захариев! И на мен ми харесва! Нямам определен тип! Нито идеал. Аз като нисък човек харесвам по принцип високи хора и с тъмни кафеви очи и коса. Лека брадичка. Това, което искам го имам! ❤️ Характера, държанието и жестовете също са важни! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час , THE IIconic каза: Аз нямам тип. Човек или ми харесва или не! Сега съм на вълна Кирил Петков! ❤️ Пак си се разгонила ей! 🤣 5 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Здравейте, господа! Аз съм само една незадоволена к*рвичка в ръцете ви!🥰 НИМОАААААААААА Това, дами и господа - и най-вече господа, е младият Йосиф Сталин Аз нямам конкретен тип, но съм забелязала, че общото между повечето мъже, които харесвам, са големите топли кафеви очи. Наскоро ми излезе един МОМЪК в тикток, който направо ми беше УАУ, естествено, беше гей. Ако го намеря, ще го споделя. 1 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 часа , Blueberry каза: НИМОАААААААААА Това, дами и господа - и най-вече господа, е младият Йосиф Сталин Аз нямам конкретен тип, но съм забелязала, че общото между повечето мъже, които харесвам, са големите топли кафеви очи. Наскоро ми излезе един МОМЪК в тикток, който направо ми беше УАУ, естествено, беше гей. Ако го намеря, ще го споделя. То нормални не останаха свиквай... 1 2 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Тип chubby 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 7 часа , FikLena каза: Тип chubby 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Милички, не мога да си затворя краката. 😘 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 влюбен съм. 🥰 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза: влюбен съм. 🥰 Става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: влюбен съм. 🥰 Тоя има достойнство от 10 до 16 см. Няма смисъл! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Декември 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 27 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Зайке, сложи тука снимката на 27-годишния, мари. Да го видим кво е, що е, има ли поне зъби. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 часа , DarkChild каза: Зайке, сложи тука снимката на 27-годишния, мари. Да го видим кво е, що е, има ли поне зъби. Не смее Жената е хитра лисица. Знае че, а качила снимка на 27 годишния тук, а сме и го отнели като стои та гледай 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 От 3.11.2021 г. от 17:35, THE IIconic каза: Тоя има достойнство от 10 до 16 см. Няма смисъл! Как му го премери? 🤔 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 51 минути, Brian каза: Как му го премери? 🤔 Разбирам нещата! Питай Мара Шулевна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 От 28.12.2021 г. от 1:30, Kriminal каза: 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз пък ще ви кажа нещо щом ще си говорим за мъже, ще го призная с песен: 😘 😘 😘 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 От 6.06.2023 г. от 15:36, Andrew Cunanan. каза: Мн ми е противен този 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.