DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 1 минута, Karma93 каза: Любимата ми негова песен с Агилера. Ами супер запазен и готин си е, каквото и да говорим. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 @Willy, упси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 2 часа , Blueberry каза: @Willy, упси Този туит 100% го е показвал на всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Невероятно е колко сексуализиран е бил Бийбър като дете. Сега започват да излизат всички мръсотии покрай ареста на Диди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 36 минути, DarkChild каза: Невероятно е колко сексуализиран е бил Бийбър като дете. Сега започват да излизат всички мръсотии покрай ареста на Диди. Той сам се е натискал на Рира, малко преди да срещне Селена, но тя го е отрязала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 5 часа , Blueberry каза: @Willy, упси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Мале, объркала съм темата Радвам се, че е така 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 1 час, Blueberry каза: Мале, объркала съм темата Радвам се, че е така Е тъкмо вкара малко интрига. Вече кой ден поред губя сън каква е връзката между Бийбър и мъжете .... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 22 часа , Fast каза: Той сам се е натискал на Рира, малко преди да срещне Селена, но тя го е отрязала. За толкова woke активист като тебе, педофилията я приемаш доста лежерно. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 52 минути, DarkChild каза: За толкова woke активист като тебе, педофилията я приемаш доста лежерно. Но това не е педофилия? Нищо не се е случило. Ти все едно не си заглеждал известни какички. Разликата е че Бийбър е имал директен достъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 преди 1 час, Fast каза: Но това не е педофилия? Нищо не се е случило. Ти все едно не си заглеждал известни какички. Разликата е че Бийбър е имал директен достъп. Друга ти залюби, а мене ме излЪгааааа! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 2010-13 JB имаше crush на рири Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Нека говорим за истинската педофилия към него, от която му е било видимо неудобно. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 4 часа , Willy каза: 2010-13 JB имаше crush на рири Не се знае колко истински е този кръш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 6 часа , DarkChild каза: Не се знае колко истински е този кръш. https://www.facebook.com/share/GjVQ1TyDVipjNmjX/?mibextid=D5vuiz Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 6 часа , Willy каза: https://www.facebook.com/share/GjVQ1TyDVipjNmjX/?mibextid=D5vuiz Какво ми го даваш това? За grooming чувал ли си? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 16 минути, DarkChild каза: Какво ми го даваш това? За grooming чувал ли си? Бийбър и аз сме сходни набори. И аз припадах по Риана в онези години, а бях още по-малък. Да не би и мен ли ме е groom-вала? lol Тя няма толкова сексуални клипове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час , DarkChild каза: Какво ми го даваш това? За grooming чувал ли си? Е кой не е имал кръш за Рейхана, но много ясно че ще отреже нахалната лезбичка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Хубаво да има и зверчета. Нали? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 23 минути, DevilWish каза: Хубаво да има и зверчета. Нали? Това не беше ли тема за мъже уж, не за зоофилия? А и така със 6 пръста не е интересно, нека да е с втори номер копита като Гюрулту и другите кози на село. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 5 часа , Fast каза: Бийбър и аз сме сходни набори. И аз припадах по Риана в онези години, а бях още по-малък. Да не би и мен ли ме е groom-вала? lol Тя няма толкова сексуални клипове. Да си прекарвал случайно 48 часа у П. Диди? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 5 минути, Lelqtian каза: Това не беше ли тема за мъже уж, не за зоофилия? А и така със 6 пръста не е интересно, нека да е с втори номер копита като Гюрулту и другите кози на село. Понякога всеки има нужда от едно зверче. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 3 часа , DarkChild каза: Да си прекарвал случайно 48 часа у П. Диди? Напълно странично е, че я е харесал навремето. Риана въпреки че е била близка с вътрешния кръг на Джей Зи, винаги е стояла настрана. Никога не съм я виждал по събития да бъде в комплект с тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 4 часа , Fast каза: Напълно странично е, че я е харесал навремето. Риана въпреки че е била близка с вътрешния кръг на Джей Зи, винаги е стояла настрана. Никога не съм я виждал по събития да бъде в комплект с тях. Не съм казал, че е участвала, а че жертви на сексуално насилие като деца често демонстрират повишено сексуално поведение. Така че кой знае колко чиста монета е цялото това флиртуване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.