Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, asylum каза: Много яки клипчета правеше! Този беше леко страховит Явно Нинчето е фенка на филми на ужасите. 😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 О, Есктрата не само имаше серия със супер клипове, но и периодично правеше страхотни песни, в комбинация със специфичния ѝ глас, на мен ли беше голям кеф да ги слушам. А последният ѝ мегахит "Любовница" успя да привлече вниманието и на тези, на които тя самата им идваше "демоде". Е, т'ва беше истинският и качествен поп-фолк - приятна музика, с балканския си елемент, добър текст, напълно разбираем, не като сега да се напъваш да чуеш хубаво за кво става въпрос. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Нина е и първата инфлуенсърка! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 32 минути, Stela каза: О, това е много голям хит. Много хора я свързват с тази песен, която не е налагана отникъде. Дори тя никога не я пее по участия А всеки я иска... Тя завърши и режисура. Хубави идеи има, но пара йок. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 38 минути, Stela каза: Може да си фенка на Смядовската циганка, но имаш вкус за качествена музика! ❤️ 2 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Таня ни Боева пее все така хубаво. Никаква проняна в гласа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 час , Runevski каза: Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. На мен пък ми направи впечатление колко мило и добро е детето на Калканджиева. Цяло чудо, имайки предвид какви са родителите. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 часа , asylum каза: Луна преброи интелигентното население. У всяка секция се гласува доволно за нея, при все че кампанията й е струвала сигурно общо не повече от 200 лв. Браво! ❤️ А Рашия колко процента има? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Добро утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 8 часа , Runevski каза: Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. Stefan and Alexander left the chat 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 8 часа , Runevski каза: Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. Бута се със зъби и нокти из предаванията да си пее фолклорните бози и да се оплаква от бившия си мъж, но явно това не ѝ беше достатъчно, сега започна да ръга и отрочетата си в национален ефир! Аман от нея и семейството ѝ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 От 13.11.2021 г. от 21:21, Andrew Cunanan. каза: @SG @Slavi мнение за тази песен? Не е лоша. Деса тогава беше в тотално забвение и не се забеляза. Но не ми е била и неква уау преди 14 часа , Willy каза: Пясъчни кули е хит само в форума и трябва да им го призная на глория фенс, че успешно са я наложили тук, така както и десовите се заблуждаваха за бозата Мойто зайче. От 100 случайно срещнати на улица дали и един знае тази песен. Брат, не се излагай. Написаното от теб, така ме шокира, че чак ме накара да пиша пост в проклетия форум. Моето зайче е сред най големите десови хитпве последното десетилетие. Разви се година след излизането си и беше кулминация в диджей програмите няколко години. Пусни го пак, която е с 20 милиона няма и половината от успеха на Зайчето например. По същия начин Галеновите след време ще си измисляте и за Токсичен, която е сред най големите чалга хитове тази год, въпреки едва 5те си милиона... В момента в 111 шифьора слуша дуета и с Лео. Друга песен, която гледам сте определяли като провал, а гарантирам, че с годините тя ще си натрупа стабилни милиончета, а няма тотално да бъде забравена като повечето мегахитове на Галош. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 57 минути, Slavi каза: Не е лоша. Деса тогава беше в тотално забвение и не се забеляза. Но не ми е била и неква уау Брат, не се излагай. Написаното от теб, така ме шокира, че чак ме накара да пиша пост в проклетия форум. Моето зайче е сред най големите десови хитпве последното десетилетие. Разви се година след излизането си и беше кулминация в диджей програмите няколко години. Пусни го пак, която е с 20 милиона няма и половината от успеха на Зайчето например. По същия начин Галеновите след време ще си измисляте и за Токсичен, която е сред най големите чалга хитове тази год, въпреки едва 5те си милиона... В момента в 111 шифьора слуша дуета и с Лео. Друга песен, която гледам сте определяли като провал, а гарантирам, че с годините тя ще си натрупа стабилни милиончета, а няма тотално да бъде забравена като повечето мегахитове на Галош. Което още веднъж показваа, че гледанията не са никакъв показател. Само живеейки в страната може да усетиш кое е хит и кое не. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 часа , asylum каза: О, това е много голям хит. Много хора я свързват с тази песен, която не е налагана отникъде. Дори тя никога не я пее по участия А всеки я иска... Тя завърши и режисура. Хубави идеи има, но пара йок. Сетих се за клипа на Камелия на такъв парапет. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Stela каза: Сетих се за клипа на Камелия на такъв парапет. 😁 Като бях малък, ме беше страх да не падне от тоя парапет 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 часа , Runevski каза: Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. Чудя се съществува ли друго нещо за теб освен Рени? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 4 минути, Stela каза: Чудя се съществува ли друго нещо за теб освен Рени? В момента се обръщаш към самата Еклерени де лос Парсалес! 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 часа , Runevski каза: Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. Иска ми се синът на Рени да имаше нейния невероятен и естествен смях… 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, asylum каза: В момента се обръщаш към самата Еклерени де лос Парсалес! Значи сама си го прави да става още по-досадна и противна. Чак ми се отщява да си пусна нейна песен. И еклери ще намразя.... 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 минути, penakavalli каза: Иска ми се синът на Рени да имаше нейния невероятен и естествен смях… Дано не е наследил злобния и характер. 🙄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 36 минути, asylum каза: Което още веднъж показваа, че гледанията не са никакъв показател. Само живеейки в страната може да усетиш кое е хит и кое не. За съжаление има фактори, които могат да допринесат за броя гледания на даден песен без значение какъв хит е. Малко ли песни с по 10 милиона не се знаят почти от никой и не ги пускат никъде. Иначе Деса изненада дори и мен последната година. По принцип в компания аз я пускам, а сега хората около мен ми я пускат😁 А с Прес какво се случва. Май и е най слабата годин в кариерата. Не ми се беше случвало да не и знам дори песните и от дадена година. А сега покрай гаджето много 00 и по малки набори и слушат основно Галена, Емилия, Алфите,, Ломската, Меди 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Това е много добро. Едно от най слушаните от мен за 2021. Заслужава по голям успех. Десита наистина е много талантливо момиче и няма капка пошлотия в излъчването и като повечето чалгаджийки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 22 минути, Stela каза: Значи сама си го прави да става още по-досадна и противна. Чак ми се отщява да си пусна нейна песен. И еклери ще намразя.... 😂😂😂 И аз вече не слушам песни, които й харесвах преди. Еклери със сигурност избягвам. Един приятел все ме кани на еклери на едно място до нас - винаги отказвам, представяйки си усмивката на Еклерени. преди 24 минути, penakavalli каза: Иска ми се синът на Рени да имаше нейния невероятен и естествен смях… Тя ако е Усмивката на попфолка, той Усмивката на какво ли ще е? преди 8 минути, Slavi каза: За съжаление има фактори, които могат да допринесат за броя гледания на даден песен без значение какъв хит е. Малко ли песни с по 10 милиона не се знаят почти от никой и не ги пускат никъде. Иначе Деса изненада дори и мен последната година. По принцип в компания аз я пускам, а сега хората около мен ми я пускат😁 А с Прес какво се случва. Май и е най слабата годин в кариерата. Не ми се беше случвало да не и знам дори песните и от дадена година. А сега покрай гаджето много 00 и по малки набори и слушат основно Галена, Емилия, Алфите,, Ломската, Меди Просто някои песни са хит в нета и само там, поради някакви причини. То и Луна Президент е много успешна песен и всеки я знае, и има милион гледания, но е друга ниша - не е стандартен чалгауспех. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари