THE IIconic Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 часа , Runevski каза: Обаче за мен малкия син на Рени е най-красивото детенце във фолка. И двамата и сина са ебати и гибоните! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Антонио е супер бичменце, какво ще кажеш, кака? @WindWalkerMonk 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Антонио е супер бичменце, какво ще кажеш, кака? @WindWalkerMonk Ужасен е, наистина. А този другият два пъти повече. Готин мъж в чалга клип е Билян: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 26 минути, WindWalkerMonk каза: Ужасен е, наистина. А този другият два пъти повече. Готин мъж в чалга клип е Билян: Хубаво тяло, главата може да се ползва само и единствено за футболна топка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Ноември 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 15 😂 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Stela каза: В на кого канала? Какъв е тоя канал? Прилича на фенски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 4 минути, meleto каза: В на кого канала? Какъв е тоя канал? Прилича на фенски. Не го знам кой е тоя. Сега му погледнах инстаграма, но ми е неизвестен. Може би Хит мюзик са отказали да качат песента в техния канал. Този със сигурност не е официален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, Stela каза: Не го знам кой е тоя. Сега му погледнах инстаграма, но ми е неизвестен. Може би Хит мюзис са отказали да качат песента в техния канал. Този със сигурност не е официален. Баща му. Популярен сред мангалите. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, asylum каза: Баща му. Популярен сред мангалите. На кой бащата, на Лео ли? Лео циганин ли е? Не ми изглеждаше на такъв... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, Stela каза: На кой бащата, на Лео ли? Лео циганин ли е? Не ми изглеждаше на такъв... Да. Да. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 час, Stela каза: Лео циганин ли е? Не ми изглеждаше на такъв... Не Лео,а баща му е циганин https://instagram.com/leoni_volkan?utm_medium=copy_link 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Ужасен е, наистина. А този другият два пъти повече. Готин мъж в чалга клип е Билян: Социални мрежи моля? Че май правихме нещо лятото ама дали беше той не знам. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 5 минути, GSA каза: Социални мрежи моля? Че май правихме нещо лятото ама дали беше той не знам. Ще пратя на лично скъпа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 24 минути, FikLena каза: Не Лео,а баща му е циганин https://instagram.com/leoni_volkan?utm_medium=copy_link Това с него Деса ли е? 🙀 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 39 минути, Stela каза: Това с него Деса ли е? 🙀 Не... Праса е! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 минути, THE IIconic каза: Не... Праса е! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 6 часа , Slavi каза: а няма тотално да бъде забравена като повечето мегахитове на Галош. Точно така се забравят хитовете на Галош. Не случайно споделям точно тази песен, защото задържането й е едно от най-подценяваните в форума. https://www.instagram.com/tv/CWOiOHWvXdB/?utm_source=ig_web_copy_link 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 минути, Willy каза: Точно така се забравят хитовете на Галош. Не случайно споделям точно тази песен, защото задържането й е едно от най-подценяваните в форума. https://www.instagram.com/tv/CWOiOHWvXdB/?utm_source=ig_web_copy_link Не знам защо я подценяват тук. И по участията на Галена, а и когато я пускат се приема страхотно. Мненията във форума често са плод на заслепеност заради любимките им. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 5 минути, Stela каза: Не знам защо я подценяват тук. И по участията на Галена, а и когато я пускат се приема страхотно. Мненията във форума често са плод на заслепеност заради любимките им. Да не говорим че с успеха на новите й песни, старите също карат нови животи и куп песни на Галена от периода преди ютуб ерата направиха над милион гледания през 2021. Нещо което не постигат дори и истинските лидерки на тези години. Този хит чукна почти 2М отгоре само през тази година. Най-слушано от 2006 в канала на Планета?? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 минути, Willy каза: Да не говорим че с успеха на новите й песни, старите също карат нови животи и куп песни на Галена от периода преди ютуб ерата направиха над милион гледания през 2021. Нещо което не постигат дори и истинските лидерки на тези години. Този хит чукна почти 2М отгоре само през тази година. Най-слушано от 2006 в канала на Планета?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 35 минути, Willy каза: Точно така се забравят хитовете на Галош. Не случайно споделям точно тази песен, защото задържането й е едно от най-подценяваните в форума. https://www.instagram.com/tv/CWOiOHWvXdB/?utm_source=ig_web_copy_link Този клип за аргумрнт ли го смяташ? Бахти рехавата публика... За другото со прав. Покрай хитовете и последните години милиони направиха и песни на Галена, които не са били и в топ 5 като повечето от албума Аз. Все така дразнещи сте Галеновите и сякаш живеете, за да величаете нея, а да омаловажавате всички други. Блазе ти, че не живееш в БГ и нямаш възможността да видиш реакциите на средностатистическия българин извън таргета на чалгата стане ли дума за Галена и подобни... Това ти позволява да си носиш розовите очила. Между другото откакто не влизам тук и тя ми стана по симпатична, но големите и фенове се грижите добре форума да не я понася с непрестанните ви глупости и свободни съчинения. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Slavi каза: Между другото откакто не влизам тук и тя ми стана по симпатична, но големите и фенове се грижите добре форума да не я понася с непрестанните ви глупости и свободни съчинения. Буквално ти я намеси в дискусията и после се оплакваш.🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Изобщо не е рехава публиката. Доста хора са си и се вижда, че избухват на макс. Ако беше клипчето с друга щеше да се развява тук за пример и да ни се бута в очите. Тогава нямаше да е рехава публиката... Толкова ли е трудно да се каже браво за нещо очевидно и показано с факти... 😉 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Абсолютният балканов хит на милениума! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари