PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, Just_Me каза: Добри знае как да се крие при такива ангажименти и често качва снимки след излизането на клиповете. Но приятелят му си беше качил на стори слънчева снимка как е нагазил във вода и пясък (виждаха се само краката му), а той придружава Добри навсякъде. Така че не се знае дали Меди и Цура не довършват клипа 🤷♀️ Има време да разберем. Кой е приятеля на Добри? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 8 минути, PHILIPP PLEIN каза: Кой е приятеля на Добри? Този 🤔 Живеят заедно и си хойкат 2мата навсякъде по света 😅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 8 минути, PHILIPP PLEIN каза: Кой е приятеля на Добри? Кой е Добри? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, GSA каза: Кой е Добри? Добромир Киряков, стилистът на Галена и Цура. За клипове помага и на Меди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, GSA каза: Кой е Добри? Добромир Киряков, стилиста на Галена и Цвети Янева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, Just_Me каза: Този 🤔 Живеят заедно и си хойкат 2мата навсякъде по света 😅 Добри е по-секси. 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Добри е по-секси. 🥰 Абе и на двамата не бих простила ако бяха хетеро 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, Just_Me каза: Абе и на двамата не бих простила ако бяха хетеро 😂 Ама са хомо!!! 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Боже, Джена да реши да пуска албум, те хакнали страницата на Планета - пак я саботират горката. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, Just_Me каза: Абе и на двамата не бих простила ако бяха хетеро 😂 Ох - много са ми изкуствени на мен- като анимационни герои- аз такива хич не харесвам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 час, GSA каза: Мен пък ме кефи албума - разнообразен е и има много готини песни! Песента с Тита липсва обаче. Изчиства цялата стара продукция, та след бебето да започне всичко на чисто 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 14 минути, DrAkO каза: Изчиства цялата стара продукция, та след бебето да започне всичко на чисто Време е за "Нова Джена"! 😃 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @Willy @Danger. @Stela 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Мачкай скъпа! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 42 минути, DrAkO каза: Изчиства цялата стара продукция, та след бебето да започне всичко на чисто И аз тъй помислих - Много Нова Джена 2022, или Яко Нова Джена, като заигравка с хита "Яко ми е"! 1 5 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Есил Дюран и Фики - днес! 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Утре съм при Коцееее. Дори не знаех, че ще идва. 😍❤❤❤🥳 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 27 минути, asylum каза: И аз тъй помислих - Много Нова Джена 2022, или Яко Нова Джена, като заигравка с хита "Яко ми е"! Достойното дженово момиче - комбинация от "Горкото момиче" и "Достойната". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 12 часа , WindWalkerMonk каза: С клиенти ли? Ми ще се намерят. Те са отишли да се ****, но зависи де. Някои може да ги предпочитат в комплект, но по - скоро ще са поотделно. Аз имах предвид поотделно. Не се бях замислила, че някой може да ги хване и в комплект. 😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Отишла е да разширява бизнеса там. Тук менажира участия в задимени дупки и панаири, там също, само дето "изпълнителите" не пеят на пеят на микрофон, а свирят на кавал. И хонорара там е по-висок, следавателно повече процент за нея. Хитра е, признавам! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 час, GSA каза: Мачкай скъпа! Боже, още ли правят тези рекламни спотове. Сега осъзнах, че не съм гледал Планета от няколко години, ама хич не са мръднали. Ама сега дори не подреждат песните вътре, че да се запомни. А и кой купува албуми, че и ги рекламират. Вместо да пуснат 30 сек реклама на тоалетна хартия и да вземат 100 лева... те се занимават с глупости. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, Stela каза: Дипломиран музикант хаха Песни с некачествен произход? хаха Права е жената. Като й се хвърля пари за буламачи, що някой да се опитва да я разубеждава. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, meleto каза: Боже, още ли правят тези рекламни спотове. Сега осъзнах, че не съм гледал Планета от няколко години, ама хич не са мръднали. Ама сега дори не подреждат песните вътре, че да се запомни. А и кой купува албуми, че и ги рекламират. Вместо да пуснат 30 сек реклама на тоалетна хартия и да вземат 100 лева... те се занимават с глупости. Албум би си купил някой голям фен с колекционерска стойност. И аз не съм убедена, че си заслужава. Може би за по-големите имена само. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари