SG Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 21 минути, Willy каза: https://chartmasters.org/ Tools -> Spotify numbers tool Чудих се как така досега не съм гледал в chartmasters, а те искали и рег с ограничения в търсенията. Мерси, ще разгледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, SG каза: Чудих се как така досега не съм гледал в chartmasters, а те искали и рег с ограничения в търсенията. Мерси, ще разгледам. Пиши за тримата изпълнители които ще провериш, че ми стана интересно, а ме мързи да правя нови акаунти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Когато имаш хит през 2021, на 9-годишна песен За mashupa на Феноменален със Snoop Dog даже няма да коментирам. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Olay каза: Когато имаш хит през 2021, на 9-годишна песен За mashupa на Феноменален със Snoop Dog даже няма да коментирам. Не е само със Snoop на Феноменален. Виж гледанията на тези: 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @meleto 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 6 минути, asylum каза: @meleto Това дори не го помня. Имах големи очаквания с тоя дебют, но забременя ли, какво стана и всичко се срина след 1вия албум. Иначе тръгна добре. Имаха концепция - да замести Десислава/Глория и да хване децата, които харесваха Гергана. И отличителна визия. Объркаха нещо с Димана. Можеше да се нареди в А група, ама.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, meleto каза: Имах големи очаквания с тоя дебют, но забременя ли, какво стана и всичко се срина след 1вия албум. Иначе тръгна добре. Имаха концепция - да замести Десислава/Глория и да хване децата, които харесваха Гергана. Това ми е любимата песен на Димана. ❤ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 7 минути, Willy каза: Не е само със Snoop на Феноменален. Виж гледанията на тези: Youtube Charts дори не броят Феноменален за песен на Галена 😱Смятай какви са реалните й гледания в тубата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, Olay каза: Youtube Charts дори не броят Феноменален за песен на Галена 😱Смятай какви са реалните й гледания в тубата. Крачка напред съм от Yt charts! Ако броим всичко, в тубата има 33.7М под звукът на Феноменален. Не случайно е най-големият й хит, и най-масовата пайнерска соло песен от не знам кога. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, Olay каза: Youtube Charts дори не броят Феноменален за песен на Галена 😱Смятай какви са реалните й гледания в тубата. Месечните гледания на Галена от 2015 насам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, meleto каза: Месечните гледания на Галена от 2015 насам. Какво се обърка с гледанията на всички изпълнители за октомври?😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Сега видях, че най-добрата премиера на Галена е на Феноменален 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Willy каза: Какво се обърка с гледанията на всички изпълнители за октомври?😭 Какво се е объркало? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, THE IIconic каза: ❤️❤️❤️ Есил откакто напусна Пайнер спря с латекса, камшиците и дарк визията И.... не знам... безинтересна ми стана съвсем. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 8 минути, meleto каза: Какво се е объркало? Първото място с 2М, а преди не е стигало и за топ 20. Месечната за песни също е с проблеми и липсващи песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 13 минути, meleto каза: Сега видях, че най-добрата премиера на Галена е на Феноменален "Добре ли си" е с 540к. Това са гледанията до началото на новият ден т.е. за 24 - часът на премиерата часа. Феноменален излезе на 8ми, това е за ден и половина, с 390к беше за 24ч. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Willy каза: "Добре ли си" е с 540к. Това са гледанията до началото на новият ден т.е. за 24 - часът на премиерата часа. Феноменален излезе на 8ми, това е за ден и половина, с 390к беше за 24ч. 100 живота не беше ли с повече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 7 минути, Willy каза: Първото място с 2М, а преди не е стигало и за топ 20. Месечната за песни също е с проблеми и липсващи песни. Няма нови песни от 2 месеца. Не виждам проблеми в чарта за изпълнители. СУмира гледанията на месечна база на всички песни, в които участват изпълнителите. Та, Емилия има 2.2 млн за октомври. 1.8м са били от Турболенция. Кои песни например липсват в месечната за песни (ТОП 1000)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, meleto каза: Няма нови песни от 2 месеца. Не виждам проблеми в чарта за изпълнители. Кои песни например липсват в месечната за песни? Турболенция примерно не е падала под 100к на ден, само от нея следва Емилия да има поне 3М, а тя е с 2. Ето виж по колко правят реално изпълнителите от топ 3. В месечната липсва почти всичко. Скандал, Ти не си за мен, Аномалия, Автомата итн... личи си по броят на позиции с които се издига това което е останало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 37 минути, Willy каза: Пиши за тримата изпълнители които ще провериш, че ми стана интересно, а ме мързи да правя нови акаунти. Total streams Desi Slava - 7,658,086 Anelia - 11,807,038 При Лидия ми излиза някаква друга певица. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 7 минути, Stela каза: 100 живота не беше ли с повече? Нещо от сорта на 480/90 беше. Толко беше и на Паника. На общи с най-много беше Къде беше ти. 430к + 120/30 от фен клипове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 19 минути, meleto каза: Есил откакто напусна Пайнер спря с латекса, камшиците и дарк визията И.... не знам... безинтересна ми стана съвсем. Страх ме е да пиша, че ще ми се подиграват и пресмивате! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 37 минути, THE IIconic каза: Страх ме е да пиша, че ще ми се подиграват и пресмивате! Имаш нужда от 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 4 часа , Willy каза: Тази обложка!!! Трябваше да има sequel на хита който измисли лесбийките с Пепа! Галош стоеше толкова нелепа и евтинджос до Андреа тогава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари