Stela Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 5 минути, BaGaBoNtIn каза: Ами нормално да се кефи на златен хит,какъвто няма и никога няма да има. Защо отговаряш така злобно? Никой от нас не реагира негативно на изпълнението, а ти се появи тук и започна да плюеш. Не виждам на какво основание. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 15 минути, Stela каза: Защо отговаряш така злобно? Никой от нас не реагира негативно на изпълнението, а ти се появи тук и започна да плюеш. Не виждам на какво основание. А не е ли прав? 5 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, Stela каза: Защо отговаряш така злобно? Никой от нас не реагира негативно на изпълнението, а ти се появи тук и започна да плюеш. Не виждам на какво основание. Не е злобно, а самата истина. Аз не мога да се сетя за една песен на Галена от ранга на “Лъжа е”, “Дяволско желание”… Никой не отрича силната й година ,но понякога се опитайте да приемете и някакво чуждо мнение. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Ноември 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 28 Отидете на дискотека да видите хората как полудяват на “Знам диагнозата” и си седнете на гъза. Най-накрая да качи нещо хубаво на стори! 3 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 В БГ много се тачи рок музиката, а когато чалгарка изпее рок парче няма как да не стане хит. Все пак и песента има значение де, на Преслава е супер. Просто Галена няма парче с такова звучене. Иначе Галена е по-изкуствена и от Глория в периода, в който беше жури. То са физиономии, мимики, пози... постоянно е в роля. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 4 минути, BaGaBoNtIn каза: Не е злобно, а самата истина. Аз не мога да се сетя за една песен на Галена от ранга на “Лъжа е”, “Дяволско желание”… Никой не отрича силната й година ,но понякога се опитайте да приемете и някакво чуждо мнение. Как не е злобно да се намесваш с такъв коментар, докато коментираме как едната е показала че вече е над нещата и признава и хвали Пепа в ефир. После ние сме били злобните... 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 20 минути, Willy каза: Как не е злобно да се намесваш с такъв коментар, докато коментираме как едната е показала че вече е над нещата и признава и хвали Пепа в ефир. После ние сме били злобните... Онова задавено куче Галош няма място за в подобни тип предавания! Та участниците от 4рите одбора пеят по - добре от нея! Тя може да ги учи какво да правят като видят вана! 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 4 минути, THE IIconic каза: Онова задавено куче Галош няма място за в подобни тип предавания! Та участниците от 4рите одбора пеят по - добре от нея! Тя може да ги учи какво да правят като видят вана! А Кама по-добре ли пееше от участниците, било то в предишните сезони или в сегашният? Очаквам отговор на този въпрос, а не само евтини провокации и закачки. Точно фен на Кама да ми говори за глас и пеене е повече от смешно, долно и жалко. Дори и сърбите налазиха и оплюха това изпълнение. айде марш, то бива да нямаш никакво отношение, ама да тичаш след всеки пост за дислайкове си е долно, наистина долно и си личи какъв трън в очите ти е. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Петя от отбора на Галена най-лайквана от всички 12 участници продължили към следващият етап, далеч без конкуренция с 6.2К само за час. На второ е Георги също от отбора на Галена с 4.2к, а на трето Лидия от отбор Дара. При Любо и трите гласове са много еднакви, а Лечев е с най-слабият отбор тази година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Най-хубавото от тазвечершния епизод на Гъзъ на България беше, че си припомнихме този топ хит на Гьон Петя да изпее някоя поп песен, със safe зоната си няма да стигне далеч. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, Blueberry каза: Най-хубавото от тазвечершния епизод на Гъзъ на България беше, че си припомнихме този топ хит на Гьон Петя да изпее някоя поп песен, със safe зоната си няма да стигне далеч. Но отпадна, трябваше да продължи на мястото на последният или момичето, което излъга, че аранжимента е нейн, а всъщност се оказа че вече го има в Дъ воис ю кей... Иначе Петя, ако сега идва момента на публиката да гласува, ще стигне доста далеч, личи си че им е фаворит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 31 минути, Willy каза: А Кама по-добре ли пееше от участниците, било то в предишните сезони или в сегашният? Очаквам отговор на този въпрос, а не само евтини провокации и закачки. Точно фен на Кама да ми говори за глас и пеене е повече от смешно, долно и жалко. Дори и сърбите налазиха и оплюха това изпълнение. айде марш, то бива да нямаш никакво отношение, ама да тичаш след всеки пост за дислайкове си е долно, наистина долно и си личи какъв трън в очите ти е. Пълно дъно е вашето чекне! Истината боли ама... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, BaGaBoNtIn каза: Не е злобно, а самата истина. Аз не мога да се сетя за една песен на Галена от ранга на “Лъжа е”, “Дяволско желание”… Никой не отрича силната й година ,но понякога се опитайте да приемете и някакво чуждо мнение. Това че ти не може да се сетиш не означава, че ги няма. Злобен беше начина ти на изказване. Никой не е намесвал каква е годината за Галена за да ми даваш примери с това. В Гласът са се пяли песни на Галена ако случайно си пропуснал този факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 8 минути, Willy каза: Петя от отбора на Галена най-лайквана от всички 12 участници продължили към следващият етап, далеч без конкуренция с 6.2К само за час. На второ е Георги също от отбора на Галена с 4.2к, а на трето Лидия от отбор Дара. При Любо и трите гласове са много еднакви, а Лечев е с най-слабият отбор тази година. И дано точно Лечев го набие на Смядовската гарга 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 8 минути, Willy каза: Но отпадна, трябваше да продължи на мястото на последният или момичето, което излъга, че аранжимента е нейн, а всъщност се оказа че вече го има в Дъ воис ю кей... Иначе Петя, ако сега идва момента на публиката да гласува, ще стигне доста далеч, личи си че им е фаворит. О, аз тая изобщо не исках да продължава като чух, че ще пее уникален аранжимент, а изпя версията на Алекс и Сиера, която май е изпълнявана в други бг формати и нз нашето жури на кой свят е. Тези между другото вече не са заедно и тя е сгодена за един още по-хубав. Явно има и друг талант освен пеенето. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 13 минути, Willy каза: Петя от отбора на Галена най-лайквана от всички 12 участници продължили към следващият етап, далеч без конкуренция с 6.2К само за час. На второ е Георги също от отбора на Галена с 4.2к, а на трето Лидия от отбор Дара. При Любо и трите гласове са много еднакви, а Лечев е с най-слабият отбор тази година. Според мен Петя ще спечели. Наистина е уникален глас и талант. Също така е и хубаво момиче. Галена си събра добър отбор. Яд ме е само за Димитър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 23 минути, Stela каза: Това че ти не може да се сетиш не означава, че ги няма. Злобен беше начина ти на изказване. Никой не е намесвал каква е годината за Галена за да ми даваш примери с това. В Гласът са се пяли песни на Галена ако случайно си пропуснал този факт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Снощи, след изпълнението на Къде беше ти в Маскираният певец, реших да засека гледанията на двете официални версии на Галена и Меди + 3-те най слушани общи версии(с 3,3М, 2х 1.9М) и резултатът е: Къде беше ти +32к Да си тук +33к Общи версии +60к Което означава, че тази една и съща мелодия за последните 24ч. е била чута над 125к пъти. Наистина смазаха и двамата с този проект! 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Да, Уили, всички разбрахме, че Галена тази година няма равна и 3 от 4-те й песни са тотални мегахитове! 🥴 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 4 часа , BaGaBoNtIn каза: Ами нормално да се кефи на златен хит,какъвто няма и никога няма да има. Сигурно и Преслава се кефеше на “Скандал” пролетта поради същата причина. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Да си тук е успех и постижение на Меди. Галош се закачи за него и намаза. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 3 часа , Stela каза: Според мен Петя ще спечели. Наистина е уникален глас и талант. Също така е и хубаво момиче. Галена си събра добър отбор. Яд ме е само за Димитър. Аз пък искам Лидия да спечели. Но Петя играе на емоционално-патриотическите струни на публиката и това ѝ дава предимство. А тази, която измяука Toxic, е неприятна. Поне на Деса Токсичен да беше направила. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Петя не само играе на патриотичните струни, но го и прави доооста добре - не с "Катерино, моме", "Назад, назад" и т.н. клишета. Ивелина също изглежда доста добра ( ама тя е отпаднала като гледам). Трябва да й го призная на Галена, че тази година уцели кьоравото с отбор - има съвсем реални шансове там да е победителят. Колкото и пъти да му обърна внимание на това предаване, винаги нейните ми правят впечатление. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 8 часа , DarkChild каза: Аз пък искам Лидия да спечели. Но Петя играе на емоционално-патриотическите струни на публиката и това ѝ дава предимство. А тази, която измяука Toxic, е неприятна. Поне на Деса Токсичен да беше направила. И аз съм за Лидия, но която и да спечели, от този формат няма да прокопса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 10 часа , DarkChild каза: Аз пък искам Лидия да спечели. Но Петя играе на емоционално-патриотическите струни на публиката и това ѝ дава предимство. А тази, която измяука Toxic, е неприятна. Поне на Деса Токсичен да беше направила. Който и да е само да не са даула и милфката от отбор Галош! От нейните само Петя харесвам. Яд ме е за Димитър и Ивелина ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари