borisslav1 Публикувано на Ноември 1 Report Share Публикувано на Ноември 1 2 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Припева ми напомня на една ретро песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 3 минути, PHILIPP PLEIN каза: Припева ми напомня на една ретро песен. И на мен. Нещо от периода до 2005 година. Песента е по-слаба от Момиче от лед, музиката еднаква, не знам дали ми хареса или не, но си личи че в момента най-много се стараят за Симона. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Тенекията пак краднал от тук: https://www.youtube.com/watch?v=1o33DdOrFm8 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Мале,мале..брутална!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Мисля че Симона е точно това, което Гъбин търсеше толкова време. Ако Alpha Music се задържи във времето, именно Симона ще е златната му кокошка. Песента е много добра! Ретро нотката е точно в десятката в комбинация с гласа и! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Тенекията пак краднал от тук: https://www.youtube.com/watch?v=1o33DdOrFm8 Знаех си, че е нещо на Камелия...само че търсех прилики с ретро песните й! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Приликата е някаква смесица между Къде си ти и Залеза и зората,не ми звучи като от тая песен горе. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ще отбележа едно хубаво нещо - добре са озаглавили песента, пускаш си я за първи път и те лъхва дежавюто как вече си я слушал А Доня Галина явно не търпи да има хубави, вървежни момичета в неговия курник - не само клипа все едно са го снимали със поне 10 годишен телефон, ами и специално са се постарали Симона не-Кекса да изглежда като 30 годишна разпоретина в него. 2 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Това не го виждам като голям хит. Много равно и неизпъкващо пеене на припева. Куплетите са много наблъскани, аранжиментът е чуван, клипът - краден. Тенк ю, некст. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Защо обложката е от "Грешници" на Лиди и Коце? Ей, Доня Галина не се стърпя да превърне и Сима в Тройница. Защо да има собствена индивидуалност - няма нужда. Хубава е песента, но първата й си остава ненадмината досега. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Кат ми излезе в тубата помислих си че Андреа е пуснала нова песен и се зарадвах. Няма да я пусна както и предишните ѝ песни. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Жестоко парче и видео! от тук са чопнали доста: 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Съжалявам да го кажа,ама тази песен няма хитов заряд! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Харесва ми. Обичам Симона ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Отсвирите от коя песен са гепнати? Много са ми познати. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Прилича ми на нещо на Валя, Камелия... нещо от 2002-2003. Не е лоша на първо слушане. Клипа ми е много замазан и то не по начина, по който са принципно клиповете на Алфа - явно заради пушеците се получава такъв ефект. На 4к може би ще изглежда добре, ама аз съм бедна женица от народа и не притежавам такова устройство. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 14 минути, Blueberry каза: Прилича ми на нещо на Валя, Камелия... нещо от 2002-2003. Не е лоша на първо слушане. Клипа ми е много замазан и то не по начина, по който са принципно клиповете на Алфа - явно заради пушеците се получава такъв ефект. На 4к може би ще изглежда добре, ама аз съм бедна женица от народа и не притежавам такова устройство. Виж Зайка ще гледа... Тя има! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 5 часа , lucellent каза: Отсвирите от коя песен са гепнати? Много са ми познати. Напомнят ми на Хабиби 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Добра е песента, но прилича на много други. Супер много напомня на тази: И на някои други - цигулките на Джена и Азис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ама това е "Ангелът" на Янева, същият бийт отдолу, същият инструментал, същият ритъм, същите цигулки 🙄 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Много готина песен !!! Ретрото се завръща Може би ако я беше изпълнила Галена или Преслава щеше да е още по-яка ... много ми е детско гласчето на Симона . А клипа пет пари не струва . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Много готина песен, притежаваща ретро нотки. Затова си мисля, че много хора ще я харесат и ще се превърне в един от хитовете на есенно-зимния сезон. Определено си личи как вече Галин ще налага Симона за сметка на останалите си изпълнители, но момичето си пее (макар и по детски и на моменти по-пискливо, отколкото ми се иска), има визия, сценично поведение - всички предпоставки да стане една от звездите на съвременния попфолк, че и бездруго има нужда от такива. Не ми допада само, че идеите за клипа са взети наготово, както и че музиката прилича на "Ангелът" на Цветелина Янева. Но пълно щастие няма, както са казали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Хубава песен, ще стане хит единствено заради това, че няма никаква конкуренция сега, и май скоро няма да има. Не помня дори коя беше последната излязла песен преди тази. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.