kalpazanin Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 А чухте ли я в изпълнение на Галин ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 преди 24 минути, kalpazanin каза: А чухте ли я в изпълнение на Галин ? И неговото изпяване е готино, но на Симона звучи по-добре! (За разлика от дуета на Адам и Лидия, на който изскочи версия Лидия и Галин, която беше по-хубава ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Поредния клип сниман с айфон май... Честити фасетки на Симона, разбрах че Галин я водил на претапициране при един приятел зъболекар, но той казал че е адски крива, с обратна захапка и кучешки зъб и растял напред във венеца и първо трябва да се поизправят за да се положат качествени фасети, но Галин явно я е завел при друг, който просто си е прибрал парите и не му е пукало много Ретро звучене, припева е приличен, но текста май дърпа назад песента. Определено в изпълнение на Симона е по-добре отколкото на Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Жестока песен! Точно ретро стил. Но защо в този раздел? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Unpopular opinion: Галин пее новата на Симона по-яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Песента е жестока, на мен ми харесва. Клипа обаче е краден: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Песента е хубава харесва ми браво на целият екип на Симона и Alpha Music Ltd. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 От 1.11.2021 г. от 17:00, WindWalkerMonk каза: Харесва ми. Обичам Симона ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Инретесно изпяване в интерес на истината,да доста е ретро.Клипът нищо,че е краден се е получил също готино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Някой да знае до кой адрес мога да пратя подарък на Симона? Спешно е! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Хареса ми в последствие. Чакам и версията на Галин - аз и "В ръцете на друг" я харесах след като я чух от него, и тази също, сигурно съм единствената. Иначе оценявам потенциала на Симона и смятам, че наистина е възможно да стане звезда от световната музика, но на този етап не е, така че... @pechenko @omline - може да преместите темата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.