RumyanaFen Публикувано на Ноември 12 Report Share Публикувано на Ноември 12 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Бони ми е толкова противна, да беше изпяла единствените си вечни хитове в тая мушама - "Време е", "Полудявам ли" и "Клада от страст". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 "Яко парти" била ли е някога и популярна дори. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: "Яко парти" била ли е някога и популярна дори. То не е нужно да е била популярна. Ако мушамата е читава, ще я популяризира, или поне ще звучи добре. То туй неЙ мушама, ми микс. Як подбор на песни, но много виене. Предпочитам оргиналите. Тая Стоя да видиш сефте я чувам. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, asylum каза: То не е нужно да е била популярна. Ако мушамата е читава, ще я популяризира, или поне ще звучи добре. То туй неЙ мушама, ми микс. Як подбор на песни, но много виене. Предпочитам оргиналите. Тая Стоя да видиш сефте я чувам. Не знаеш хита на лято 2014, в който упрекна мъжа в еректилна дисфункция? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Това нее mashup това си е добре миксиран микс от песни идеята е в този микс бони да покаже на България че дъщеря им има доста талант и визия и че може да пее момичето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Не мога да си представя да пея секс песни в дует с дъщеря си. Пълна откачалка. Толкова хубави песни има, тя ми избрала някакви помии. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Добре се е получила мушамата. Аз се изкефих най-много на "Магия" и "Всичко с теб" , които са ми любимите. Да спретне и една мушама с големите си хитове "Обичаш другата", "Полудявам ли", "Лудница", "Сладък грАх" и "Леката жена" поне! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.