borisslav1 Публикувано на Ноември 15 Report Share Публикувано на Ноември 15 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Пълнеж. Така мога да я определя. Джена тотално е загубила усета си за качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Не ме грабва на първо слушане 🤷♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Тц Тц Тц... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Чак ми идва натоварващо, не я издържах до края. Джена слуша ли въобще какво записва? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Парчето е топ, просто аранжиментът убива всичко. С друг бийт щеше да е голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Не ми харесва песента това е боза и то рядка... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Текста ми харесва доста, но аранжимента както казаха убива всичко! Просто за пълнеж в новия албум. Жалко! Тази година "Да си траят" с Тита е най-доброто от Джена! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Малко в стил Цеца - Дидуле???! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Не е зле. Много ще ми се издигне в очите, ако е подготвила 4-5 нови песни, ако ще да са пълнежи. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Първо ме зариби Чуй ме, тая не я чух все още ама сигурно ще си я пусна повече пъти за да ми хареса, ако пуска албум с нови песни сигурно няма да го за*ба и да откажа да му се насладя. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Музиката ми прилича на дуета им с Андреа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 часа , stenly каза: Музиката ми прилича на дуета им с Андреа A на мен на последната песен на Джулия, която е по музика и аранжимент на Драганински.Сложил е абсолютно същия отсвир...толкова ли се изтъркаха вече, та почна да играе copy/paste-a? Слабо като за Джена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Продукцията е ок, отсвирът ми напомня на нещо чувано, текстът е покъртително неритмичен, изпяването е слабо. Общо взето си е хвърлила парите на вятъра. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Защо на корицата прилича на таласъм преди онождане?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 часа , Kriminal каза: Първо ме зариби Чуй ме, тая не я чух все още ама сигурно ще си я пусна повече пъти за да ми хареса, ако пуска албум с нови песни сигурно няма да го за*ба и да откажа да му се насладя. Чух я и си връщам думите! Абсолютна боза си е! Нощите ѝ на флоп ухаят! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Трябва да прави само такива арии! ❤️ 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Джена яко е закъсала за текстове. Мисля, че заради това не се получават нещата й в последните години. Въобще не знам защо бълва тия песни. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Една дума описва цялостно този проект - ТРАГЕДИЯ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 На мен пък ми допадна. Много харесвам тия бийтове от Драганински,макар че наистина прилича на последната на Джулия. И все пак е приятна за слушане. Добре че се опитва да прави и малко по-различни парчета от Ганев комерси. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Дано той няма много газове тогава, че няма да може да спиш ма Джено ма. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Дано той няма много газове тогава, че няма да може да спиш ма Джено ма. По-скоро на засъхнала сп*рма и руски одеколон за лев и осемдесет от кварталната бакалия. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На мен пък ми харесва аранжимента на Драганински, качеството е топ при него Всички правят подобни на предишните си аранжименти, незнам защо очаквате от един човек да прави всяка песен различна освен, ако няма друг човек който да се включи с обработката му. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.