borisslav1 Публикувано на Ноември 29 Report Share Публикувано на Ноември 29 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 На 1-ви куплет спокойно може да се запееш "От как те нама отвори рана след теб депресия ме хванаа" Харесва ми да. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не мога да отрека, че има прогрес при Антонио и че парчето е по-добро от предишните му! Само дано е ходил и на музикален педагог, за да може да го изпее на живо, че съм го слушала и е пълна трагедия. А с тези лоши погледи ми седи някак странно, да не кажа нелепо. И да, май се опитва да копира леко Меди. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не ми хареса. Много изкуствено поведение. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 All Rigts Reserved MEDI :D 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Много по би му ходило да не се държи като някоя батка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Не ми харесва песента му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много е яка, а отсвирът в началото е топ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не е идеално зле. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От 29.11.2021 г. от 23:58, lucellent каза: Много по би му ходило да не се държи като някоя батка И аз малко не мога да му разбера случая, изглежда добро и културно, възпитано момче. Уж боксьор пък с шкембак, а по визия и имайки предвид хората отколо него пълен бета. Все тая, песните му очудващо ми допадат всичките, тази не е изключение. Да продължава в същия дух! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.