Kriminal Публикувано на Декември 1 Report Share Публикувано на Декември 1 Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 ЙК ви призова! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А така! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 час, Kriminal каза: Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). Стига с трансфобията, името на жената е Ракел Мартин! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 9 минути, Lelqtian каза: Стига с трансфобията, името на жената е Ракел Мартин! Доня Ракел Мартин даже. Нека имаме респект към старите дами. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Попфолк скандали няма ли да има? :) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 час, hohster каза: Попфолк скандали няма ли да има? То поп-фолк няма, какви скандали искаш да има? 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 3 часа , Kriminal каза: Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). Това го правят само модераторите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Като сте казали Рики та Рики, @zai4eto82 скоро нищо не си писала какво става с чичо Рики. Или с Ники. Или с другия Ники. Или дали майстора ти е казал здрасти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 8 минути, Lelqtian каза: Или дали майстора ти е казал здрасти. Смее ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 преди 45 минути, THE IIconic каза: Това го правят само модераторите! Не знаех. Ми що закъсняват, не е че вися 24/7 тука, хрумна ми нещо и исках да го кача 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 24 минути, FikLena каза: Оливия мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 3 минути, FikLena каза: @Willy изпразни си кутията опитвам се да ти изпратя лично съобщение Потъркай му “куТията” и ще се изпразни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сънувах, че излизам на ресторант с @pechenko и @Willy ама нещо не ми се изкефиха и им изскочи “спешна работа”, заради която ме зарязаха! Не се чудете защо не говоря с тях! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Утре стават 40 дена без Денис. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Утре някои фенове ще отидат на гроба на Денис. Вече са се организирали от 13:30. Ако живеех в София, щях да отида и аз. Ако някой ден се случи да отида в София, ще попитам за Централни Софийски гробища и за гроба на Денис и ще го посетя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз още не искам да приема, че Денис вече го няма. Като си пусна негова песен и ми става тъжно. Едва слушам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 7 часа , Stela каза: Аз още не искам да приема, че Денис вече го няма. Като си пусна негова песен и ми става тъжно. Едва слушам. Аз също. То е като някакъв кошмар. Никога не съм си представяла, че ще свърши така. 😪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 13 часа , pechenko каза: Потъркай му “куТията” и ще се изпразни. Блокирал ме е 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час , FikLena каза: Блокирал ме е Горкото! 😂 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 4 часа , FikLena каза: Блокирал ме е Не съм, пробвай сега! 🥰 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 преди 19 часа , Kriminal каза: Не знаех. Ми що закъсняват, не е че вися 24/7 тука, хрумна ми нещо и исках да го кача Умирамммм аз гледам това що има толкоз реакции и ся виждам как се изразих нимоаааа не това ми беше намерението 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 7 часа , zai4eto82 каза: Аз също. То е като някакъв кошмар. Никога не съм си представяла, че ще свърши така. 😪 Голяма трагедия... Толкова млад човек, ужасно е! Трудно се приема такова нещо. Сещам се за неговото участие на което ходих и си гледам снимката с него и не вярвам, че вече няма да го видя. Аз много го харесвах. И честно казано още не вярвам, че е скочил сам и се е самоубил. Надали ще разберем истината, но загубихме един млад човек. Това е жалкото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 @FikLena от блокирай ме във фейса! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 @Blueberry Оправи си ПК! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари