Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какъв рожден ден се празнува с 50 лева през 2021? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Danger. каза: Какъв рожден ден се празнува с 50 лева през 2021? Аз моя го празнувах с 20 лева ако искаш пък да знаеш. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 14 минути, pacho каза: Скъсай и биртона в банята и цъфтовете! У байната* 😂 нека сме точни 🤣🤣🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Аз моя го празнувах с 20 лева ако искаш пък да знаеш. Ама е било сиромашия! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 минути, THE IIconic каза: Ама е било симоРашия! 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 5 минути, THE IIconic каза: Ама е било сиромашия! Всички сме хора на тоЗи свят. Имаше една такава песен. И бедни и богати. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Аз моя го празнувах с 20 лева ако искаш пък да знаеш. Сигурно са те черпили 3 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Brian каза: Сигурно са те черпили Виж как знаеш, авантаджии сме си. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските. Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, devotioner каза: Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските. Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно. Oбожавам греяно вино, сега му е сезона, но не пия нищо. Алкохола е супер калоричен и не мога. Па и знаеш как е, отде толко пара Иначе много обичам коКтейли, йегер и бейлис. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 9 минути, devotioner каза: Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските. Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно. Ягодовият джин ми беше фаворит през лятото, а сега я карам на уиски, розе, Афтършок или Бейлис. Набелязала съм си един английски джин с вкус на дюля и друг с алое вера и краставица 😁 Но в момента нямам излишни пари за тях 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Аз не пия. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 21 минути, devotioner каза: Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските. Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно. Само бърбан 4 рози или джим бим. Зимата пия и грана ракия, лятото мента със спрайт задължително! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Fast каза: Аз не пия. Ти ще кажеш, че и други работи не правиш! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час , THE IIconic каза: Уйски Савой литър 13 лв х 2 - 26 лева Бонбони Сезони 2.50 лв х 4 - 10 лева Дерби Кола 2.40 х 2 - 4.80 ❤️ Шарена Карелия 5.20 х 2 - 10.40 Айляк е Зайка Как само си измисля. Бонбони те са фереро роше и Рафаело обаче. Цигари не пуша. Какво да се обяснявам. И утре имам подарък при фризьорката, нищо не плащам. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 33 минути, Fast каза: Аз не пия. И аз! We shall be married next morning. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час , zai4eto82 каза: Как само си измисля. Бонбони те са фереро роше и Рафаело обаче. Цигари не пуша. Какво да се обяснявам. И утре имам подарък при фризьорката, нищо не плащам. Подаръкът да не е да те направи като Бритни… през 2007? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час , zai4eto82 каза: Как само си измисля. Бонбони те са фереро роше и Рафаело обаче. Цигари не пуша. Какво да се обяснявам. И утре имам подарък при фризьорката, нищо не плащам. Фераро роше,рафаело са най -скъпите бонбони Днес бях в Кауфланд 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 3 минути, FikLena каза: Фераро роше,рафаело са най -скъпите бонбони Днес бях в Кауфланд Ами да, аз като купувам нещо не купувам ей така да отбия номера, а винаги доста избирам. Колегата беше първия, който ми честити. После и Коце хем ми писа, хем и ми прати гласово съобщение. Много ме зарадва. ❤️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 19 минути, penakavalli каза: Подаръкът да не е да те направи като Бритни… през 2007? Ами не. Терапия за косата е. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Честит Рожден Ден на гранд дамата на форума Т. У. @zai4eto720 ! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 И само да кажа за многознаещите тук. Лично съм питала днес фризьорката ми за бързото измиване на цвета на косата ми и тя ми каза,че дето правим кичури понеже се изсветлява косата за тези кичури и затова бързо се измива цвета. Когато се правят кичури, се изсветляват кичури и косата става по-светла и бързо се измива. А когато не се правят кичури, косата става по-тъмна. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 На който не му харесва много ми пука. По-важно е любимите ми хора да ме харесат. Тръгвам за работа. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 3 минути, zai4eto82 каза: На който не му харесва много ми пука. По-важно е любимите ми хора да ме харесат. Тръгвам за работа. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 32 минути, zai4eto82 каза: На който не му харесва много ми пука. По-важно е любимите ми хора да ме харесат. Тръгвам за работа. Невероятна Гранд дама. Честит празник Туценушче, да си жива и здрава. Много класно изглеждаш! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари