DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ама то дори не се знае дали има друга. Може и да си измисля. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Януари 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 1 Готини сте ми, да сте ми живи и здрави! Велико е началото на новата година! 4 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Току що, Starboy каза: Абсолютно. Аз дори съм по-склонен да мисля, че си измисля. Освен жена с афинитет към дадита, не знам коя друга ще избере да прекара новата си година с някакъв дето вчера е срещнала както се вика. И то някакъв беден човечец от народа. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 И аз залагам на това че си измисля. Чак такъв бог на любовта да е.. разбира на връх НГ, че зайка и при някакъв си, звъни на таз и тя зарязва партито на което е и хуква при някакъв си дето нищо не са имали до тоя момент. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, Arwity каза: И аз залагам на това че си измисля. Чак такъв бог на любовта да е.. разбира на връх НГ, че зайка и при някакъв си, звъни на таз и тя зарязва партито на което е и хуква при някакъв си дето нищо не са имали до тоя момент. Ами не ,с нея е. Даже като му писах и тая вика кой му писал. Каква му е тая, че ще му държи сметка кой му пише. Вчерашна,а му държи сметка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Аз мисля че Туца преувеличава! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, THE IIconic каза: Аз мисля че Туца преувеличава! Ти добре ли си. Всичко е истина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, THE IIconic каза: Аз мисля че Туца преувеличава! А може и абсолютно всичко да е измислица. От нейното рандеву до историята с Николай. Туце, ти все си пишеш с разни, но все ще те питам, къде ги намираш и къде си пишете по-точно? 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 3 минути, Starboy каза: Абсурд. За всеки друг съм склонен да мисля, че лъже или преувеличава, но не и за Туца. Тя е буквално най-първичния, естествен и истински човек, с който някога съм се сблъсквал по някакъв начин. Не казвам, че лъже, а си слага от нея драмата да е пълна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 @zai4eto82 Таня грам срам нямаш с всеки един ли се пориш 🤣 който ти звънне пардон пише 😁 7 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Я кажи как те свалят говорят ти за косата , очите, гърдите я ни кажи 😁 къде поддаваш 1 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Януари 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, Brian каза: @zai4eto82 Таня грам срам нямаш с всеки един ли се пориш 🤣 който ти звънне пардон пише 😁 Мен пък ме интересува дали нейните знаят каква секс-хиена е дъщеря им. Не те ли питаха къде си била цяла нощ навръх Нова година? 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, DarkChild каза: Мен пък ме интересува дали нейните знаят каква секс-хиена е дъщеря им. Не те ли питаха къде си била цяла нощ навръх Нова година? Е тя е пълнолетна отдавна не им дава отчет. Сигурно им вика излизам утре ще се върна. 😉 И те чакат хората зет 🤣 8 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 3 минути, DarkChild каза: Мен пък ме интересува дали нейните знаят каква секс-хиена е дъщеря им. Не те ли питаха къде си била цяла нощ навръх Нова година? Мислиш ли, че не се досещат каква ебл*ша е? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, Brian каза: Е тя е пълнолетна отдавна не им дава отчет. Сигурно им вика излизам утре ще се върна. 😉 И те чакат хората зет 🤣 Това у нас не минава. Не живея с нашите отдавна, но като съм у нас или пък те при мен някакси не си го представям това, но хора разни. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 59 минути, DarkChild каза: Айде, бе. Искаш да кажеш, че докато е бил със заровена муцуна в рунтавата ѝ катерица, си е мислел, че си ти ли? Да, бе, да! Откъде знаеш, че катерицата и е рунтава 🤣 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 10 минути, DarkChild каза: Това у нас не минава. Не живея с нашите отдавна, но като съм у нас или пък те при мен някакси не си го представям това, но хора разни. Че и аз като излизам не им казвам нищо просто се изнизвам 🤣 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 3 минути, Brian каза: Откъде знаеш, че катерицата и е рунтава 🤣 Защото знам за катеричка-рунтавелка, а не съм чувал за катеричка-гологърба. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Януари 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час, DarkChild каза: Туце, 40-ака навършваш тази година и цял живот си любовница на някакъв несретник без зъби. Сега си се хванала с по-млад и хубав, сигурно кара нова 15-годишна немска дизелка, има хубава панелна гарсониера в крайните квартали, задоволителна надEница като общ работник. Какво повече? Той жена си няма да остави никога, а ти докога ще чакаш? Нека акцентираме върху важните неща, моля! 1 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час, GSA каза: Чак веднага не съм, кака. Излизахме 2 месеца без секс и нищо… Не казвам за теб, ами ппц. Кво да ти кажа освен "и да је сваки лош, увек има 1 још" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Ох извинявайте че прекъсвам зайковата тема, не съм чел преди да отговарям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Януари 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 1 преди 27 минути, Kriminal каза: Ох извинявайте че прекъсвам зайковата тема, не съм чел преди да отговарям Ще обобщя последните 2-3 страници за теб: Зайка е . Намерила си е , а нейният Ники от ревност я прави емоционална 8 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 преди 25 минути, penakavalli каза: Ще обобщя последните 2-3 страници за теб: Зайка е . Намерила си е , а нейният Ники от ревност я прави емоционална Сега вече прочетох, но мерси, аххахаха 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Сега ми звънна в 4:30. Вика за какво да се връщал, останали му само 20 лв. Оная пача щяла да плаща за днес хотела и днес да останат. Казах му стэй си при нея тогава. Пък той ми вика,че ме мрази и да не ме намрази завинаги. Дано никога не бъде щастлива с него!!!!!!Проклета да е, проклета да е, бял ден да не види!!!! Той беше само мой. Какво се случи. Все казваше,че ще си намери друга и откъде я намери тая.:( 3 дена вече с нея. 😪 Аз не мога да го проумея. Тази ми го отне. 😪 7 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Той ме мрази, отвращавала съм го. Никога не ми беше говорил така. 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари