Lelqtian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 6 часа , meleto каза: Я, разкажи... за какви монахини става дума Монахинята, жената на пицарчето. Туцето беше качила снимка тука, някой от пицарията се оказа че ни чете и беше станал проблем, та сложи лог-ин за четене за Зона Рамания? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 часа , Wild_Style каза: Има далеч по-смислени неща, за които да си харча кеша Соре ама аз кеш за Зайка не бих прежалил of course - но в група на анонимни хора, които си говорят за нищо важно, има един/на/но потребител/ка, who си разказва и майчиното мляко/ любовната лютеница, без срам и awareness - като пандите и другите защитени животни, те трябва да се защитени, изслушани и подкрепени - поне за цената на едно кафе на месец 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 8 часа , Fast каза: Има изследвания, които демонстрират че хората, които са родени през зимата е по-вероятно да са песимисти, през пролетта оптимисти, през лятото с променливи настроения и през есента нетърпеливи/избухливи. Вярно ли е за вас? Аз съм лятото и направо съм си с биполярно разстройство 😀 ама в случая сигурно е било как времето навън влияе на настроението ни. Не знам. Аз вярвам, че наталната карта и това в коя позиция ти е дадена планета играе роля 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 @pechenko @omline Оттук насетне - да се наказват всички потребители, които коментират личния живот на @zai4eto82. Също така ако зайка споделя лична информация - да се крие и съответно да получава наказание (каквото съответства на потребители, които коментират личните животи на други потребители). Причината: зайка реши, че има проблем с коментарите на лична основа, насочени към нея от потребителите. 1 1 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Wild_Style Публикувано Януари 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 11 преди 13 минути, meleto каза: @pechenko @omline Оттук насетне - да се наказват всички потребители, които коментират личния живот на @zai4eto82. Също така ако зайка споделя лична информация - да се крие и съответно да получава наказание (каквото съответства на потребители, които коментират личните животи на други потребители). Причината: зайка реши, че има проблем с коментарите на лична основа, насочени към нея от потребителите. Защо трябва да се крие? Защо не бъде официално предупредена да не го прави? И защо @zai4eto82 не беше наказвана когато спамеше по редица теми пост след пост, едно и също до втръсване? Любезно моля да ми бъде отговорено на всичките тези въпроси Това ако не се лъжа е Чат мания тема. При положение че човек X споделя с подробности в такава тема житейските си моменти не знам какво друго може да очаква, освен коментари по написаното. Защо аз не го правя, защо друг не го прави? Отговора е много прост - всеки сам решава за себе си дали иска да чуе коментарите и мнението на трети и четвърти лица. Ако не иска да ги чуе, просто не пише. Ако пък има нужда просто да пише, за тази цел има дневници. Аз ако исках да чуя мнение щях да споделя бая неща и сюжетни линии. Сетила се тя да се оплаче, след като разказва истории от живота си от 2014та година насам. Скандално 6 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 минути, Wild_Style каза: Защо трябва да се крие? Защо не бъде официално предупредена да не го прави? И защо @zai4eto82 не беше наказвана когато спамеше по редица теми пост след пост, едно и също до втръсване? Любезно моля да ми бъде отговорено на всичките тези въпроси Това ако не се лъжа е Чат мания тема. При положение че човек X споделя с подробности в такава тема житейските си моменти не знам какво друго може да очаква, освен коментари по написаното. Защо аз не го правя, защо друг не го прави? Отговора е много прост - всеки сам за себе си решава дали иска да чуе коментарите и мнението на трети и четвърти лица. Аз ако исках да чуя мнение щях да споделя бая неща и сюжетни линии. Сетила се тя да се оплаче, след като разказва истории от живота си от 2014та година насам. Двоен стандарт! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, THE IIconic каза: Двоен стандарт! Именно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 17 минути, meleto каза: @pechenko @omline Оттук насетне - да се наказват всички потребители, които коментират личния живот на @zai4eto82. Също така ако зайка споделя лична информация - да се крие и съответно да получава наказание (каквото съответства на потребители, които коментират личните животи на други потребители). Причината: зайка реши, че има проблем с коментарите на лична основа, насочени към нея от потребителите. А за Росалинда може ли да пишем? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 23 минути, meleto каза: @pechenko @omline Оттук насетне - да се наказват всички потребители, които коментират личния живот на @zai4eto82. Също така ако зайка споделя лична информация - да се крие и съответно да получава наказание (каквото съответства на потребители, които коментират личните животи на други потребители). Причината: зайка реши, че има проблем с коментарите на лична основа, насочени към нея от потребителите. 4 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Благодаря ти, kote82 за чудесния подарък! И ти уважаваш феновете си колкото Преса, а после я плюеш. 3 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Цък Feeling разочарован! 🥺🥺🥺 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 минути, Gerganafen каза: Благодаря ти, Snejanka82 за чудесния подарък! И ти уважаваш феновете си колкото Преса, а после я плюеш. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Реваа от смях 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 8 минути, Starboy каза: Несправедливостта ми дойде до гуша! Всички ние години наред търпяхме пост след пост за Рики в почти всички раздели и теми, въпреки, че не се интересуваме от личния му живот, но какво направихме? Търпяхме стоически! А сега, когато коментираме интересни за нас теми в ЧАТ МАНИЯ и то не измислици, а реални и доброволно споделени събития, получаваме забрана? Защо? Ако Щурчето82020 е имал(а) проблем с това, можеше да не споделя тези неща от буквално 10 години насам. Това е просто дискриминация, към която не мога да остана равнодушен. Настоявам тези нови правила да бъдат премахнати незабавно, в противен случай, единствения човек, който ще пише тук е никой. Целувки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ама не ви ли е срам? Днес е денят на Гертрудисфен! Всичко Най- хубаво за рожденият ти ден Ванка! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 14 минути, Starboy каза: Несправедливостта ми дойде до гуша! Всички ние години наред търпяхме пост след пост за Рики в почти всички раздели и теми, въпреки, че не се интересуваме от личния му живот, но какво направихме? Търпяхме стоически! А сега, когато коментираме интересни за нас теми в ЧАТ МАНИЯ и то не измислици, а реални и доброволно споделени събития, получаваме забрана? Защо? Ако Щурчето82020 е имал(а) проблем с това, можеше да не споделя тези неща от буквално 10 години насам. Това е просто дискриминация, към която не мога да остана равнодушен. Настоявам тези нови правила да бъдат премахнати незабавно, в противен случай, единствения човек, който ще пише тук е никой. Целувки! Няма наказания за предишни провинения, защото и на зайка казах, че тя самата споделя. Затова ако тя продължи да споделя, ще се самонаказва един вид (ще получава точки, банове и др). Все пак ще е тъпо тя да пуска сламки и вие да се впускате да коментирате и само вие да сте наказани. Условието е оттук нататък. Наказания за старо обсъждане няма да има. Няма дискриминация. В Правилата пише, че няма право да се обсъждат личните животи на форумците. Това дето го правеше зайка си е по нейна инициатива. Сега, когато не е ОК за нея, вървим по Правилата и така. Няма нови правила, старчо Има връщане назад, ако @zai4eto82 разреши наново да я коментирате. 1 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 7 минути, meleto каза: Няма наказания за предишни провинения, защото и на зайка казах, че тя самата споделя. Затова ако тя продължи да споделя, ще се самонаказва един вид (ще получава точки, банове и др). Все пак ще е тъпо тя да пуска сламки и вие да се впускате да коментирате и само вие да сте наказани. Условието е оттук нататък. Наказания за старо обсъждане няма да има. Няма дискриминация. В Правилата пише, че няма право да се обсъждат личните животи на форумците. Това дето го правеше зайка си е по нейна инициатива. Сега, когато не е ОК за нея, вървим по Правилата и така. Няма нови правила, старчо Има връщане назад, ако @zai4eto82 разреши наново да я коментирате. А защо, ако тя изведнъж се завърне ударно с нова история ще бъде наказана? Нека приемем това като мълчаливо отпадане на нейното сегашно решение! 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Който си е повярвал, е залязъл! Примери - Константин, Рики. Ако Котето спре да пише за тях, съвсем ще забравим, че някога са съществували. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 От казаното до този момент разбирам че ако @zai4eto82 се завърне с нови сили и отново реши да сподели лични данни, останалите сме свободни да коментираме. Разписала ли нови епизоди от житието си, следва да е наясно какво да очаква от тук нататък. И може да се сърди единствено и само на себе си! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
benz1129 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 час, meleto каза: Няма наказания за предишни провинения, защото и на зайка казах, че тя самата споделя. Затова ако тя продължи да споделя, ще се самонаказва един вид (ще получава точки, банове и др). Все пак ще е тъпо тя да пуска сламки и вие да се впускате да коментирате и само вие да сте наказани. Условието е оттук нататък. Наказания за старо обсъждане няма да има. Няма дискриминация. В Правилата пише, че няма право да се обсъждат личните животи на форумците. Това дето го правеше зайка си е по нейна инициатива. Сега, когато не е ОК за нея, вървим по Правилата и така. Няма нови правила, старчо Има връщане назад, ако @zai4eto82 разреши наново да я коментирате. Как могат хората във форума да са сигурни, че разказаното от въпросния потребител е реалният му живот и истински събития, а не плод на въображението на този потребител. В тази връзка тълкуванто на правилата на форума и прилагането им към случая с въпросната дама е нон сенс. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 часа , meleto каза: @pechenko @omline Оттук насетне - да се наказват всички потребители, които коментират личния живот на @zai4eto82. Също така ако зайка споделя лична информация - да се крие и съответно да получава наказание (каквото съответства на потребители, които коментират личните животи на други потребители). Причината: зайка реши, че има проблем с коментарите на лична основа, насочени към нея от потребителите. Това вече ще затвори форума. Надявам се не си подновявал съвсем наскоро хостинга и домейна, или поне да има няква опция за рифънд? ПС - Какво точно означава Гранд дамата да разреши отново да и обсъждаме историите? Вкрайна сметка като слезе от актуалната метла, която е яхнала, и изтряска поредния ферман, си е букавално разрешение какви наказания, какви точки? Или трябва да се получи на редакционния адрес нотариално заверено писмено разрешение в поне 3 копия на най-малкото 3де цветен принтер и подписано с кръв от първородното хлапе на чичо Рики? 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Каква пародия! 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Аз предлагам да си направим Вайбър група и там да си коментирваме каквото си поискаме, включително и нечий личен живот А сега по темата - и аз искам мениджъра ми да ме нарече организиран пичок ама нема 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, DarkChild каза: Ще бъдеш наказан/а за този свой коментар. Внимавай 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 13 минути, Wild_Style каза: Аз предлагам да си направим Вайбър група и там да си коментирваме каквото си поискаме, включително и нечий личен живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари