DarkChild Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Wild_Style каза: Ще бъдеш наказан/а за този свой коментар. Внимавай Сега видях 😭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Баннат ли съм сега? 😭 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Януари 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 минути, Starboy каза: Баннат ли съм сега? 😭 Чакаме кучето на Зайка да каже дали се е засегнал от коментарите и това ще реши съдбата ти, пичок. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Този форум загуби всякакъв смисъл! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, pechenko каза: Чакаме кучето на Зайка да каже дали се е засегнал от коментарите и това ще реши съдбата ти, пичок. Предайте й, че независимо от решението й, аз я обожавам! 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 9 минути, Starboy каза: Баннат ли съм сега? 😭 Още не като натрупаш точки 🤣 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Януари 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 11 Не е сериозно да се банва за изкарване на пост, който е публикуван тук във форума и още повече е видим и в Бисерите. Не ставайте жертви на манипулациите на хора, които очевидно страдат от липса на внимание в живота и тук се опитват да се изживяват като main character 10 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Никой не е банван. Просто реших да се пошегувам и ми се получи, щото всички се хванаха. Иначе съм ЗА да си направим чат в месинджър и да коментираме … знаете кого. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, pechenko каза: Никой не е банван. Просто реших да се пошегувам и ми се получи, щото всички се хванаха. Иначе съм ЗА да си направим чат в месинджър и да коментираме … знаете кого. Онази.. или пък онзи? който не бива да назоваваме! 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Starboy каза: Онази.. или пък онзи? който не бива да назоваваме! Една стара потребителка ми каза, че виждала снимка на онзи и законната. Каза, че била много симпатична, а онзи бил средна работа! 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Вие пък не виждате ли, че всичко е поредния номер и жажда за внимание? И то успешен, съдейки по изписаните страници и жалвания от ваша страна. Я имайте малко достойнство! Пак ще почне да си описва ферманите след 3 дни, когато никой вече не се сеща за нея и темата за т.нар. забрана за обсъждане се изчерпа. Понеже единствено тук и де обръща внимание. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Обаче онова пухкаво ушато животно е само за някое реалити. Бих брадър вече няма, ама примерно Игри на волята. Ще избие рибата там. Ще ударят рейтинг до небесата 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Arwity каза: Обаче онова пухкаво ушато животно е само за някое реалити. Бих брадър вече няма, ама примерно Игри на волята. Ще избие рибата там. Ще ударят рейтинг до небесата Мани ще е засенчена завинаги 😃 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 3 часа , pechenko каза: Чакаме кучето на Зайка да каже дали се е засегнал от коментарите и това ще реши съдбата ти, пичок. Всеки истински Зайка фен знае, че тя е cat lady! Да погали писана на улицата винаги е било събитие за нея. Иначе техните май не й позволяват животно вкъщи. Не съм нарушил правилата, защото потребител Зайка няма! Ето: @zaika 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 7 минути, Blueberry каза: Мани ще е засенчена завинаги 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 11 С цялата тази забрана имам усещането, че съм в на това поле .... 1 11 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Колко е сладко 1 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Зайо Байо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 5 часа , Arwity каза: Обаче онова пухкаво ушато животно е само за някое реалити. Бих брадър вече няма, ама примерно Игри на волята. Ще избие рибата там. Ще ударят рейтинг до небесата За да има драма и конфликт, другата звезда в изданието трябва да бъде нейната диаметрална противоположност от Берковица - другарката Кити. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Кама и Цветин ми звъняха по скайп, ама аз пиех кафе и ги изтървах! 🥺🥺🥺 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 11 минути, THE IIconic каза: Кама и Цветин ми звъняха по скайп, ама аз пиех кафе и ги изтървах! 🥺🥺🥺 Със Сашка са търсили четвърти за белот, не се вайкай. Той нали Фокс е зает напоследък май. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 2 минути, Starboy каза: Добър ден на всички, освен на За*киня! The Weeknd ми беше писал, че ми благодари, че харесвам новия му клип и песен. Дори ми беше звънял преди малко по скайп, но обядвах и го изтървах. Много жалко Ако беше вдигнал можеше да го поканиш да завърти един концерт в Бургас. Също така можеше да попее и на няколко частни партита отново в региона 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Ариана Гранде си продава и другият екстеншън за 1 млн долара. Жалко, бях свикнала с екстеншъните й. 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Wild_Style Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Слаба ракия сте милички Мен Рики ме покани на романтична вечеря + hard fu**ing в имението му преди да го е продал. Да, за Рики Мартин става на въпрос ако някой се чуди 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Пих един бадемов ликьор и ми се замая главата! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари