DevilWish Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Въй и Коцето вече знае какво са мъде! Не са само тия "НА СЕЛО"! А във кухнята гърмя и паля, паля, паля. И какво е мъде - зная, зная, зная! Ще отида сега до селската стая - замълчи, аз съм шефът тука! Тва го запомни! 6 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Мисля да си направя един миш- маш под звуците на Рики. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Ако знаете какво стана преди малко. Колегите от кухнята ги чух да казват, че колегата Ники щял да идва да вземе нещо. И аз само като чух името Кольо и се замаих. И след малко му чувам гласа и веднага хвръкнах от миялното в кухнята. И той: Ооо, Snejanke82 И един от колегите ми вика: Snejanke82, нещо се изчерви. Колежката-студена кухня ми вика видя ли кой дойде. Викам й видях, чак се замаих, направо щях да падна като го видях. И сега ми е толкова замаяно от него, чак се разтреперих. Не знаех, че може така да ми действа само и от името му и после като дойде за 5 мин. Толкова ли много го харесвам? 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 9 минути, THE IIconic каза: Мисля да си направя един миш- маш под звуците на Рики. Така и така ще правиш миш-маш няма ли да поканиш и нас да хапнем и да се снимаме за социалките и на твоят диван с леопардов десен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Току що, Wild_Style каза: Така и така ще правиш миш-маш няма ли да поканиш и нас да хапнем и да се снимаме и на твоят диван с леопардов десен Не,с колеги тройки не сме правили. Имаше един дето не знам какво ми ставаше от него и все исках с него да карам смяна. Накрая бяхме сами в кухнята един ден и се стигна само до свирка. Не знач после как съм ходила на лабота. Докато имаше едно момче-колега дето много го харесвах и беше по-малък от мен. С него се стигна до секс. На плажа бяхме с него, на морето и аз патка го оставих заради оня-1 месец изкарах с тоя колега. Даже си имаме телефоните, миналата година го видях и вече си е намерил някаква. Имаше и един друг колега дето пък бях в тях- водка ли пихме и стигнахме до леглото после. Няколко пъти бях с него. И още един колега дето бях в тях-първо ме покани в заведението на шефа, пак пихме водка и дали дето бях и замаяна и с него. И оня ми звъни къде съм, трябваше да му обясня, както и бях замаяна и оня вика с мен ще бъдеш и с него бях. После колегите ме видели да излизам от апартамента на колегата-по-точно един колега живеел в същия блок с тоя колега. Направо ужос да се чудиш какво да обясняваш. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Гледам, много се е изписало днес. Ама аз днес не съм се спрял - цял ден работа и стояхме до 23 часа да чакаме една маса да се наяде. Пък аз днеска в бързината нищо не съм кусил. Само една бонбона, която шефката ми даде, защото има рожден ден. Да ми е жива и здрава, че ми даде пари за такси да се прибера, пък аз взех та викнах моя рицар на бяло такси и му платих по друг начин. Утре ще отида до дрогерии Лили да си купя едно ново червило на Николета Лозанова със спестените пари. Надявам се да имат наличен цвят "вкисната ваджайна", любим ми е, стои ми много яко! 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 @Wild_Style никакъв миш - маш! За теб имам специялно меню. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 ВНИМАНИЕ!!! КРАЛИЦАТА Е ТУК!!! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 минута, THE IIconic каза: ВНИМАНИЕ!!! КРАЛИЦАТА Е ТУК!!! Не я виждам Аз съм още в офиса, гледам трафика по бул. България от бюрото ми в Infinity Tower. А кралицата къде е да я поздравя набързо, че мениджъра ми е тук и ако се заплесна ще ме нахока с кожения ... колан 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Изобщо съм светли очи,тъмна коса и плътни устни. Някои колкото и силикон да си слагат в устните,пак не могат да се направят,защото естественото си е най. А ако се гримирам професионално, няма да ме познаете 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Заради колежката-студена кухня ще трябва да гледам "Шрек". От онзи ден си е наумила,че приличам на Фиона. Дори не знаех коя е. Каза ми знаеш ли каква красива принцеса е, ти си като нея Стана ми интересно,че проверих-тя наистина била много готина. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Ей ще го намразя зорлян тоя Мол. Тъкмо обядвах и чувам от банята телефона ми звъни- гледам от Мола звънят. Не им вдигнах, пак звънят- пак не им вдигнах. Няма и да им вдигна- втръсна ми вече. Малко да се съобразяват малко, че почивам днес- аз не съм за един път. Няма да ми провалят деня- оная да се оправя- не стига,че нищо не й оставих пак за миене, няма да отида сега, ако ми звънят за това. Ще се лакирам и довечера ще излизам- да се спасяват. Хич не ми пука,ама как ли не ще изляза с мократа глава. Сега пак трети път- вдигнах, управителката ме питаше дали да поръчвала тоал. хартия, че имало само 9 рула и дали ще стигнат , тъй като до 5 януари тези дето носят консумативите нямало да работят, Казах й ,ако иска да поръча. Боже, до мен се допитва за заявката управителката. 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 6 часа , THE IIconic каза: Пих един бадемов ликьор и ми се замая главата! ЗамаИ според за*шкия правопис. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 едит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 двоен пост 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Анелия си е била винаги долна и лицемерна от самото начало на кариерата си. Няма да го забравя как като идваше на участие в Бургас и се криеше в колата и не искаше да дава автографи след участие, а бързаше да си тръгва с колата. Аз тогава и изтрясках вратата на колата , на много интересна се правеше тя- даде с 300 зора един автограф и потегли с колата. Долна патка. Дано й се провали кариерата, завистлива шматка. Ще проваля на другите концертите. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тоя форум опустя съвсем. Хората умряха. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 2 минути, Starboy каза: Една колежка-топла аудитория усетих, че ме лъже.Имахме лекция по Наказателен процес и тя ми говори някакви измислици-шматка. Ама аз знам,че лъже знам истината и че тя лъже. И аз като се ядосах- треснах учебника на бюрото и настоях да ми каже истината. Тя вика:аз само истината казвам. Не на мене тия. Измислици. Изморих се и от работа,нонстоп хора идват с проблеми,какво им става на тия хора- не знам. Не мога повече да се занимавам с глупости-лягам. Че аз за разлика от вас, ще ставам утре. Искам историята дето е треснала ножа на плота! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ако не съм утрепана след работа, може и един секс да му ударя 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час, Blueberry каза: Да ти имам и мисленето, каквото кажат другите и ти да се съгласяваш. Ти нямаш ли собствено мнение. Аз не слушам това, което ми кажат, слушам това,КОЕТО МИ ХАРЕСВА! Ама слушай мнението на другите,аз обаче не съм като другите. Същия си като тези от Замунда, писали там някакви коментари за даден албум, филм,че не става и че има нисък рейтинг,айде всички като конска пац решили,че филма не става и някои не го свалят. Много сте глупави тука,ама много-да се водите по чуждия акъл,а да нямате собствено мнение. Казал,че само едно е хубаво и край,друго не същестува. НЕ конска пац, а "кон с капаци" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Нещо стана с аспирацията в кухнята. Окадено е, ще се удушим. Сега и клиентите ще удушим. 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 "Една жена" си е супер яката песен. Щом колежката- студена кухня я слуша, значи си е хит, както и на Коцето. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 3-ти ден ме боли кръста. Ако знаех, че ще стане тъй, нямаше изобщо да помагам на колежката. За капак оня ми се сърди, че снощи му прекъснах мача да ме прибере и като ме прибра изобщо не ми се обади да ме пита дали съм влязла във входа. 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Рики с модел- жена в Аржентина? Това е новина номер 1 едно в момента. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Току що, THE IIconic каза: Рики с модел- жена в Аржентина? Това е новина номер 1 едно в момента. Убих я тая, ако е била с Рики тези дни в Аржентина. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари