THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 53 минути, zai4eto82 каза: Туце бива ли да си толкова заблудена? Таа фризьорка е за бесило. Виж как се изгаврила с теб. П. С. С нова прическа и днес на работа! Ще се въвуниш на пържено. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Декември 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 23 преди 59 минути, zai4eto82 каза: Страхотна! Довечера като се зададем по улицата ще запее цел Бургас: По шосето се задават дъщеря и майка, клони кършат, путки бършат и за хуй въздишат. А ние с теб: Леле Туци, леле мило, квато съм си щура, че му скръша аз на Коцьо кура. Немой Маро, немой драга ти си аджамия, остай Туци да наостри старата мистрия. 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 @Blueberry ❤️❤️❤️ https://fb.watch/a48JGfKhD4/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час, THE IIconic каза: @Blueberry ❤️❤️❤️ https://fb.watch/a48JGfKhD4/ Пак ли? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 51 минути, Brian каза: Пак ли? Пролетта! Нямам търпение 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 7 часа , zai4eto82 каза: Това ли е новата прическа? Освен че е леко намотана не виждам разлика 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 17 часа , Brian каза: Това ли е новата прическа? Освен че е леко намотана не виждам разлика Намотана или не Кокаин няма да я върне, особено ако се изшмъркал килограм бело 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Билетите за първия концерт на Jason Derulo в България на 14 август вече са в продажба на цена 88лв 👉 https://ticketstation.bg/jason-derulo 🔥 Цените и тяхната промяна в бъдеще са както следва: 1️⃣ за стандартни билети: – 88лв. до изчерпване на количествата или до 31.12.2021 (което настъпи първо); – 99 лв. до изчерпване на количествата или до 31.01.2022 (което настъпи първо); – 110 лв. до изчерпване на количествата или до 31.03.2022 (което настъпи първо); – 120лв. до изчерпване на количествата или до началото на концерта (което настъпи първо). 2️⃣ за VIP билети - ограничено количество на цена 200лв., без промяна за целия срок на продажба @zai4eto82 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 @zai4eto82 не ги слушай изглеждаш страхотно, но моя съвет е да не носиш червеникави дрехи докато си с този цвят на косата, защото ставаш прекалено червена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час, fearless` каза: @zai4eto82 не ги слушай изглеждаш страхотно, но моя съвет е да не носиш червеникави дрехи докато си с този цвят на косата, защото ставаш прекалено червена. По-скоро не носи никакви дрехи 5 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 часа , FikLena каза: Билетите за първия концерт на Jason Derulo в България на 14 август вече са в продажба на цена 88лв 👉 https://ticketstation.bg/jason-derulo 🔥 Цените и тяхната промяна в бъдеще са както следва: 1️⃣ за стандартни билети: – 88лв. до изчерпване на количествата или до 31.12.2021 (което настъпи първо); – 99 лв. до изчерпване на количествата или до 31.01.2022 (което настъпи първо); – 110 лв. до изчерпване на количествата или до 31.03.2022 (което настъпи първо); – 120лв. до изчерпване на количествата или до началото на концерта (което настъпи първо). 2️⃣ за VIP билети - ограничено количество на цена 200лв., без промяна за целия срок на продажба @zai4eto82 Явно има доста фенове в България - виждам останали само билети от 88 и от 200лв 😅 "Въй!" 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 интересно за първи път Кауфланд,Лидл и Била няма да работят на 25 Декември ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час , Wild_Style каза: По-скоро не носи никакви дрехи Тя е свикнала! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 3 часа , fearless` каза: @zai4eto82 не ги слушай изглеждаш страхотно, но моя съвет е да не носиш червеникави дрехи докато си с този цвят на косата, защото ставаш прекалено червена. Сега първо на теб да отговоря. Мерси . А на онези тук дето много знаят ще им кажа,че лично аз исках по-светла боя и затова косата ми е по-светла. Отделно отдолу още имам русо от изсветлените кичури и косата става по-светла. Като не разбират някои да не се обаждат. 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 4 часа , FikLena каза: Билетите за първия концерт на Jason Derulo в България на 14 август вече са в продажба на цена 88лв 👉 https://ticketstation.bg/jason-derulo 🔥 Цените и тяхната промяна в бъдеще са както следва: 1️⃣ за стандартни билети: – 88лв. до изчерпване на количествата или до 31.12.2021 (което настъпи първо); – 99 лв. до изчерпване на количествата или до 31.01.2022 (което настъпи първо); – 110 лв. до изчерпване на количествата или до 31.03.2022 (което настъпи първо); – 120лв. до изчерпване на количествата или до началото на концерта (което настъпи първо). 2️⃣ за VIP билети - ограничено количество на цена 200лв., без промяна за целия срок на продажба @zai4eto82 Сега ще се задействам. Да вкарам пари в картата и още днес ще имам билет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Днес Рики и дъщеря му имат рожден ден. Рики става на 50, а Лусия на 3 годинки. Отделно ще започнем Новата година с нов сингъл от Рики и нов албум. Oчаквам и той догодина да ни посети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Сега първо на теб да отговоря. Мерси . А на онези тук дето много знаят ще им кажа,че лично аз исках по-светла боя и затова косата ми е по-светла. Отделно отдолу още имам русо от изсветлените кичури и косата става по-светла. Като не разбират някои да не се обаждат. Много ти е хубаво Танче - честита прическа. Ще имате ли банкет тази година? Не видях да си споменала по назад. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 минути, GSA каза: Много ти е хубаво Танче - честита прическа. Ще имате ли банкет тази година? Не видях да си споменала по назад. Мерси, Гоше. Не. Ние не работим на Коледа, Нова година и Великден. Днес и утре почиваме. В неделя сме на работа, на 28 декември макар,че вторник ще работим, за да отработим 4 януари понеже е вторник и почиваме. На 31 декември ще работим само до 15:00 и след това почивка до 5 януари. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Сега първо на теб да отговоря. Мерси . А на онези тук дето много знаят ще им кажа,че лично аз исках по-светла боя и затова косата ми е по-светла. Отделно отдолу още имам русо от изсветлените кичури и косата става по-светла. Като не разбират някои да не се обаждат. Благодаря че ме светна Туци Ама другия път кажи на твоята коафьорка да използва по-качествени материали като си играе с косата ти. Поне да имаш кяр от цялата тази работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И не виждам защо трябва да съм всеки път с еднакъв цвят коса. Колкото по-различно, толкова по-добре. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 15 минути, zai4eto82 каза: И не виждам защо трябва да съм всеки път с еднакъв цвят коса. Колкото по-различно, толкова по-добре. Кое му е различното? От памти века си с лилаво и производни нюанси. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 часа , Just_Me каза: Явно има доста фенове в България - виждам останали само билети от 88 и от 200лв 😅 "Въй!" 😂 В България който чужденец не е искал, той не е направил и разпродал концерт. Толкова е ниско нивото на публиката. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 50 минути, zai4eto82 каза: Мерси, Гоше. Не. Ние не работим на Коледа, Нова година и Великден. Днес и утре почиваме. В неделя сме на работа, на 28 декември макар,че вторник ще работим, за да отработим 4 януари понеже е вторник и почиваме. На 31 декември ще работим само до 15:00 и след това почивка до 5 януари. Мале - тия ще ви разсипят от работа значи. Ама пак де после 5 дни почивка си е супер. Аз изкарах ковид наскоро и не можах да се прибера за Коледа… та с 2 дни закъснение ще се прибирам тази година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 3 минути, GSA каза: Мале - тия ще ви разсипят от работа значи. Ама пак де после 5 дни почивка си е супер. Аз изкарах ковид наскоро и не можах да се прибера за Коледа… та с 2 дни закъснение ще се прибирам тази година. Няма да ни разсипят. Работим си точно 6 дена, даже 6-я ден не е цял ,щото на 31.12 сме само до 15:00 часа. Почиваме чак до 5 януари. А работим на 26,27,28,29,30 и малко от 31.12. Никое заведение в Бургас може би не почива на Коледа, Нова година и Великден. Ние сме може би единственото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Аз вече имам билет за Джейсън Деруло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари