THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 8 минути, Wild_Style каза: Може да лапат патки, от къде да знаеш Наша Зайкиня такива работи не прави! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час, zai4eto82 каза: Довечера може би ще се видим. Отказал цигарите, екстра. После разкажи какво си правила... 1 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 35 минути, Brian каза: После разкажи какво си правила... Ще се запознае от близо с едноокия смок! Какво има за разказване 😂😂😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 @asylum Ще има "Кой живее в гаража"? 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Зависи. С някои се получава, с други не. То си е до химия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 часа , FikLena каза: Коя е тая много ми хареса песентаааа @Kriminal Сиктир,Сиктир бай,бай ! Дамм хитов хит си е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 часа , FikLena каза: Коя е тая много ми хареса песентаааа @Kriminal Сиктир,Сиктир бай,бай ! Ми от звезде гранда участничка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Рики Мартин и Шакира стават единствените латино изпълнители, които имат по една песен в 4 десетилетия, която е достигнала 100 милиона стриймвания в Спотифай. Рики Мартин става единственият латино изпънител от мъжете, който има песен от 4 различни десетилетия, която е достигнала 100 милиона стриймвания в Спотифай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Дека ми е отишъл подписа? @meleto 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Декември 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 28 Таньо, кво стана с 27-годишния? Обязди ли го? 4 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Вече имам трета доза. И пак вали като преди като ходих. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Вече имам трета доза. И пак вали като преди като ходих. 3 пъти ли ти даде дозата 27-годишния? 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 44 минути, Gerganafen каза: 3 пъти ли ти даде дозата 27-годишния? Дай боже всеки му 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Вече имам трета доза. И пак вали като преди като ходих. Невероятна Гранд дама! Пример за европейска гражданка. 2 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 5 часа , Wild_Style каза: Дай боже всеки му Ако е само едно бързо боцване и 5 дози да са - все тая... 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Декември 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 28 преди 3 часа , Blueberry каза: Ако е само едно бързо боцване и 5 дози да са - все тая... А и не се знае каква е иглата и спринцовката. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Като минат няколко часа и тогава се усеща вече ваксината. Мен ме боли сега рамото, направо ужас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Като минат няколко часа и тогава се усеща вече ваксината. Мен ме боли сега рамото, направо ужас. Кажи дали имаш температура, че аз мисля тия дни да си слагам и да не се прецакам точно за НГ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 13 минути, Blueberry каза: Кажи дали имаш температура, че аз мисля тия дни да си слагам и да не се прецакам точно за НГ. Дай си 24 часа за странични ефекти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 часа , Blueberry каза: Кажи дали имаш температура, че аз мисля тия дни да си слагам и да не се прецакам точно за НГ. Не, просто ме боли рамото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 18 часа , zai4eto82 каза: Като минат няколко часа и тогава се усеща вече ваксината. Мен ме боли сега рамото, направо ужас. Каква ваксина си сложи? И вярно ли е това, че ако си боледувал 6 месеца нямаш право да си слагаш ваксина? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 4 часа , DevilWish каза: Каква ваксина си сложи? И вярно ли е това, че ако си боледувал 6 месеца нямаш право да си слагаш ваксина? На мен ми е трета доза -всички са Файзер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 4 часа , DevilWish каза: Каква ваксина си сложи? И вярно ли е това, че ако си боледувал 6 месеца нямаш право да си слагаш ваксина? Не е вярно, че нямаш право. Хората избягват, защото имат антитела, но има и много хора, които са се ваксинирали по-рано след заразяване. Мои познати трябваше да се ваксинират около 2-3 месеца след прекаран ковид, защото антителата им рязко бяха намаляли. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 София също се отказа от зарята в новогодишната нощ 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари