THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Фикленита и мен ме е блокирал! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 19 минути, THE IIconic каза: Фикленита и мен ме е блокирал! Дреме ти да не кажа на кое. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Дреме ти да не кажа на кое. Точно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 9 минути, THE IIconic каза: Точно! Тя па много Гранд дама взе да го раздава. Довчера се оплакваше как й бръснела гърба, днеска вече се прави на Лейди Гага. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 55 минути, THE IIconic каза: @Blueberry Оправи си ПК! Готовооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Тя па много Гранд дама взе да го раздава. Довчера се оплакваше как й бръснела гърба, днеска вече се прави на Лейди Гага. Случайно я мернах в един общ чат снощи. И видях, че съм блокнат. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 57 минути, Brian каза: Случайно я мернах в един общ чат снощи. И видях, че съм блокнат. Не я вини душицата. Тя милата не знае в коя галактика се намира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ние сме може би единственото заведение в Бургас, което на Коледа и Нова година по принцип не работим. Почиваме на 24 и 25 декември. На 31 декември сме само до 15:00 часа и почиваме до 5 януари. А като знам в Инканто какво беше- в Мола като работих на Нова година работихме до 19:00 часа и то, защото Мола затваряше в 19:00 иначе можеше и до сутринта да се работи. А в Инканто- Център там на Нова година се работи до сутринта и на другия ден ни жив- ни умрял си на работа на обяд или следобед, даже и на Коледа се работеше. Но тук шефовете са хора. Шефът кааза,че няма смисъл да се работи на 1-ви, тъй като шофьорите ни за разноса няма да разберат нищо от Нова година и няма да могат да се напият, защото,ако ги извика на 1-ви да работим, те не трябва да пият на Нова година. А от 1-ви фо 5-ти и ще почиват големите вериги дето ни зареждат и тъй като няма и да имем стока и с какво да работим, до 5-ти ще почиваме. Не като при други години не съм усещала Нова година и Коледа като работих в Инканто. Ники ме е вземал направо от работа от Мола и сме отивали в резервиран хотел- изморена да празнуваме Нова година. Тая година сигурно семейно ще сме си всички вкъщи. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Ние сме може би единственото заведение в Бургас, което на Коледа и Нова година по принцип не работим. Почиваме на 24 и 25 декември. На 31 декември сме само до 15:00 часа и почиваме до 5 януари. А като знам в Инканто какво беше- в Мола като работих на Нова година работихме до 19:00 часа и то, защото Мола затваряше в 19:00 иначе можеше и до сутринта да се работи. А в Инканто- Център там на Нова година се работи до сутринта и на другия ден ни жив- ни умрял си на работа на обяд или следобед, даже и на Коледа се работеше. Но тук шефовете са хора. Шефът кааза,че няма смисъл да се работи на 1-ви, тъй като шофьорите ни за разноса няма да разберат нищо от Нова година и няма да могат да се напият, защото,ако ги извика на 1-ви да работим, те не трябва да пият на Нова година. А от 1-ви фо 5-ти и ще почиват големите вериги дето ни зареждат и тъй като няма и да имем стока и с какво да работим, до 5-ти ще почиваме. Не като при други години не съм усещала Нова година и Коледа като работих в Инканто. Ники ме е вземал направо от работа от Мола и сме отивали в резервиран хотел- изморена да празнуваме Нова година. Тая година сигурно семейно ще сме си всички вкъщи. Без Ники или вече го заведе у вас 😁 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 17 часа , Brian каза: Без Ники или вече го заведе у вас 😁 това са секретни разговори за по кафе! Туци ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Честит празник на моя град Бургас. Честит имен ден на брат ми Ники, моя Ники, колегата Ники, дъщеричката му Никол, фризьорката ми и тя има дъщеричка Никол. По-късно ще му звънна на колегата Ники. Коцето толкова рано сега се събуди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 час , zai4eto82 каза: Честит празник на моя град Бургас. Честит имен ден на брат ми Ники, моя Ники, колегата Ники, дъщеричката му Никол, фризьорката ми и тя има дъщеричка Никол. По-късно ще му звънна на колегата Ники. Коцето толкова рано сега се събуди. Казва се "честит имен ден на имениците!", тук също сме хора, не сме ботове А не само да изреждаш хора, които не познаваме. Аман! Айде от мен - честит празник на имениците, на банкерите, на моряците и на Бургас! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 19 минути, Just_Me каза: Казва се "честит имен ден на имениците!", тук също сме хора, не сме ботове А не само да изреждаш хора, които не познаваме. Аман! Айде от мен - честит празник на имениците, на банкерите, на моряците и на Бургас! Може да не ги познаваме лично, но за отрицателно време станаха важна част от живота ни! Честито и от мен на празнуващите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 30 минути, Just_Me каза: Казва се "честит имен ден на имениците!", тук също сме хора, не сме ботове А не само да изреждаш хора, които не познаваме. Аман! Айде от мен - честит празник на имениците, на банкерите, на моряците и на Бургас! За мен си е личен този ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Утре по закон ще вали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 19 минути, zai4eto82 каза: За мен си е личен този ден. Нека да остане "личен" тогава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Какъв е тоя цвят на косата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 5 часа , zai4eto82 каза: В този вид ли ще посрещнеш коледните и новогодишните празници? Излагация 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Наздраве на всички празнуващи! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 2 часа , Stela каза: Наздраве на всички празнуващи! Наздраве само и единствено на празнуващия Ники на Зайка. Това е нейн личен празник! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 7 минути, penakavalli каза: Наздраве само и единствено на празнуващия Ники на Зайка. Това е нейн личен празник! Стига се подмазва! Сипи си, пийни си! Лично или не, все тая... вино да има! 😂🍷 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 21 минути, Stela каза: Стига се подмазва! Сипи си, пийни си! Лично или не, все тая... вино да има! 😂🍷 Подмазвам се за номера на фризьорката, че искам и аз да се направя в такъв шармантен цвят “пепел от ръжда”. Разбира се, с професионални продукти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 8 минути, penakavalli каза: Подмазвам се за номера на фризьорката, че искам и аз да се направя в такъв шармантен цвят “пепел от ръжда”. Разбира се, с професионални продукти. От Бургас ли си? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 час, Stela каза: От Бургас ли си? 😁 Не е морско чедо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари