THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 час, lucas каза: Ти към кои се причисляваш? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Зайка вече ми липсва ... Върнете я ! Ако трябва някой да направи баница ... ще си " кусне " и ще й мине . 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 минути, kalpazanin каза: Зайка вече ми липсва ... Върнете я ! Ако трябва някой да направи баница ... ще си " кусне " и ще й мине . Каква да е баницата? С готови или домашни кори? Навит съм да я направя, 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 С домашни много ясно ... като за зайка 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 23 минути, kalpazanin каза: Зайка вече ми липсва ... Върнете я ! Ако трябва някой да направи баница ... ще си " кусне " и ще й мине . Спокойно мили мои, след 3 месеца има друг голям семеен празник и Зайка ще е отново на линия и ще разкърти всичко живо с нови епизоди на житейските си драми. Вервайте ми Даже си мисля, че тогава ще има римейк на новогодишната и бурна нощ 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Аз се надявам още за Св. Валентин да се завърне! Успял ли е Дон Таксито да избяга от лошата съпруга, за да се видят, шефовете оказали ли са се хора и дали ли са на нашата героиня почивка, за да се осъществи романтичната вечер? Проклетницата още ли е в играта? Нямам търпение! Какъв празник на любовта би било без специален епизод на "Зайчето и Бакшиша"? ❤️ 3 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. irritable2021 Публикувано Януари 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 8 Don't! Make! The! Bunny! Angry! 1 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 часа , Gerganafen каза: Аз се надявам още за Св. Валентин да се завърне! ❤️ Докато чакаме предстоящия празник, да си припомним един минал: Зайка празнува 14 февруари Вчера денят започна ужасно- тая мойта пак като види малко повече работа и ми оставила за миене, иначе изчистила. Докато оправях кафе- бара и ресторанта, си слушах новия албум на Исмаил. Сутринта пак на мен се паднаха да дадат 2-та фритюрника за миене,че и за капак и сушистите ми дадоха техния. Още тогава разбрах,че денят ще е ад и не сгреших. Започнаха ни малко по-късно тоя път в 12:30 часа с поръчките. През деня работихме за известните личности- при нас бяха Графа, Мария Илиева, Пеньо, Пацо, консулът на Турция, кмета на Бургас, Джон Траволта ми каза пицарят понеже те са пред него докато им прави пиците, имаше и италианци, руснаци, турци. Вечерта работихме за обикновените хора, неизвестните- за богаташите. А оттатъка в суши-бара Галена си беше направила резервация, тъй като тя вчера в "Астория" имаше участия и пицарчето след работиа й ходи на участие, защото ми каза,че с нея се имат и за него Галена е така както за мен Рики Мартин. А вечерта слушахме и малко "Веселина" и бяха пуснали на Галена "Пантера". Да не забравя да спомена, че и паднах, както слизах да нося измитите неща, дали от умора, или защото мокро и паднах. Добре,че не паднах лошо. Цял ден хвърчах и изобщо не ме затрупаха, на никой нищо не му липсваше, ако беше другата щеше да е затрупана и да ми е оставила цялата кухня. Нямаше време нито до тоалетна, нито за ядене. Само сутринта ядох едно шоколадово сърце за закуска- меденка от майка ми в нас, вафлата си я взех уж за работа и нея нямах време да изям, тъй че цял ден нищо не бях яла. Колегите по едно време казваха, как може хората да си правят резервации в Мола за 14 февруари- толкова глупаво. Този път нямаше никаква украса в ресторанта за празника като миналата година, но шефката се беше погрижила да има цветя за всяка една дама и по един специален бонбон с нещо картичка със сърце, на която пишеше "От Инканто с любов". Ники ми звънна в 23:30 часа, казах му,че още съм на работа и като съм готова ще му звънна,а той бил вече пред Мола да ме чака. Ама какво хубаво ми звъни с "Cuanto Me Acuerdo De Ti"- една от новите песни от албума на Рики. tongue.gif В 00:00 часа пак ми звъни, вече бях в съблекалнята, той ми вика,че бил направил кирия до Центъра и пак пред Мола ме чака. Вече тъкмо тръгвах,управителката ме питаше: "Танче, яла ли си нещо днес?" .Отговорих й, че цял ден нищо не съм яла, че тя ми даде едни гризини с шунка, ама аз толкова изморена,че както бях гладна хапнах много малко. И най-после вече отивах при Ники, той ме чакаше пред Мола и най-накрая ужасния работен ден свърши- хубавото тепърва предстои. Дори не очаквах,че може да бъде толкова хубаво. Ники ме посрещна с целувка в колата. Разказах му какъв ад преживях на работа, той ми каза,че вече свърши и сега той е при мен. Тръгнахме към хотела, взехме багажа и най-после влязохме в стаята. Разтоварихме всичко, аз наредих масата, сложихме свещи. Ама преди това Ники започна с изненадите. Честити ми Св. Валентин, като ми подари една голяма много красива торба, на която пишеше с големи букви "LOVE" и много сърца на нея,а вътре имаше една червена роза с червена панделка, и аз му благодарих с целувка. Бях много изненадана, но изненадите не спряха дотук. Подари ми една много интересна гривна и едно голямо червено плюшено сърце, на което пишеше LOVE. Каза ми" Да го гушкаш и да си го ползваш за възглавничка и да си мислиш за мен като ме няма". Не съм очаквала такова нещо от него- така ме изненада. И Ники ми каза,че когато купувал розата, продавачката била мой набор и тя го питала коя роза искал, той като й посочил и тя му казала,че има много добър вкус и че на жената, на която ще я подари, много ще й хареса(т.е. мен) Наредих масата- Ники беше купил едно печено пиле с картофки, топено сирене, лютеница, франзела, хлебчета, луканка, червено вино, фанта, портокали,ябълки и шоколад тирамису. Уж бях толкова гладна, че хапнах много малко и дали от работа, или от виното си бях много замаяна. Казахме си: "Наздраве за любовта". Шоколадът беше уникален, такъв не бях яла досега- един голям, страхотен. Вафлата от майка ми, Ники я беше изял половината. И взех си един душ, дойде ми много добре този душ след тежкия работен ден. Аз да спомена,че бях си взела дрехи с мен за хотела, още на работа, бях се подготвила. И Снежанка се завърна, Ники така пожела,ама си бях забравила обеците, тъй да ме е яд. На работа този път отидох на токчета. И Ники като ме видя ми каза: "Снежанке, много си хубава" и ми се усмихна и целувка последва. Спалнята не знам дали за Св. Валентин, ама си имахме червени възглавници и завивки. И пак си имахме свещи в спалнята и бяхме на музиката от новият албум на Рики. happyppl.gif Рики нали навсякъде казва,че албумът му е много романтичен и е за правене на любов, че си сбъднах мечтата. Страхотна атмосфера. Бях си взела и новият ми розов анцунг и розовите чехли, долницата обаче ми е широка, да видя кога ще отида да я оправят, че не ми се искаше да настивам, макар и да имаше климатик. Ники искаше да гледаме филми в хола завити, на мен обаче не ми се гледаха филми, а ми беше толкова замаяно и изморено,че по скоро исках да си легна. По някое време заспахме прегърнати или по скоро дремехме. Няма нищо по-хубаво от това да спиш в прегръдките на любимия човек, с нищо не може да се опише. Ама то Ники като е до теб, не може да се спи- само те прегръща, гали и на това не може да се устои, а той има златни ръце. Много ми е хубаво с него и да нанкам при него. И така пак любов, страст и пак уж се заспа,ама не съвсем. Но бяхме прегърнати, така нанкахме. Това с никой друг мъж не съм го изпитвала, както с Ники. Не усетихме кога се съмна. На сутринта Ники ме събуди с целувка и като отворих очи беше толкова хубаво да го видя пред мен и да ми каже "Добро утро"! Колко замаяна бях като се събудих и рошава, и имаше сутрешна любов. Не знам как не събудихме съседите през нощта. Сутринта Ники ми беше приготвил закуска- портокали и шоколад тирамису-едва хапнах, нищо не ми се ядеше от замайване и лошо ми беше. Прибрахме всичко и тръгнахме. Сварихме и един лек дъжд сутринта. В 9:00 часа тази сутрин Ники ме прибра, изпрати ме с целувка и отиде да спи. Аз като се прибрах не знаех на кой свят се намирам. Даже още ми е замаяно, затова спах до 18:40 часа. Това ми е най-хубавият Св. Валентин- Ники е много романтичен. 4 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Януари 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 8 Изтекоха екслузивни заглавия на някои от новите епизоди! "Отмъщението на Проклетницата" - Тя в крайна сметка се оказа съвсем реална. Използвана и наранена се завръща, за да вгорчи животеца на главните герои! "Тайната на Съпругата" - Законната жена до Дон Таксито се оказва, че съвсем не е светица и крие тъмна тайна - каква ли е тя? "Ники vs. Ники" - Таксиджия срещу готвач в битка на живот и смърт за сърцето на Танчето! "Колежката-предателка" - Колежката-студена кухня си хареса 33-годишния и реши да излезе с него! След поредната караница с Таксито, Танчето обаче реши, че все още има чувства към г-н 33. Ще оцелее ли горката колежка до края на сезона, или ще бъде уцелена от кухненския нож? 1 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 минути, Gerganafen каза: Изтекоха екслузивни заглавия на някои от новите епизоди! "Отмъщението на Проклетницата" - Тя в крайна сметка се оказа съвсем реална. Използвана и наранена се завръща, за да вгорчи животеца на главните герои! "Тайната на Съпругата" - Законната жена до Дон Таксито се оказва, че съвсем не е светица и крие тъмна тайна - каква ли е тя? "Ники vs. Ники" - Таксиджия срещу готвач в битка на живот и смърт за сърцето на Танчето! "Колежката-предателка" - Колежката-студена кухня си хареса 33-годишния и реши да излезе с него! След поредната караница с Таксито, Танчето обаче реши, че все още има чувства към г-н 33. Ще оцелее ли горката колежка до края на сезона, или ще бъде уцелена от кухненския нож? Забрави за монахинята! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 26 минути, DrAkO каза: Докато чакаме предстоящия празник, да си припомним един минал: Зайка празнува 14 февруари Вчера денят започна ужасно- тая мойта пак като види малко повече работа и ми оставила за миене, иначе изчистила. Докато оправях кафе- бара и ресторанта, си слушах новия албум на Исмаил. Сутринта пак на мен се паднаха да дадат 2-та фритюрника за миене,че и за капак и сушистите ми дадоха техния. Още тогава разбрах,че денят ще е ад и не сгреших. Започнаха ни малко по-късно тоя път в 12:30 часа с поръчките. През деня работихме за известните личности- при нас бяха Графа, Мария Илиева, Пеньо, Пацо, консулът на Турция, кмета на Бургас, Джон Траволта ми каза пицарят понеже те са пред него докато им прави пиците, имаше и италианци, руснаци, турци. Вечерта работихме за обикновените хора, неизвестните- за богаташите. А оттатъка в суши-бара Галена си беше направила резервация, тъй като тя вчера в "Астория" имаше участия и пицарчето след работиа й ходи на участие, защото ми каза,че с нея се имат и за него Галена е така както за мен Рики Мартин. А вечерта слушахме и малко "Веселина" и бяха пуснали на Галена "Пантера". Да не забравя да спомена, че и паднах, както слизах да нося измитите неща, дали от умора, или защото мокро и паднах. Добре,че не паднах лошо. Цял ден хвърчах и изобщо не ме затрупаха, на никой нищо не му липсваше, ако беше другата щеше да е затрупана и да ми е оставила цялата кухня. Нямаше време нито до тоалетна, нито за ядене. Само сутринта ядох едно шоколадово сърце за закуска- меденка от майка ми в нас, вафлата си я взех уж за работа и нея нямах време да изям, тъй че цял ден нищо не бях яла. Колегите по едно време казваха, как може хората да си правят резервации в Мола за 14 февруари- толкова глупаво. Този път нямаше никаква украса в ресторанта за празника като миналата година, но шефката се беше погрижила да има цветя за всяка една дама и по един специален бонбон с нещо картичка със сърце, на която пишеше "От Инканто с любов". Ники ми звънна в 23:30 часа, казах му,че още съм на работа и като съм готова ще му звънна,а той бил вече пред Мола да ме чака. Ама какво хубаво ми звъни с "Cuanto Me Acuerdo De Ti"- една от новите песни от албума на Рики. tongue.gif В 00:00 часа пак ми звъни, вече бях в съблекалнята, той ми вика,че бил направил кирия до Центъра и пак пред Мола ме чака. Вече тъкмо тръгвах,управителката ме питаше: "Танче, яла ли си нещо днес?" .Отговорих й, че цял ден нищо не съм яла, че тя ми даде едни гризини с шунка, ама аз толкова изморена,че както бях гладна хапнах много малко. И най-после вече отивах при Ники, той ме чакаше пред Мола и най-накрая ужасния работен ден свърши- хубавото тепърва предстои. Дори не очаквах,че може да бъде толкова хубаво. Ники ме посрещна с целувка в колата. Разказах му какъв ад преживях на работа, той ми каза,че вече свърши и сега той е при мен. Тръгнахме към хотела, взехме багажа и най-после влязохме в стаята. Разтоварихме всичко, аз наредих масата, сложихме свещи. Ама преди това Ники започна с изненадите. Честити ми Св. Валентин, като ми подари една голяма много красива торба, на която пишеше с големи букви "LOVE" и много сърца на нея,а вътре имаше една червена роза с червена панделка, и аз му благодарих с целувка. Бях много изненадана, но изненадите не спряха дотук. Подари ми една много интересна гривна и едно голямо червено плюшено сърце, на което пишеше LOVE. Каза ми" Да го гушкаш и да си го ползваш за възглавничка и да си мислиш за мен като ме няма". Не съм очаквала такова нещо от него- така ме изненада. И Ники ми каза,че когато купувал розата, продавачката била мой набор и тя го питала коя роза искал, той като й посочил и тя му казала,че има много добър вкус и че на жената, на която ще я подари, много ще й хареса(т.е. мен) Наредих масата- Ники беше купил едно печено пиле с картофки, топено сирене, лютеница, франзела, хлебчета, луканка, червено вино, фанта, портокали,ябълки и шоколад тирамису. Уж бях толкова гладна, че хапнах много малко и дали от работа, или от виното си бях много замаяна. Казахме си: "Наздраве за любовта". Шоколадът беше уникален, такъв не бях яла досега- един голям, страхотен. Вафлата от майка ми, Ники я беше изял половината. И взех си един душ, дойде ми много добре този душ след тежкия работен ден. Аз да спомена,че бях си взела дрехи с мен за хотела, още на работа, бях се подготвила. И Снежанка се завърна, Ники така пожела,ама си бях забравила обеците, тъй да ме е яд. На работа този път отидох на токчета. И Ники като ме видя ми каза: "Снежанке, много си хубава" и ми се усмихна и целувка последва. Спалнята не знам дали за Св. Валентин, ама си имахме червени възглавници и завивки. И пак си имахме свещи в спалнята и бяхме на музиката от новият албум на Рики. happyppl.gif Рики нали навсякъде казва,че албумът му е много романтичен и е за правене на любов, че си сбъднах мечтата. Страхотна атмосфера. Бях си взела и новият ми розов анцунг и розовите чехли, долницата обаче ми е широка, да видя кога ще отида да я оправят, че не ми се искаше да настивам, макар и да имаше климатик. Ники искаше да гледаме филми в хола завити, на мен обаче не ми се гледаха филми, а ми беше толкова замаяно и изморено,че по скоро исках да си легна. По някое време заспахме прегърнати или по скоро дремехме. Няма нищо по-хубаво от това да спиш в прегръдките на любимия човек, с нищо не може да се опише. Ама то Ники като е до теб, не може да се спи- само те прегръща, гали и на това не може да се устои, а той има златни ръце. Много ми е хубаво с него и да нанкам при него. И така пак любов, страст и пак уж се заспа,ама не съвсем. Но бяхме прегърнати, така нанкахме. Това с никой друг мъж не съм го изпитвала, както с Ники. Не усетихме кога се съмна. На сутринта Ники ме събуди с целувка и като отворих очи беше толкова хубаво да го видя пред мен и да ми каже "Добро утро"! Колко замаяна бях като се събудих и рошава, и имаше сутрешна любов. Не знам как не събудихме съседите през нощта. Сутринта Ники ми беше приготвил закуска- портокали и шоколад тирамису-едва хапнах, нищо не ми се ядеше от замайване и лошо ми беше. Прибрахме всичко и тръгнахме. Сварихме и един лек дъжд сутринта. В 9:00 часа тази сутрин Ники ме прибра, изпрати ме с целувка и отиде да спи. Аз като се прибрах не знаех на кой свят се намирам. Даже още ми е замаяно, затова спах до 18:40 часа. Това ми е най-хубавият Св. Валентин- Ники е много романтичен. В крайна сметка не разбрах каква е била вафлата от майка и! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 На мен пък ми направи силно впечатление тази разнообразна плеяда от образи Цитат при нас бяха Графа, Мария Илиева, Пеньо, Пацо, консулът на Турция, кмета на Бургас, Джон Траволта 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 9 минути, DarkChild каза: На мен пък ми направи силно впечатление тази разнообразна плеяда от образи Мила е приборите на Графа, Мария Илиева, Пеньо, Пацо, консулът на Турция, кмета на Бургас, Джон Траволта! Каква чест. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Цитат Ами да, тука Коце беше ме извикал направо от дансинга в стаята като му свърши участието в Китен. Галеше ме за крака, и вика виж как ми действаш. Черпи ме за първи път с любимия си шот един виненочервен сладък, който ме замаи и щях да му налетя. Той тогава ми беше предложил секс, а от другата страна беше до мен Велислав и се опитваше да ме закача и ми казваше,че с брат му щвли да се сбият за мен, пък аз съм се дърпала. Беше идея на Коце двамата с него да ме целунат. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Цитат Зайка на участие на Коце! Снощи беше много яко на участието на Коце. Много народ имаше, но пък имаше разстояние между хората и имаше място да бъдеш точно до Коце до дансинга, не като в другите дискотеки в Слънчев бряг да не можеш да доближиш изпълнителя и да отидеш при негоТъй че взех да си я харесвам нашата Планета Пайнер на плажа. Докато чаках автобуса на спирката, то заради ремонта в моя комплекс, изместили спирката и минаха една след друга 2 коли на Гранд Италия.Викам сега остава да ме видят и край. Явно много работа са имали вчера. Че и автобуса ми го чаках 12 минути, беше минал и 1 минута оставаше и викам сега ако мине още една кола от нашите и загивам, макар че бях с маска. Слава Богу за тази 1 минута, Господ с мен и не мина кола от нашите. Като се качих в рейса, тогава се успокоих. Тази моята приятелка тоя път ме изпреварила и ме чакаше.Влязохме в 00:00 часа , то имахме и резервация. Мислихме,че няма още да има хора, то беше фул. Викам сега, ако ни сложат на бара, ужас. Ще има да ни духа,че и неудобно. Но явно снощи всичко е на моя страна, сложиха ни на една маса точно до дансинга. Викам, идеално, тъкмо до Коце. Входа беше само 10 лв, после след като приключи участието стана 5 лв. Аз исках безалкохолна мента, те не предлагали коктейли, пък аз нали не трябва да пия алкохол заради хапчетата дето пия и затова си поръчах една кола, приятелката и тя щото и тя не трябва да пие заради нейни си проблеми. Велислав дойде в 1:30 часа с техниката. Преди това аз отидох при един мой колега на масата, който беше единственият, който идваше в болницата при мен и 2 пъти ми носи за ядене и се интересуваше как съмТой днес има рожден ден, става на 21, беше с приятелката си и сестра си на ВИП-а, сестра му го уредила заради рождения му ден, поздравяваха го с песни на Преслава, Галена, Малката. тоя DJ Нед дето не можах да го позная с гола глава. Коце започна да пее в 2:00. Пя без почивка тоя път до 3:00 часа. Пак си пиеше любимия шот дето ме беше черпил с него в Китен. Започна участието като каза,че уж нямало да пие, обещал на жена си, а щял да се направи на маймуна. Както винаги започна си в Болка в минути, Майната ти свети Валентин, 2 пъти изпя Проблем, малмо от Не ми пречи, Грешници, Черна Роза,, Кома Студентката. Някои си пожелаха От утре ще е друго и той вика щом я искате, ще я пеем.Пожелаха Ти си само осми клас и той се изненада как я знаете тази песен, тя е на толкова години. Тъй като аз бях пред дансинга и Коце ме видя и вика за очарователната Таня и ме бара за косата и ме хвана ръката, поздрави ме с "Проблем". Пя "Не си ти", дуетите с Емануела не ги изпя. Велислав пак имитираше Бойко Борисов. Палатката изпя и много бързо свърши в 3:00 часа. И полсе като свърши, с моята приятелка чакахме пред клуба Велислав да си излезе с техниката,че така той да ме вкара при Коце в стаята,защото пък на входа имаше охранаИ се срещнахме с Велислав, той ме поздрави; Какво правиш, Танче, как си, хвана ме за ръка и той. Викам лежах в болницата няколко дена, той вика: Коронавирус? Ти вика ще се оправиш, корава си. Викам му, а не.За световъртеж. И той после ми каза да го изчакам и ще ме извика в стаята след малко понеже вътре пак много мъже имаше, шефът бил там, оправяха пари. И чаках отвън с тая моята приятелка. Тя пък я срам да влезе. И накрая Велислав ми махна да влизам в стаята. И влизам аз и Коце ме гледа.Мъжете ми правят място да седна при Коце. И той се обяснава,че съм му фенка 10 години , прегръща ме, целува ме. И казва,че съм си направила косата много хубава заради него и пак ме бараше за косата. Даже не знам Коце шегуваше ли се каза ми: Танче, имам корона вирус, а продължавам да ходя на участия. Пък аз му викам: Аз съм ваксинирана, а той с какво си ваксинирана с Файзер, викам да.Обаче после Коцеи Велислав ми казаха: Има една друга ваксина кожена, която се казва Пенислав. Умрях от смях. Велислав тъй ме гледаше, очите му щяха да изтекат. Опитваше се да ме закача пак.И Коце ми каза: Той иска да се съвкуплявате. И после Коце каза: Ама какъв израз само използвам. Коце, искаше да ме пази от мъжете.Там един негов приятел ми вика: Ще ти излезе късмета днес. Аз му викам: А , не. Тоз ме питаше откъде съм. Коце отговаря вместо мен: Местна е вика И Коце ми каза: Танче, дай да си направим селфита и ми взе телефона. Аз му отвърнах: Не ги обичам селфитата, а той: Дай, вика ще видиш какви хубави селфита мога да правя. И направихме си 2 селфита, той извика Велислав да ни снима, снимахме се пак ама тоя път не селфи. Велислав вика ,че ако още малко съм останала в стаята и щял да ме съблече, не издържал. После каза,че не искам да ме дели с никоя, някакви такива простотии. Пък ти вика не ме отразяваш, Аз му отвърнах ти си имаш жена, дете.Другия от мъжете вика, а инстаграм всичко казва. И аз: гледам там едни снимки си качил с приятелката си, дъщеря си. На него не му пречело, искал ме. И Коце вика на Велислав да не е посмял. Танчето е много яка, страхотна си , Танче. Обаче пак ми каза да се пазиш вика от мъжете,че ще те разкъсат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Януари 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 9 Цитат Аз му отвърнах ти си имаш жена, дете. Колко е съобразителна и непреклонна. Същинска покровителка на християнското семейство. Не разбирам дали си правят ташак с нея или наистина имат предвид тези неща, които ѝ говорят. 3 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 4 минути, DarkChild каза: Колко е съобразителна и непреклонна. Същинска покровителка на християнското семейство. Не разбирам дали си правят ташак с нея или наистина имат предвид тези неща, които ѝ говорят. Виж, че ебават с нея! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Танчето е един път. От колко години се знаем с нея. Хубав и добър човек. На мен любимия разказ ми беше, когато за пръв път Танчето се направи на Снежанка за Коледа и когато Танчето прасна ножа на плота на колежката студена кухня. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 11 минути, GSA каза: Танчето е един път. От колко години се знаем с нея. Хубав и добър човек. На мен любимия разказ ми беше, когато за пръв път Танчето се направи на Снежанка за Коледа и когато Танчето прасна ножа на плота на колежката студена кухня. На мен топа ми е когато е била на дрогата на участие и кочовете искали да я чу*ат и разказите за монахинята. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 2 часа , THE IIconic каза: Виж, че ебават с нея! Е, не мога да го видя. Ако сме свидетели лесно може да се разбере дали е така, но само по нейния разказ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 За съжаление историята "Тряснах й ножа по плота и й казах, че искам истината" е безвъзвратно загубена, аз даже съм забравила за какво става дума 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 8 часа , THE IIconic каза: Виж, че ебават с нея! Според мен дори е имало нарко оргия в стаята на управителя. Сувкупления, шмъркане от циците и т.н. 5 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 8 часа , THE IIconic каза: На мен топа ми е когато е била на дрогата на участие и кочовете искали да я чу*ат и разказите за монахинята. Ще замоля по най-учтивия начин, на който съм способен естествено, някой да сподели разказа от участието на Кокаин и груповото забавление на Туцето след него Голямо заключение от всичко изчетено до този момент е, че @zai4eto82 е топ любовницата на България 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Монахинята жената на пицарчето ли беше? То любовните триъгълници в живота на Танита-Константина не са един или два. Тези истории заслужават да се съберат в книга, вместо да ги търсим из архивите на форума! Гарантиран бестселър! 3 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 И аз не ги помня тези неща, то тая сапунка има по 365 епизода годишно, понякога излизат и няколко за ден 😃 Помня нещо за руснак дето опатка, а той дете чакаше май. 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари