THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Току що, Wild_Style каза: Слаба ракия сте милички Мен Рики ме покани на романтична вечеря + hard fu**ing в имението му преди да го е продал. Да, за Рики Мартин става на въпрос ако някой се чуди Жалко, че го продаде! Бях свикнал с него! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 минута, THE IIconic каза: Жалко, че го продаде! Бях свикнал с него! Още не го е продал, соре Първо ще му гостувам 2-3-5 седмици и чак тогава ще го продаде. Искам да се наснимам за социалките на тигровия му диван, в спалнята му с чаршафи Versace и т.н. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Каква жега е навън. Как ще ги изненадам днес на работа. Мъжката част там не са ме виждали така- тюркоазено синьо потниче, къси панталонки розови, розови и сини сенки и червило, спирала, розови обеци, гривни и пръстени и сабо. Днес се падам точно със смяната от мъже. 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 38 минути, Blueberry каза: Но явно не използваш професионални бои, професионален шампоан, професионална маска и професионални кристали. Откакто те помня никога косата ти не е била поддържана и това е много било коментирано от феновете ти. Срамота. То попфолк певиците изглеждат по-добре от теб. Много негативен човек си! Като не разбирате не коментирайте! 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 На 2 февруари в 02.22 часа новата песен на Рики. Колко е стилен, ако не беше педер*га щях да му налетя! По случай новата песен на Рики има подарък-арома терапия за косата от фризьорката! И тя харесва Рики! ❤️ Аз имам по яка коса от тази на Шакира. Много и е изтощена! 2 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 @Blueberry Какво се смееш? Давам ти игнор! Коце ми коментира в Инстаграм. Какъв кеф! 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Вчера около десетина човека ми казаха "Здрасти", даже и мъже. Ухажват ме и от двата пола! 3 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Е на това му се казва голяма фенка на Рики в Мелбърн- 5.10.2013. Да си качи крака върху него 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Днеска по радиоточката пуснаха Рики с ... абе не му знам заглавията на песните всъщност, не че има значение, и за малко да се сбълскаме в съблекалнята с Ники готвачката ... 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 @Gerganafen Иване, това,че ти не си човек, аз не съм виновна.На работа имаме 2-ма Ивановци и единия е много повече човек от тебе. 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Wild_Style Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Кокаин сега ми прати в Messenger снимка на котката си Карла. Пърдон Константин имах предвид Каза че като идва следващия път на участие в Бургаско в Dock 69 ще ме запознае с нея. 1 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Аз днес бях гримирана с розови сенки, спирала,розово червило, розова блузка,розови обеци и само ми викаха колегите каква яка мацка съм била, пък тоя Никола само ме гледаше. Никола сутринта ми викаше,че заради Ники колегата съм се гримирала,а пък аз дори не знаех,че Ники е на смяна,чак Ники като ми каза:Оооооооооо, Snejankе добро утро и като го видях,му казах добро утро и че точно него не съм го очаквала,макар че го предчувствах, 2 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 3 минути, THE IIconic каза: @Gerganafen Иване, това,че ти не си човек, аз не съм виновна.На работа имаме 2-ма Ивановци и единия е много повече човек от тебе. По-напред тая на аватара ти не е човек! Много се развали Камелия. Хич не й отива новия нос на Камелия. И как си е надула устните Камелия, луда ли е. Не ти ли дадено по природа, не става. Не ми харесва така Камелия. Иначе е готина песента на Камелия, надувам я измежду Livin la vida loca и The Cup of Life. 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Хора аз предлагам да си направим група в месинджър, че другите не могат да вземат думата от нас! 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 минута, THE IIconic каза: Аз днес бях гримирана с розови сенки, спирала,розово червило, розова блузка,розови обеци и само ми викаха колегите каква яка мацка съм била, пък тоя Никола само ме гледаше. Никола сутринта ми викаше,че заради Ники колегата съм се гримирала,а пък аз дори не знаех,че Ники е на смяна,чак Ники като ми каза:Оооооооооо, Snejankе добро утро и като го видях,му казах добро утро и че точно него не съм го очаквала,макар че го предчувствах, Истинска гранд дама! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Аз имам много по-сочни устни от на Камелия, колежката-чистачка от работата ми каза "Здрасти" и това го доказва! 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Ники като ме видя и беше изненадан,както и останалите,но много ми си радват. Ники искаше да му беля картофи,аз му отказах,а той: за мен няма да белиш,и аз: щом е за теб,ще беля.И той ми каза:избирам ти най-хубавите картофи и белачка,а аз му казах,че много му отива новата униформа и че е хубав,а той:шанс ми каза. Обелих картофите,той ми каза,че ще ме черпи сладолед после и изведнъж ми вика, че уж имало нещо за миене и гледам-сладолед.Спази си обещанието,толкова е готин,аз съм в рая. И тук има вентилатори-хладно е.Днес и утре с Ники ще съм. 1 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Няма файда да си морален.Моралните за манастира. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Януари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 12 Приятелят на Ники прави морковени топки и ми даде цяла чиния-уникални са топките. 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тази вечер се чувствам курвенце Ще отида на участие на Кокаин. Оххх пърдон де, Константин исках да кажа 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Чудя се Милица откъде има пари, че да живее една година в Дубай. Тя няма нито хит, нито песни, нито участия. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 3 минути, Wild_Style каза: Тази вечер се чувствам курвенце Ще отида на участие на Кокаин. Оххх пърдон де, Константин исках да кажа Свършете нещо полезно вместо да се дразните както аз сега обелих патладжан. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Колежката-студена кухня ми направи шопска салата,защото ми вика,че съм била много жълта и ми даде и шоколад. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Естествено все ще има някой тарикат.Единея от мъжете-сервитьори не иска да чисти чиниите.Казах му:Ти на какъв се правиш,както всички чистят,така и ти.А той:Не ме интересува.Казах на готвачката и тя ми каза,че и той ще чисти на поредното събрание на 17-ти. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 ВЕЧНАТА МУТРЕСА!!! и Чистачка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари