xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 16 минути, Blueberry каза: "Ще го усетите като ме няма" тя заплашва лиииии Ама колко сантиметра ще усетим?? Притесних се 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 преди 28 минути, Starboy каза: Ето изявлението в английска версия, че не се знае кой може да чете: I read so much nonsense here these days and this is my final decision. I am leaving this company forever and indeed forever. I have already written to the administrator that I want my account permanently deleted. I sent an email to delete my account. When I decide something, I really do it. Apparently you haven't known me at all for so many years. Well, New Year, new luck. I'm much better off without this forum. And you take a little more serenity to think. Enough with this negativity and malice. How can you comment on personal things from so many years ago, what kind of people you are. It's time to leave here forever. You will feel it when I am gone and you will believe then that I am not talking nonsense. I have always said what I think and feel. I don't want to be surrounded by such bad people. If anyone cares at least a little about me, they'll stop discussing me. Otherwise, you are all hypocrites hiding under nicknames. There are no friends here, I made sure, I understood who cared about me and who didn't. So that's my last word. I will live my life far from here and from you and I hope to fulfill my dreams this year. I wish you to be a little better and I hope you find happiness and be less evil. GOODBYE FOREVER!!!!! Криминал от 2017-та ти каза: "благодаря" 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Тва даже някой мъж като ме е зарязвал не ми е казвал, че ще го усетя, ама късно. Наша зайка, дето никаква не ми е в живота, освен да ме забавлява с нелепи истории. Много си е повярвала милата. Зайке, то и ти ще се осъзнаеш - ама късно чадо.. Ох, честит ретрограден Меркурий на всички! По-леко преминаване на периода. 🌹 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Вчера бях много зает и не можах да се отбия тук да кажа "Здравей, хубаво гледайте ме в очите" Но с тъга разбирам че @zai4eto82 е решила да си тръгне и да ни изостави. Затова предлагам да се обяви незабавно кастинг за нейн заместник, а може и да са няколко. Не можем да допуснем форума да западне, както беше станало преди Коледните и новогодишните празници 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 8 минути, Wild_Style каза: Вчера бях много зает и не можах да се отбия тук да кажа "Здравей, хубаво гледайте ме в очите" Но с тъга разбирам че @zai4eto82 е решила да си тръгне и да ни изостави. Затова предлагам да се обяви незабавно кастинг за нейн заместник, а може и да са няколко. Не можем да допуснем форума да западне, както беше станало преди Коледните и новогодишните празници Аз ще я заместя. Лятото правих най-хубавия секс в живота си. Мн хубав мъж, страстен, ама преди 12 дни си хвана една лелка на 40г и ме блокира мене. ☹ сега тя ляга там където аз лягах 1 5 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 53 минути, Arwity каза: Тва даже някой мъж като ме е зарязвал не ми е казвал, че ще го усетя, ама късно. Наша зайка, дето никаква не ми е в живота, освен да ме забавлява с нелепи истории. Много си е повярвала милата. Зайке, то и ти ще се осъзнаеш - ама късно чадо.. Ох, честит ретрограден Меркурий на всички! По-леко преминаване на периода. 🌹 По-скоро тя май ще го усети, като осъзнае, че няма на кого да споделя. Де да знам, все пише за колегите, никога за приятелите. Дано не съм прав и си има дружки. Бих я посъветвал да не си трие профила все пак. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 20 минути, Arwity каза: Аз ще я заместя. Лятото правих най-хубавия секс в живота си. Мн хубав мъж, страстен, ама преди 12 дни си хвана една лелка на 40г и ме блокира мене. ☹ сега тя ляга там където аз лягах Аххх, много са опасни тези лели. Мен Коце ми е казвал как го нападат по участия и се целят директно в пакета му. На прага на менопаузата са по-настървени от всякога. Ами съжалявам за теб, дано скоро си намериш друго мъжленце с яко пи****це 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 13 минути, Gerganafen каза: По-скоро тя май ще го усети, като осъзнае, че няма на кого да споделя. Де да знам, все пише за колегите, никога за приятелите. Дано не съм прав и си има дружки. Бих я посъветвал да не си трие профила все пак. Сигурна съм, че няма и 1 приятелка, няма с кой да излезе едно кафе да пие. С кой да сподели??? На Нг да си при някой непознат и да се сексаш с него вместо с приятели??? 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 8 часа , xroflx9 каза: Ама колко сантиметра ще усетим?? Притесних се На теб по-голям, че си разхлопан 🤣 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Като някой иска да си ходи, нека си върви. Никой не задържаме на сила да стои във форума. Всяко чудо за 3 дни. Ще се пише още ден, два и ще се забрави за нея. Пък и не виждам с какво хората тук са виновни, при положение, че Танчето съвсем доброволно си разказва целия живот, и логично, това става причина той да се коментира. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Дискриминация зайка кат споделя за секс подвизите си и после съвети, чудесии. А за мен нищо няма кой да ме успокои мен 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 33 минути, Arwity каза: Дискриминация зайка кат споделя за секс подвизите си и после съвети, чудесии. А за мен нищо няма кой да ме успокои мен Е как Аз ти пожелах нов, по-хубав и добър мъж с по-голям 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 3 минути, Wild_Style каза: Е как Аз ти пожелах нов, по-хубав и добър мъж с по-голям А, мерси. Трябва си, че най-хубавия секс, ама най-малкоя дето съм виждала. Чак мислех, че не му е станал. А, дано с лелката верно да не му 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, Arwity каза: А, мерси. Трябва си, че най-хубавия секс, ама най-малкоя дето съм виждала. Чак мислех, че не му е станал. А, дано с лелката верно да не му Айде сега парадокс тук Хем най-хубав, хем с най-малкия 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 25 минути, Wild_Style каза: Айде сега парадокс тук Хем най-хубав, хем с най-малкия Друго му беше дълго 😄 та компенсира. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 ПРЕСТАНЕТЕ! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ама аз въобще не се гъбаркам. Верно ме блокираха и верно страдам. Както и харесвам 1 мъж на 100 такива. И ся заради Танчето, аз не мога да споделя, че съм ядосана и да си проклинам моя използвач? 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Отново анулираха визата на Новак Джокович! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час, Arwity каза: А, мерси. Трябва си, че най-хубавия секс, ама най-малкоя дето съм виждала. Чак мислех, че не му е станал. А, дано с лелката верно да не му Аз като видя малка, бягам като дявол от тамян 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 35 минути, Arwity каза: Ама аз въобще не се гъбаркам. Верно ме блокираха и верно страдам. Както и харесвам 1 мъж на 100 такива. И ся заради Танчето, аз не мога да споделя, че съм ядосана и да си проклинам моя използвач? Ами колегата от регистратурата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ами колегата от регистратурата? А?? Аз с колеги не се занимавам + те са дърти. Онзи е прекрасен софиянец.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Току що, Arwity каза: А?? Аз с колеги не се занимавам + те са дърти. Онзи е прекрасен софиянец.. Еми дъртото знае как! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 @zai4eto82 как я караш) 8 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 10 минути, Brian каза: @zai4eto82 как я караш) Проследява ни грант дамата 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Има ли подводници? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари