Blueberry Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час, FikLena каза: Отново анулираха визата на Новак Джокович! Евала на тая държавааа 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ако пусна номера на някой на нон стоп да го набирам, може ли да ме съди? 😀 или да иде в полицията? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 14 минути, THE IIconic каза: Има ли подводници? Има не само подводници, а и цели потънали кораби Но това най-точно може да бъде казано от хора от Бургас и региона. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Довечера ще ходя на участие на Коце. Дано взриви клуба, преди него да са го взривили 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Тамън ще го питам къде ще е на 14 Февруари и какво ще празнува - дали денят на влюбените с някоя негова фенка или Коцьо наебан, пърдон за хиляден път Исках да кажа Трифон зарезан. Благодаря! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 11 минути, Arwity каза: Ако пусна номера на някой на нон стоп да го набирам, може ли да ме съди? 😀 или да иде в полицията? Същото като преди време един потребител от форума искаше да ме съди, че съм го тормозил тук. 😂😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 12 минути, Arwity каза: Ако пусна номера на някой на нон стоп да го набирам, може ли да ме съди? 😀 или да иде в полицията? Нали има опция блокирай 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 14 Мелето на 19.01: 15 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 12 минути, Arwity каза: Ако пусна номера на някой на нон стоп да го набирам, може ли да ме съди? 😀 или да иде в полицията? Най- много да ти пр*дне на оная работа. Нищо не може да направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, THE IIconic каза: Най- много да ти пр*дне на оная работа. Нищо не може да направи. А полиция ще дойде ли? преди 2 минути, Brian каза: Нали има опция блокирай Блокирана съм де, ама с програма да пренабира и нон стоп да дава заето 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Може ли някой да ми помогне в избора на телефон? Колебанията са ми между Iphone 13 Pro , Samsung Galaxy S21 ultra и евентуално за пръв път да пробвам устройство на Huawei - P50 pro. От години съм с Apple и съм прекалено свикнала с тяхната ОС и ще ми е трудно да я сменя,но май ми се иска да поразнообразя вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Току що, petya1 каза: Може ли някой да ми помогне в избора на телефон? Колебанията са ми между Iphone 13 Pro , Samsung Galaxy S21 ultra и евентуално за пръв път да пробвам устройство на Huawei - P50 pro. От години съм с Apple и съм прекалено свикнала с тяхната ОС и ще ми е трудно да я сменя,но май ми се иска да поразнообразя вече. Ако искаш да разнообразиш определено си вземи Huawei P50 Pro Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Аз пък все си карам със самсунг. Със s20 съм аз от 2г , никакви проблеми не съм имала. Като го вземах, се чудех много между него и iphone и ми казаха, че ако държа на камерата самсунг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час, Arwity каза: А полиция ще дойде ли? Блокирана съм де, ама с програма да пренабира и нон стоп да дава заето Нищо не могат да ти направят 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 13 минути, petya1 каза: Може ли някой да ми помогне в избора на телефон? Колебанията са ми между Iphone 13 Pro , Samsung Galaxy S21 ultra и евентуално за пръв път да пробвам устройство на Huawei - P50 pro. От години съм с Apple и съм прекалено свикнала с тяхната ОС и ще ми е трудно да я сменя,но май ми се иска да поразнообразя вече. Махай ги тия Хуавейски глупости. Телефоните са Айфон и Самсунг. Аз смених два хедлайнера на Самсунг (S3 и S6), бях решила да си взема S9, но по стечение на обстоятелствата се снабдих с Айфон и съм доволна. Като че ли по-дълъг хардуерен живот имат от Самсунгите. Но пък си имат минуси - зарядните са скъпи, а не са трайни, аз не харесвам техните слушалки и трябва да си купувам lightning to usb кабел (20 лева е, но не издържа много) и така. Ти трябва да ги знаеш тези неща де 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 38 минути, Blueberry каза: Махай ги тия Хуавейски глупости. Телефоните са Айфон и Самсунг. Аз смених два хедлайнера на Самсунг (S3 и S6), бях решила да си взема S9, но по стечение на обстоятелствата се снабдих с Айфон и съм доволна. Като че ли по-дълъг хардуерен живот имат от Самсунгите. Но пък си имат минуси - зарядните са скъпи, а не са трайни, аз не харесвам техните слушалки и трябва да си купувам lightning to usb кабел (20 лева е, но не издържа много) и така. Ти трябва да ги знаеш тези неща де Емилия. Е, милия. Е, мили я? 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 14 минути, Blueberry каза: Махай ги тия Хуавейски глупости. Телефоните са Айфон и Самсунг. Аз смених два хедлайнера на Самсунг (S3 и S6), бях решила да си взема S9, но по стечение на обстоятелствата се снабдих с Айфон и съм доволна. Като че ли по-дълъг хардуерен живот имат от Самсунгите. Но пък си имат минуси - зарядните са скъпи, а не са трайни, аз не харесвам техните слушалки и трябва да си купувам lightning to usb кабел (20 лева е, но не издържа много) и така. Ти трябва да ги знаеш тези неща де Хах, точно така съм реагирала и аз винаги за Huawei и ги осмивах , но доста хора ме убеждават да им дам шанс. А новият им модел изглежда топ в златно. Обаче все нещо ме спира при тази марка. Като цяло повече си чудя за другите 2 модела. Иначе и мен ме изнервят доста неща в айфона - платените елементарни приложения, кабели, зарядни и смарт часовници им.Обаче не знам дали ще свикна пак към хаоса на Андроид устройствата, а аз обичам прекалено много да ми всичко подредено и свързано. 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 34 минути, pechenko каза: Емилия. Е, милия. Е, мили я? Ето кой ще уреди и айфон за мен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ретроградния Меркурий е идеално време да се отървете от токсични хора, ненужното и т.н. Та, едва ли е съвпадение всичко случващо се. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, Arwity каза: Ретроградния Меркурий е идеално време да се отървете от токсични хора, ненужното и т.н. Та, едва ли е съвпадение всичко случващо се. Имаш някой в предвид ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 14 'Напускам този фирум завинаги и то наистина завинаги.' 'Аз, когато реша нещо, наистина го правя.' 'Е време е да си тръгна завинаги оттук. Ще го усетите като ме няма вече и ще повярвате тогава, че аз празни приказки не говоря.' 'Така,че това ми е последната дума.' 'СБОГОМ ЗАВИНАГИ!!!!!' 1 11 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час, Willy каза: ************ @omline аре да те видя сега! АЗ НАПИСАХ НЕЩО ОТ СОРТА "Къде си МА" и на секундата получих бан @meleto 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 6 часа , Wild_Style каза: Довечера ще ходя на участие на Коце. Дано взриви клуба, преди него да са го взривили Гледай да не взриви теб в стаичката заедно с Велислав. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 4 часа , pechenko каза: Емилия. Е, милия. Е, мили я? еми, Лия? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 14 минути, DarkChild каза: Гледай да не взриви теб в стаичката заедно с Велислав. и Борето! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари