THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 21 минути, Arwity каза: Даже цялата е в бурени. Обичам да ровят преди да стигнат до съкровището Бляк! За момент си го преддставих и изтръпнах от погнуса. Ама познавам хора дето ги обичат рошави. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 29 минути, Arwity каза: Даже цялата е в бурени. Обичам да ровят преди да стигнат до съкровището Нещо като на Кама гуглата ли е или по- обрасла? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Досега четох метафоричните постове на The IIconic за zaicheto82, голям смях беше. Жалко, че намерих форума чак сега и не мога да видя реалните. Сто процента са епични, явно е много интересен човек 😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Mousie каза: Досега четох метафоричните постове на The IIconic за zaicheto82, голям смях беше. Жалко, че намерих форума чак сега и не мога да видя реалните. Сто процента са епични, явно е много интересен човек 😆 Всичко е копи/пейст от бисерите. Не съм редактирал нищо! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 16 Тъй като имаме бенефис на една форумна звезда, бих искал да припомня един невероятен диалог между нея (Т.У.) и Китуция... Китуция нещо избесня (както често се случва) и праща линк към изображение на среден пръст, пряко насочен към Т.У., която откликва с думите: Този пръст си го заври отзад, знаеш ли колко хубаво ще ти стане? Ама си задръстена. I C O N I C 14 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Starboy каза: Тъй като имаме бенефис на една форумна звезда, бих искал да припомня един невероятен диалог между нея (Т.У.) и Китуция... Китуция нещо избесня (както често се случва) и праща линк към изображение на среден пръст, пряко насочен към Т.У., която откликва с думите: Този пръст си го заври отзад, знаеш ли колко хубаво ще ти стане? Ама си задръстена. I C O N I C Имаше един скандал между двете и Т.У.и каза да отиде дас се на*бе да кандиса малко 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 11 минути, Starboy каза: Тъй като имаме бенефис на една форумна звезда, бих искал да припомня един невероятен диалог между нея (Т.У.) и Китуция... Китуция нещо избесня (както често се случва) и праща линк към изображение на среден пръст, пряко насочен към Т.У., която откликва с думите: Този пръст си го заври отзад, знаеш ли колко хубаво ще ти стане? Ама си задръстена. I C O N I C Кой стои зад Китуция??? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Току що, Arwity каза: Кой стои зад Китуция??? Една друга икона, но от различна лига, а именно – Kitty. 2 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Arwity каза: Кой стои зад Китуция??? Оная комунистка със запека Кити. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Мале, ама съм зле 😄😄😄 вярно.. Незабравимо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 24 минути, THE IIconic каза: Всичко е копи/пейст от бисерите. Не съм редактирал нищо! А имаш ли за ножа и студената кухня 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 7 минути, Mousie каза: А имаш ли за ножа и студената кухня 😂 Нея не съм мяркал, но сигурно я има 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Аз я имам тази за ножа на плота, обаче не знам дали е позволено да я публикувам, да не отнеса едногодишен бан.. 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Starboy каза: Аз я имам тази за ножа на плота, обаче не знам дали е позволено да я публикувам, да не отнеса едногодишен бан.. Пращай на ЛС! Там не могат с пръст да те барнат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Starboy каза: Аз я имам тази за ножа на плота, обаче не знам дали е позволено да я публикувам, да не отнеса едногодишен бан.. Прати му я на ЛС, не флексвай. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 (редактирано) преди 5 минути, Starboy каза: Аз я имам тази за ножа на плота, обаче не знам дали е позволено да я публикувам, да не отнеса едногодишен бан.. Да, прати я на лс, ама тя, като е била побликувана публично, какъв е проблема да се качи пак? Не че ми е някакъв проблем, просто питам Редактирано Януари 16 от Mousie 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ми когато Майли и Селена и звъняли по скайп, ама обядвала и ги изтървала! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 час, THE IIconic каза: Нещо като на Кама гуглата ли е или по- обрасла? Ама я си уредете среща и си изследвайте катериците насаме! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 минути, Starboy каза: Аз я имам тази за ножа на плота, обаче не знам дали е позволено да я публикувам, да не отнеса едногодишен бан.. Каузата си струва саможертвата. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 4 минути, THE IIconic каза: Ми когато Майли и Селена и звъняли по скайп, ама обядвала и ги изтървала! Знам, защото се разбира. А и Майли си го беше написала на нейния Скайп отгоре, обаче са много заети, прибавят те, най-много здравей ти казват или мерси. Във фейса са по-активни. Като например сега Селина ми благодари, че харесвам новия й клип и песен. Даже Селина и Майли ми звъняха в Скайп вчера, а пък аз обядвах тогава и ги изтървах. Това е от 2010, т.е. била е на 27 тогава и гледайте на какво е вярвала. 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 16 Еми, хора, щом Блубери поства, значи и аз мога! Иначе ще бъде дискриминационно, правя го, пък каквото такова. Представям ви "Треснах и ножа на плота" (10 минутна версия) (Taylor's Version) (From the valut) По това време никой да няма. Каква смяна изкарах само- с готиния барман, готиния сервитьор и колегата Ники. Обаче смяната стана зле по някое време, защото изведнъж колегите започнаха да разправят,че колежката от студена кухня правила нещо с колегата Ники на плажа вчера, аз не го вярвах. Ама така истинско го разказваха,че снимки имало,че клипче направили, били пияни не знам си какво. И викам край- колежката я отписвам. Че докато си правеше тя бисквитената торта, отидох при нея й й казах да ми каже истината, защото аз не го вярвам. Тряснах й с ножа по плота, като й казах,че искам истината. След малко сервитьорите и те дойдоха и викат каква се оказала колежката,ама аз до последно не го вярвам. Викам й, дойде от село и се забърка с колегата,а. Втпреки,че беше майтап накрая, ще им беля картофи ли, не са познали изобщо, да си белят сами картофите. Разбрахме се с колегата Ники, че и двамата не ни интересува кой с кой е и че сме просто колеги и до там. Иначе той днес ме питаше:Танче, искаш ли кекс, и ми даде. После пък, това да работиш с мъже не е лесно и то готини. Как пък се случи днес всичките готините на смяна бяха. И има един колега-сервитьор Никола, за който се гоеори,че ме харесвал и който се закача с мен от първия ден. Колежката студена кухня ми каза,че бил свястно момче, но не попадал на свестно момичета. И ми вика това е един път в живота се случва, тя го познавала много добре, нещо братовчеди били. Каза ми: Ще изтървеш хубавото момче, че младо, имал пари, романтичен,а той е толкова малък на 21-22 години. Другия колега пък готвач ми каза:Все на Николаевци попадаш,ама този път този ще е истинския. Пък аз му викам,че не му вярвам, пък тоя Никола само ми се усмихва винаги, Танче, това, Танче онова и казал днес,че понеже харесвам колегата Ники се отдръпнал,ама след като разбрал,че с Ники колегата сме само колеги, ми вика,че той бил за мен. И днес Никола ме питаше дали го харесвам, после ми вика не съм трой тип, аз му казах,че си е хубав,готин, но не му вярвам. Пък той като си тръгваше сега, ми каза:Чао, муцка, чао, бейби и целувки ми праща и колежката вика,че не на всяко момиче казвал тъй,само на това,което наистина харесвал. Обаче аз не мога да мъ вярвам и да му се доверя. Не искам да страдам. Утре пък колегата Ники е 2-ри ден при нас,ама аз ще почивам. 2 11 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 минути, Starboy каза: Еми, хора, щом Блубери поства, значи и аз мога! Иначе ще бъде дискриминационно, правя го, пък каквото такова. Представям ви "Треснах и ножа на плота" (10 минутна версия) (Taylor's Version) (From the valut) По това време никой да няма. Каква смяна изкарах само- с готиния барман, готиния сервитьор и колегата Ники. Обаче смяната стана зле по някое време, защото изведнъж колегите започнаха да разправят,че колежката от студена кухня правила нещо с колегата Ники на плажа вчера, аз не го вярвах. Ама така истинско го разказваха,че снимки имало,че клипче направили, били пияни не знам си какво. И викам край- колежката я отписвам. Че докато си правеше тя бисквитената торта, отидох при нея й й казах да ми каже истината, защото аз не го вярвам. Тряснах й с ножа по плота, като й казах,че искам истината. След малко сервитьорите и те дойдоха и викат каква се оказала колежката,ама аз до последно не го вярвам. Викам й, дойде от село и се забърка с колегата,а. Втпреки,че беше майтап накрая, ще им беля картофи ли, не са познали изобщо, да си белят сами картофите. Разбрахме се с колегата Ники, че и двамата не ни интересува кой с кой е и че сме просто колеги и до там. Иначе той днес ме питаше:Танче, искаш ли кекс, и ми даде. После пък, това да работиш с мъже не е лесно и то готини. Как пък се случи днес всичките готините на смяна бяха. И има един колега-сервитьор Никола, за който се гоеори,че ме харесвал и който се закача с мен от първия ден. Колежката студена кухня ми каза,че бил свястно момче, но не попадал на свестно момичета. И ми вика това е един път в живота се случва, тя го познавала много добре, нещо братовчеди били. Каза ми: Ще изтървеш хубавото момче, че младо, имал пари, романтичен,а той е толкова малък на 21-22 години. Другия колега пък готвач ми каза:Все на Николаевци попадаш,ама този път този ще е истинския. Пък аз му викам,че не му вярвам, пък тоя Никола само ми се усмихва винаги, Танче, това, Танче онова и казал днес,че понеже харесвам колегата Ники се отдръпнал,ама след като разбрал,че с Ники колегата сме само колеги, ми вика,че той бил за мен. И днес Никола ме питаше дали го харесвам, после ми вика не съм трой тип, аз му казах,че си е хубав,готин, но не му вярвам. Пък той като си тръгваше сега, ми каза:Чао, муцка, чао, бейби и целувки ми праща и колежката вика,че не на всяко момиче казвал тъй,само на това,което наистина харесвал. Обаче аз не мога да мъ вярвам и да му се доверя. Не искам да страдам. Утре пък колегата Ники е 2-ри ден при нас,ама аз ще почивам. Тая ще ме умори! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 12 минути, Blueberry каза: Знам, защото се разбира. А и Майли си го беше написала на нейния Скайп отгоре, обаче са много заети, прибавят те, най-много здравей ти казват или мерси. Във фейса са по-активни. Като например сега Селина ми благодари, че харесвам новия й клип и песен. Даже Селина и Майли ми звъняха в Скайп вчера, а пък аз обядвах тогава и ги изтървах. Това е от 2010, т.е. била е на 27 тогава и гледайте на какво е вярвала. Next day: Miley Cyrus and Selena Gomez released a joint video statement confirming that they did indeed contact Tanya Uzunova back in 2010. The bombshell comes at the heel of a huge media storm in Bulgaria accusing the Burgas beauty of lying about her communication with celebrities. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Вика искаш ли кекс и ми даде! ;D 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари