Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Плачаа 🤣 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Знаете ли, че когато на 18-ти изтрият профила на госпожата, ще можем да си я обсъждаме на воля, защото вече не е потребител на форума? 4 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Arwity каза: Плачаа 🤣 Ще я търсите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Blueberry каза: Знаете ли, че когато на 18-ти изтрият профила на госпожата, ще можем да си я обсъждаме на воля, защото вече не е потребител на форума? ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ама като качвате историята за ножа на плота ми давайте кредити,защото аз я изкопах! 3 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 31 минути, Blueberry каза: Знам, защото се разбира. А и Майли си го беше написала на нейния Скайп отгоре, обаче са много заети, прибавят те, най-много здравей ти казват или мерси. Във фейса са по-активни. Като например сега Селина ми благодари, че харесвам новия й клип и песен. Даже Селина и Майли ми звъняха в Скайп вчера, а пък аз обядвах тогава и ги изтървах. Това е от 2010, т.е. била е на 27 тогава и гледайте на какво е вярвала. *Селина*? Аз знам за Селена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 21 минути, THE IIconic каза: Вика искаш ли кекс и ми даде! ;D Ми ако не е искала кекс...? На мен най ми хареса *ще им беля картофи ли, не са познали изобщо, да си белят сами картофите* 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 минути, xroflx9 каза: Ама като качвате историята за ножа на плота ми давайте кредити,защото аз я изкопах! Извинявам се, тотално забравих от вълнение! Хора, историята я четете блгодарение на @xroflx9 1 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Starboy каза: Извинявам се, тотално забравих от вълнение! Хора, историята я четете блгодарение на @xroflx9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 А някой помни ли защо я изгониха от Инканто, не намирам в архивите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ако бях на нейно място хич нямаше да ми пука кой какво говори а щях да продължа да си праскам историите напук. Зайке, уникална си ❤ никоя книга или филм не са ми били така интересни както историите ти 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 3 минути, Blueberry каза: А някой помни ли защо я изгониха от Инканто, не намирам в архивите? Нз, ама някой от тук беше писал нещо на нейни колеги и се беше поспряла с историите. Имаше и там някаква драма 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ама защо са писали на нейни колеги, за какво е ставало въпрос? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 7 минути, Blueberry каза: А някой помни ли защо я изгониха от Инканто, не намирам в архивите? Мисля, че сама беше напуснала щото много дълги смени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 4 минути, Mousie каза: Ама защо са писали на нейни колеги, за какво е ставало въпрос? Не знам, но беше много гадно. Разказваше ни за конкретен човек, имаха си някакви взаимоотношения и някой го беше изнамерил във ФБ и му беше пратил линкове. Голяма тъпотия. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 минути, Mousie каза: Ама защо са писали на нейни колеги, за какво е ставало въпрос? Не помня, но беше във вихъра си. Даже подозирам @THE IIconic 😄 преди 3 минути, THE IIconic каза: Мисля, че сама беше напуснала щото много дълги смени. Изгониха я 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 минути, Arwity каза: Нз, ама някой от тук беше писал нещо на нейни колеги и се беше поспряла с историите. Имаше и там някаква драма Това беше преди година. Случаят с монахинята. Нали скриха цялата тема чат мания и не влизаше седмица. Беше качила снимка на приятелката на колегата й дето и викаше монахиня и пак ревеше. Някой му беше казал и обвиниха мен, но Зайка каза , че не съм аз. Според мен беше нейна измишльотина 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Току що, Blueberry каза: Не знам, но беше много гадно. Разказваше ни за конкретен човек, имаха си някакви взаимоотношения и някой го беше изнамерил във ФБ и му беше пратил линкове. Голяма тъпотия. Е тва е супер тъпо и ограничено, или тя поне да го разказва на конкретни хора от форума, а не пред всички. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, THE IIconic каза: Това беше преди година. Случаят с монахинята. Нали скриха цялата тема чат мания и не влизаше седмица. Беше качила снимка на приятелката на колегата й дето и викаше монахиня и пак ревеше. Някой му беше казал и обвиниха мен, но Зайка каза , че не съм аз. Според мен беше нейна измишльотина 🤣 не знаех, че са те обвинили. Честно казано и мен ми мина през ума, че най-вероятно си ти. Явно създаваш впечатление за гадняр 😄 ама верно си беше тъпичко. Тя си споделяше тука на нас и да ходиш да и издирваш колегите в истинския живот.. едва ли си е измислила 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Arwity каза: 🤣 не знаех, че са те обвинили. Честно казано и мен ми мина през ума, че най-вероятно си ти. Явно създаваш впечатление за гадняр 😄 ама верно си беше тъпичко. Тя си споделяше тука на нас и да ходиш да и издирваш колегите в истинския живот.. едва ли си е измислила Ти как ме виждаш да седна да търся колегите и! Нямам си друга работа. Пък и тя каза,че не съм аз, но така и не се разбра кой е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 55 минути, Blueberry каза: Знам, защото се разбира. А и Майли си го беше написала на нейния Скайп отгоре, обаче са много заети, прибавят те, най-много здравей ти казват или мерси. Във фейса са по-активни. Като например сега Селина ми благодари, че харесвам новия й клип и песен. Даже Селина и Майли ми звъняха в Скайп вчера, а пък аз обядвах тогава и ги изтървах. Това е от 2010, т.е. била е на 27 тогава и гледайте на какво е вярвала. Добрите стари времена, когато масово правеха фейк скайпове на звезди от Дисни и разни тийн идоли, и ги рекламираха във Vbox7 групите. И аз си бях направил за да не остана по-назад. Бях събрал около 1000 души. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Fast каза: Добрите стари времена, когато масово правеха фейк скайпове на звезди от Дисни и разни тийн идоли, и ги рекламираха във Vbox7 групите. И аз си бях направил за да не остана по-назад. Бях събрал около 1000 души. Ти Преслава ли беше? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Зайка ни чете, зайке виж колко фенове имаш. Сигурно повече и от Преслава към днешна дата. Не напускай, а продължавай да ни радваш 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 3 минути, THE IIconic каза: Ти Преслава ли беше? Не. Тогава почти не слушах чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Сега да каже, че остава, но всички дето сме писали тези дни да сме с месечен бан! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари