Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Симона е доста добре с участията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 12 минути, Stela каза: Симона е доста добре с участията. Ехеееее топ! Тия дни попаднах на клипчета от нейни участия + слушах това от Цитиридис, което Зайка е пуснала горе - пее доста добре на живо! Лидия и Симона са топ попаденията на Галин, като Симона размаза тази година 🔝 Надявам се Галин да й даде шанс, а не да я върти по дуети и feat-ове (както вече направи с песента й с Адъм 🤦♀️). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 7 часа , FikLena каза: Преслава предизвика задръстване в Студентски град. Изви се огромна опашка от стотици почитатели, които искаха да се докоснат до гласовитата изпълнителка, която цели две години не беше стъпвала в тази част на столицата. https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Tuzhno-Ogromna-opashka-i-zadrustvane-zaradi-chalga-koncert-1167553 Тези пък голяма драма, чак писали "тъжно" в заглавието 😂 Вместо да се радват, че хората са излезли да се забавляват 😒 Явно нямаме право да живеем, а трябва да седим само вкъщи и да гледаме корона статистики. Иначе същата вечер бая голяма опашка имаше и пред "Илюжън" за участието на Галин и Симона. То нормално - отдавна не е имало участия в Студентски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 53 минути, Stela каза: Тази сутрин Азис пусна лайф в инста. Почти всички въпроси бяха кога ще пуснат дуета с Галена. 😁 Отговори нещо? 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 40 минути, Just_Me каза: Ехеееее топ! Тия дни попаднах на клипчета от нейни участия + слушах това от Цитиридис, което Зайка е пуснала горе - пее доста добре на живо! Лидия и Симона са топ попаденията на Галин, като Симона размаза тази година 🔝 Надявам се Галин да й даде шанс, а не да я върти по дуети и feat-ове (както вече направи с песента й с Адъм 🤦♀️). От всички в Алфа, определено Симона е топ-а. Галин и дава шанс, има 2 самостоятелни песни. Не я слага само в дуети. Имахме нужда от ново талантливо попълнение в жанра. То нови имена се въдят през ден, но повечето са бездарни като тази Лина. Симона има нужните качества да се наложи и задържи във времето. преди 12 минути, Willy каза: Отговори нещо? 😄 Не... Ядеше бъркани яйца и мляскаше през цялото време. 😂 Почти не е говорил. Каза, че му било трудно да изчете всичко. @foxy_vd Снощи Преслава е била във Видин. Ходи ли? Очаквам мнението ти ако си бил там. 😁 преди 37 минути, Just_Me каза: Тези пък голяма драма, чак писали "тъжно" в заглавието 😂 Вместо да се радват, че хората са излезли да се забавляват 😒 Явно нямаме право да живеем, а трябва да седим само вкъщи и да гледаме корона статистики. Иначе същата вечер бая голяма опашка имаше и пред "Илюжън" за участието на Галин и Симона. То нормално - отдавна не е имало участия в Студентски. Тъжното е, че учениците могат да се натъпчат в дискотеката и да се напият, но не могат да ходят на училище и да учат нормално. Мерките в този си вид са неадекватни. Иначе опашки винаги е имало за участията. Не са конкретно заради Преслава. За Меди примерно също се получава така. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час , Stela каза: Симона е доста добре с участията. Робов? Как ги пускат на общи участия двата враждуващи лагера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 минута, Blueberry каза: Робов? Как ги пускат на общи участия двата враждуващи лагера? Не знам. И аз това се замислих. Таня спомена, че се говорело, че е напуснал Пашев. Дали Галин не го е взел в Алфа? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 4 минути, Stela каза: Не знам. И аз това се замислих. Таня спомена, че се говорело, че е напуснал Пашев. Дали Галин не го е взел в Алфа? Ммм, не е изключено. Гледам, че го няма в каталога на Пайнер, намерих го като Гост-изпълнител: https://payner.bg/Artists/view/alexander-robov# Данна и Малката са там. . Страница на Денис не намирам изобщо... Робов и Галин се следват, но профила на Алфа не следва Робов и обратното. По принцип Денис го пускаха на общи участия с "конкуренти", но никога от Алфа. Затова ми е странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Честит 20-годишен юбилей на ТВ Планета: http://planeta.tv/news/view/Televizia-Planeta-na-20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 От 3.12.2021 г. от 2:08, DarkChild каза: За какво става дума? Мара може да предава майсторски клас по :)лък и себепласиране на пазара. Истинска кУрифеЯ е, признал съм я. С изключение на първия й мъж, всички останали са ужасни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 34 минути, Blueberry каза: С изключение на първия й мъж, всички останали са ужасни. А тя да не би да не е? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 56 минути, Stela каза: Не знам. И аз това се замислих. Таня спомена, че се говорело, че е напуснал Пашев. Дали Галин не го е взел в Алфа? Крайно време беше да имат поне един мъж в каталога си. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 12 минути, DarkChild каза: Крайно време беше да имат поне един мъж в каталога си. Е, стига сега, не е първият. Имаха Диона доскоро. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 15 минути, DarkChild каза: Крайно време беше да имат поне един мъж в каталога си. Само дето е изял повече пи*ки от Галин и Адам, взети заедно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 часа , Stela каза: Какво се случва, че "Бягай" на Слави Трифонов е ежедневно в топ 10 на нейбъла и прави по толкова гледания? Циците на тъмбнейла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час, Blueberry каза: Ммм, не е изключено. Гледам, че го няма в каталога на Пайнер, намерих го като Гост-изпълнител: https://payner.bg/Artists/view/alexander-robov# Данна и Малката са там. . Страница на Денис не намирам изобщо... Робов и Галин се следват, но профила на Алфа не следва Робов и обратното. По принцип Денис го пускаха на общи участия с "конкуренти", но никога от Алфа. Затова ми е странно. Изтрили са профила на Денис от каталога си. Много жалко. Можеше да го оставят. Може да са се договорили Галин и Пашев за въпросното участие. Аз обаче си мисля, че на Робов ще му е по-добре в Алфа. Би имал повече развитие. Пашев ми стана много съмнителен след историята с Денис. А какво мислиш за скрийна с чата с Алекса? Мислиш ли, че може да има нещо общо с неговата смърт? преди 18 минути, Blueberry каза: Е, стига сега, не е първият. Имаха Диона доскоро. Диона не е точно мъж. Повече клони към нещо средно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 16 минути, Senhor каза: Циците на тъмбнейла. Те си бяха там и преди мисля. Или са го сменили скоро? 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Току що, Stela каза: Наскоро качи стори със синята вафла "Боровец", а днес това с бисквитите + 1 кексче. Дали е платена реклама? Че гледам тагва профила на Галин, не на фирмата 😄 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 8 минути, Just_Me каза: Наскоро качи стори със синята вафла "Боровец", а днес това с бисквитите + 1 кексче. Дали е платена реклама? Че гледам тагва профила на Галин, не на фирмата 😄 Не знам... 😂 Възможно е. Или просто са изпратили безплатни продукти. Имаме две интересни неща обаче: 1. Глория прави стъпки в това да бъде инфлуенсър 2. За Паола няма Боровец... Коментарите под поста на Гло са топ: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 100 пъти по-добре от концертите: 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час, Stela каза: Д-р Емилова НЕ харесва това 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Алармата е стигнала Палатка на гледания, нищо че е качена чак 2016. По-доброто трио винаги печели. Iconic! ❤️ 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Преси пак е пръснала в Студентски… Едва ли има друга,която да е задържала толкова висок интерес, дори и с по една песен на година. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари