Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 9 days over half a milion 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 4 минути, Covidche каза: Грешиш. Хмм да, сега проверих, но преди беше така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Я не ми дръж сметка. Толкова негативен човек си,че вземи се оправи малко. Че ти ли си положителната?? Отишла на кръчма и не се спря да квичиш, че изпълнителят не се снимал, не бил дошъл до теб, надут бил, за какво се мислел. Вече ти обясних, че вход и консумация не включват лигавщините, които правиш с дъртия коч. Ало, хората знаят за теб вече и със сигурност те отбягват. Такава лепка и досадница! И ще ти държа сметка, да. Като си казваш всичко тук, какво очакваш? 8 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 5 часа , Stela каза: Доктор Емилова й проми мозъка с тия ябълкови сокчета.... Прав си, от емблема и пример за подражание в жанра, да се превърнеш в захабена ретро звезда си е повече от провал. Някога новите искаха да приличат на нея, а сега може да е показно как да не се прецакаш сам. Тази песен ми е от любимите. Също и "Чуй ме". Но и нея я забрави и захвърли. Не е Емилова. Тя още от 99-2000 е на нейните глупости. След Илиев е като развалина. Още не може да с съвземе. Явно му е бил златен, както пее една проста жена от Айтос. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 10 минути, Covidche каза: Вие, като имате нов потребител му крещите "Я трай" или го подозирате, че е подставено лице ли? Не разбирам? Ама с подобно отношение към хората не ме учудва, че са останали толкова малко активно пишещи. Айде, сега. Няма нужа да от театри. Всичко сочи, че си стар вълк в нова козина. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 16 минути, Willy каза: 9 days over half a milion Трупа доста гледания и от фен видеата. Не знам за какво не ги трият. Тия KVZ за какво са? Не трябва ли да защитават авторско право? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза: Айде,пак Янева е виновна .. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Иска й се да е актуална, че да й правят интриги, но истината е, че никой не го еня за нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Страшна боза новата на Десита, пълна простотия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 минути, Willy каза: Страшна боза новата на Десита, пълна простотия! Галин с визията на старец е чопнал от Галена в "Добре ли си" 😁😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 минути, Stela каза: Галин с визията на старец е чопнал от Галена в "Добре ли си" 😁😁😁 Ама той не изглежда ли вече така и реално?😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 минути, Willy каза: Ама той не изглежда ли вече така и реално?😁 Не знам, ама не го харесвам така. Загладен изглежда по-добре. А мъжката кючекиня в клипа направо пръска 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DrAkO Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 преди 26 минути, DarkChild каза: Че ти ли си положителната?? Отишла на кръчма и не се спря да квичиш, че изпълнителят не се снимал, не бил дошъл до теб, надут бил, за какво се мислел. Вече ти обясних, че вход и консумация не включват лигавщините, които правиш с дъртия коч. Ало, хората знаят за теб вече и със сигурност те отбягват. Такава лепка и досадница! И ще ти държа сметка, да. Като си казваш всичко тук, какво очакваш? Представи си - пееш си ти на сцената, правиш си купона и пред тебе някаква потна мустаката лелка с розова коса пищи и иска да те обарва. Ами... 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 36 минути, Covidche каза: Вие, като имате нов потребител му крещите "Я трай" или го подозирате, че е подставено лице ли? Не разбирам? Ама с подобно отношение към хората не ме учудва, че са останали толкова малко активно пишещи. Ами така е Дечо! Ще сикнеш, спокойно! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 25 минути, DrAkO каза: Представи си - пееш си ти на сцената, правиш си купона и пред тебе някаква потна мустаката лелка с розова коса пищи и иска да те обарва. Ами... Ще умра ! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Очакваме ли 12 млн. за месец? Хита на годината е при нас. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво става с Ваня на Дамян? Забрави, че е певица. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 18 минути, Danger. каза: Очакваме ли 12 млн. за месец? Хита на годината е при нас. Колко е рекорда за месец и при кой? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 46 минути, Covidche каза: Потребители тук й правят мечешка услуга, като по цял ден й повтарят, че била кралица, единствена и т.н.... Като гледам умствения багаж на това момиче, сигурно им вярва. И после, повярвала си, търчи след известни личности, мислейки си, че са й длъжни., щото е... кралица. Чувал ли си за ирония? Кво да направя, че е найвна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Оффф Галин все едно се е пъхал в чувал с брашно тук... 🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 4 минути, Stela каза: Оффф Галин все едно се е пъхал в чувал с брашно тук... 🤭 ф А до вчера припадаше по него! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 17 минути, Stela каза: Колко е рекорда за месец и при кой? Аз знам за един друг рекорд за изцяло съсипани нерви и даване на минуси на всеки пост без никаква причина. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 5 минути, THE IIconic каза: А до вчера припадаше по него! Това че го харесвам не пречи да си кажа, че не ми харесва тази визия. Трябва да сме обективни, а не заслепени фенове. Какви са тия минуси и за какво мразиш Галена толкова много? 😁😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 И аз смятам, че Галена изпраща най-силната си година досега. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 минути, Stela каза: Това че го харесвам не пречи да си кажа, че не ми харесва тази визия. Трябва да сме обективни, а не заслепени фенове. Какви са тия минуси и за какво мразиш Галена толкова много? 😁😁 По- същата причина по която не понасям Деса и Праса (феновете и) и по- точно Уйли и Денджър! Не сме длъжни да ни я навират по- цял ден и по цяла нощ какви песни пускала и какво направила. Не сме малоумни. Пак казвам нямам нищо против никого, но те прекаляват и не ми е ок! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 11 минути, Danger. каза: Аз знам за един друг рекорд за изцяло съсипани нерви и даване на минуси на всеки пост без никаква причина. Дрън, дрън та пляс! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари