Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, THE IIconic каза: Да купил и местото Гальо Вафлата, а защо не и победата Ами не всички имат мъже паразити като Цветин, цял живот да го гледа камата.😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, Willy каза: Ами не всички имат мъже паразити като Цветин, цял живот да го гледа камата.😄 А той Гальо ич не е паразит! Цял рогоносец. Кво да направим, че Галош се е*е като свирка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Току що, THE IIconic каза: А той Гальо ич не е паразит! Цял рогоносец. Кво да направим, че Галош се е*е като свирка? Е, нали купувал всякакви награди и постижения на Галена, спонсорирал кариерата й 14 години, итн... Тия пари от небето ли падат? Последно, какъв е? Да си кажа нещо така съвсем случайно, аз ако не блестях с особено голям умствен капацитет, щеше да ме е срам да се показвам и да наглея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Да видим дали ще чуем за Пенка някога повече 💋 Лидия скоро ще покорява нови върхове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Като дългогодишен фен на Камелия...ще кажа Браво на Галена. 😄 Успешна година беше за нея. Въпросът е ще успее ли да остане така и за напред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Честито на Галена!!! Следващата година обаче да сменят водещия - никаква емоция не вкара във финала. Супер равно и скучно. Емилия Башур почна да качва клиповете дето мистериозно изчезнаха. Малко тъпо се получи така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 минути, Willy каза: Е, нали купувал всякакви награди и постижения на Галена, спонсорирал кариерата й 14 години, итн... Тия пари от небето ли падат? Последно, какъв е? Да си кажа нещо така съвсем случайно, аз ако не блестях с особено голям умствен капацитет, щеше да ме е срам да се показвам и да наглея. А не е ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И какво, досега са печелили само Галена и Десислава, все жени на Гальо *😍 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, Blueberry каза: Галена (...) бившите жени на Гальо 😍 wut? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Честито на Петя ❤ Няма такъв глас 🔝🇧🇬 Каква успешна година изпраща Галенаа 🥇🏆 2 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, Olay каза: wut? Все жени на Гальо, грешка 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Честито на Петя - прекрасен глас и талант! Успех и само напред, заслужава го! ❤ Честито и на Галена за поредния покорен връх. Мисля че и другата година ще е треньор. Заслужи си мястото и уважението. 😍❤👑👑👑 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 9 минути, Blueberry каза: И какво, досега са печелили само Галена и Десислава, все жени на Гальо *😍 Добре, че Невена Цонева се отказа та спечели дебелата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 20 минути, THE IIconic каза: Да купил и местото Гальо Вафлата, а защо не и победата Да, прав си Галена в най-силната година от кариерата си, когато официално стана едно от най-големите имена в цялата история на жанра със сигурност е имала нужда Галин да й купува място някъде си. Което в никакъв случай не означава, че не й помага, но все пак са семейство. П. П. Или съм пропуснал, но не видях нито една реклама на Боровец по време на финала!? Че нали така й беше купил място.. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Още повече че няколко пъти повтори в ефира на БТВ, че е отказвала 4 пъти и сега най-накрая е решила да приеме това предизвикателство. Просто го заболя от факта, че любимката му просто е била резерва, сменила отказалата им Галена. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Фурорът по Петя във Фейсбук е очеизбождащ. Някой да твърди, че победата на Галена е купена, е меко казано смехотворно. Истината е, че и тук тя спечели с най-голямото си предимство и в чалгата - своя (почти) безпогрешен усет. Твърде вероятно е, ако Петя и Георги бяха в други отбори, отдавна треньорите им да ги бяха отсвирили. Но Галче усеща какво обича болшинството от българската публика и си изигра картите блестящо. Хубаво би било поне днес и най-големите ѝ хейтъри да замълчат, вместо да стават за смях. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pacho Публикувано Декември 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 12 Ами, страхотно е, че Петя Панева спечели. Айде да вземем да си седнем на дупетата и да си ценим родното, малко да си повярваме и да си вдигнем самочувствието. Писна ми от чужди песни по тия формати, аз в България ли съм, в UK ли съм. Само да имитираме запада, да пеем като тях, да им проповядваме ценностите, да им говорим езика, да им ядем храната - ето това ще ни затрие. Крайно време е да се обърне внимание на флоклора, защото беше в леко забвение. Тия песни да се запишат на хубав носител и да се ползват малкото живи таланти. Какво по ценно от тази музика? Цял свят я е признал и продължава да й обръща внимание. 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Шефпвете ми познаха, че Петя ще спечели. Точно на работа преди да си тръгнем коментирахме,че тя ще спечели. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Спрях да гледам Гласът на България след около 7ми или 8ми епизод, но сега като видях финалната двойка и победителката, явно добре съм направил. Иначе честито на Галена. Лечев ме дразнеше с вечното си самохвалство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 За първи път следях "Гласът" редовно, очевидно заради Галена, но като формат е много зле. Имаш 3 епизода да се запознаеш с участниците и да изградиш фаворит. "Мюзик айдъл" и "Х-фактор" са в пъти по-интересни, но и иазискват осезаемо по-голям бюджет. Все пак бях за Жоро или Петя и много се зарадвах като останаха накрая. Галена най-накрая получава заслуженото масово одобрение след толкова години непрестанна работа и себеусъвършенстване. Супер представяне, много познати в началото подходиха с недоверие към нея, но тя ги опроверга и сега бяха за тийм Г. Перфектна черешка на тортата за 2021, а ВНЛ-то тепърва ще се разгръщааа.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 43 минути, pacho каза: Ами, страхотно е, че Петя Панева спечели. Айде да вземем да си седнем на дупетата и да си ценим родното, малко да си повярваме и да си вдигнем самочувствието. Писна ми от чужди песни по тия формати, аз в България ли съм, в UK ли съм. Само да имитираме запада, да пеем като тях, да им проповядваме ценностите, да им говорим езика, да им ядем храната - ето това ще ни затрие. Крайно време е да се обърне внимание на флоклора, защото беше в леко забвение. Тия песни да се запишат на хубав носител и да се ползват малкото живи таланти. Какво по ценно от тази музика? Цял свят я е признал и продължава да й обръща внимание. По-скоро е (поредната) манифестация на колективния ни нарцисизъм като държава. Мен лично народната музика никога не ми е допадала. Не съм почитател на неравноделните ритми. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 30 минути, zai4eto82 каза: Шефпвете ми познаха, че Петя ще спечели. Точно на работа преди да си тръгнем коментирахме,че тя ще спечели. Кой са шепФовете? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 10-те фолк изпълнители с най-много абонати в ютуб: 1. Азис - 462k (Първо качване: 15ти ноември, 2015) 2. Андреа - 254k(Първо качване: 29ти април, 2013) 3. Ax Dain - 205k(Първо качване: 24ти август, 2012) 4. Меди - 171k(Първо качване: 2ри декември, 2018) 5. Емилия - 164k(Първо качване: 13ти ноември, 2019) 6. Преслава - 128к(Първо качване: 27ми октомври, 2018) 7. Десислава - 117к(Първо качване: 12ти април, 2009) 8. Галена - 104к(Първо качване: 19ти януари, 2021) 9. Сашо Жокера - 100к(Първо качване: 23ти октомври, 2009) 10. Глория - 98.6к(Първо качване: 29ти януари, 2015) 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час, Fast каза: По-скоро е (поредната) манифестация на колективния ни нарцисизъм като държава. Мен лично народната музика никога не ми е допадала. Не съм почитател на неравноделните ритми. И аз не слушам народна музика от сутрин до вечер, но такива песни и гласове ме карат да се гордея, че съм българка. Това са нашите корени и няма как да не ги уважаваме и признаваме. Жалки са такива коментари от хора изповядващи уж някакви ценности. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 15 минути, Willy каза: 10-те фолк изпълнители с най-много абонати в ютуб: 1. Азис - 462k (Първо качване: 15ти ноември, 2015) 2. Андреа - 254k(Първо качване: 29ти април, 2013) 3. Ax Dain - 205k(Първо качване: 24ти август, 2012) 4. Меди - 171k(Първо качване: 2ри декември, 2018) 5. Емилия - 164k(Първо качване: 13ти ноември, 2019) 6. Преслава - 128к(Първо качване: 27ми октомври, 2018) 7. Десислава - 117к(Първо качване: 12ти април, 2009) 8. Галена - 104к(Първо качване: 19ти януари, 2021) 9. Сашо Жокера - 100к(Първо качване: 23ти октомври, 2009) 10. Глория - 98.6к(Първо качване: 29ти януари, 2015) Поне в една класация Глория е в топ 10. 😂 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари