Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 На едно участие на Тони Стораро той се появи, изпя 3 песни и изчезна, защото му се появил ангажимент. Тогава беше викнал Роксана да го замести. Тя се държеше супер нагло, сякаш е световна звезда. Каза: "Сега ще ви изпея една песен, която много малко колежки си позволяват да пеят, защото не могат да я изпят останалите" и изпя една от баладите на Софи. Но го каза с такъв надменен тон и ехиден, че вижте ме коя съм аз нали... 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Абе я кажете защо Софи се беше ядосала преди седмица. Нещо за Лоренцо и не знам какво. Дайте новината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 минути, DarkChild каза: Защото Ивана не е споделила нейна песен в социалните мрежи. Такова нещо може да направи само един ЧОВЕК като Преслава. Човек с главни букви... 😁 Ама сега пее песните на Глория, а бабушка се разтапя като кубче лед. Имат си любов Глория и Преса. Ивана свали Глория от трона, а Преслава свали Ивана. Затова нашето Глори й се кефи толкова. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, Covidche каза: Ей тая песен ме кефи на Роксанчаата. Иначе това за билборда го бях чел в нета. Хубав, любовен жест от една страна. От друга - леко изгъзица. Говори се, че Роксана издържа мъжа си, нищо чудно билборда да е платен с личните й пари. Може да са преджобени такива. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 минути, Covidche каза: Ей тая песен ме кефи на Роксанчаата. Иначе това за билборда го бях чел в нета. Хубав, любовен жест от една страна. От друга - леко изгъзица. Говори се, че Роксана издържа мъжа си, нищо чудно билборда да е платен с личните й пари. Издържа го, той я използва по точно 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Стояна още ли е влюбена в Ивана и намества презрамките на сутиените й? 🤪🤭😁 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 минути, DarkChild каза: Може да са преджобени такива. Не бих се учудила като знам с каква шайка се движи той. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 5 минути, Covidche каза: Ей тая песен ме кефи на Роксанчаата. Иначе това за билборда го бях чел в нета. Хубав, любовен жест от една страна. От друга - леко изгъзица. Говори се, че Роксана издържа мъжа си, нищо чудно билборда да е платен с личните й пари. То да е само мъжа и, ми то е половин циганска махала в Кнежа! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, Stela каза: Стояна още ли е влюбена в Ивана и намества презрамките на сутиените й? 🤪🤭😁 Тая цял живот в сянката на другата 😂 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 5 минути, Covidche каза: Да спрат да правят скечове с базици за това кой е баща на Лоренцо, да спрат да се ебават със семейството й. Някакъв скеч явно е имало пак. Ама къде са били тия скечове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, Covidche каза: Да, а след това се обръща и храчи през рамо. Маркира територия. Пак като не препикава периметъра - добре! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Току що, DarkChild каза: Пак като не препикава периметъра - добре! Да, ама хвъля пот докато се мята с бозукито. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Току що, Covidche каза: Мъжка, тежка пот... Виждал съм я и в Асеновград, и в Пловдив. Като състезател по борба е, сериозно, то са рамена, то е походка, една набита е. То и личи, че е мъжкарана. Селска мъжкарана. Тъкмо си бяха дружки за скарата и кюфтетата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, Covidche каза: От тия, дето лесно скачат на бой. И нокътят на кутрето им е дълъг да могат да си почистват учшите с него. Тъкмо ще спести от клечки за уши, а и няма да замърсява природата с тях. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 6 милиона ❤ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 час, Stela каза: Не съм сигурна дали беше същата година. Гергана е разказвала как след това майка й я спасила при катастрофа. Има балада посветена на нея. ДесиСлава ѝ е помогнала при катастрофа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 16 минути, Jouey каза: ДесиСлава ѝ е помогнала при катастрофа. Не говоря за буквално спасение. Гергана беше казала, че починалата и майка я пазела и била до нея в този момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 @Stela тръпнем ли в очакване на любим наш съфорумец? 6 дни ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FatherOfDragons Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 2016 vs 2021 - When history repeats itself. Адел наистина има само една конкуренция в Щатите... 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Галин вече е в неговата си компания Алфа, но Пайнер са им медиини партньори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 час , DarkChild каза: За Рона не съм убеден. Дори и за Паришева. В деня, в който са се удавили двамата ѝ братя, тя излиза да пее на турнето. Всеки жалее по свой начин, ама чак пък толкова. Само единият брат се удави тогава. Иначе само според мен ли това, че си е изпълнила ангажимента, не я прави чак такъв боклук? Сигурно договорите им са строги, а и брат й вероятно би предпочел да пее. Помня, че излезе в черния костюм от "Достатъчно", а до края на турнето беше с черен грим, дори когато беше с една шарена ли, розова ли рокля беше. По-лошо впечатление ми направи, че веднага щом забременя от богатия футболист, прекрати и кариера и всичко, без 2 реда да драсне на феновете си, които много "обичаше". Години след това даде 1-2 сълзливи интервюта, ама след дъжд-качулка. И тя като Марга Лозанова е неблагодарница, едно Благодаря и Сбогом не казаха на хората, които са отделяли от джоба си заради тях. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 минути, Gerganafen каза: Само единият брат се удави тогава. Иначе само според мен ли това, че си е изпълнила ангажимента, не я прави чак такъв боклук? Сигурно договорите им са строги, а и брат й вероятно би предпочел да пее. Помня, че излезе в черния костюм от "Достатъчно", а до края на турнето беше с черен грим, дори когато беше с една шарена ли, розова ли рокля беше. По-лошо впечатление ми направи, че веднага щом забременя от богатия футболист, прекрати и кариера и всичко, без 2 реда да драсне на феновете си, които много "обичаше". Години след това даде 1-2 сълзливи интервюта, ама след дъжд-качулка. И тя като Марга Лозанова е неблагодарница, едно Благодаря и Сбогом не казаха на хората, които са отделяли от джоба си заради тях. Бъркаш се Гери! И двамата братя се удавиха. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, Gerganafen каза: Само единият брат се удави тогава. Иначе само според мен ли това, че си е изпълнила ангажимента, не я прави чак такъв боклук? Сигурно договорите им са строги, а и брат й вероятно би предпочел да пее. Помня, че излезе в черния костюм от "Достатъчно", а до края на турнето беше с черен грим, дори когато беше с една шарена ли, розова ли рокля беше. По-лошо впечатление ми направи, че веднага щом забременя от богатия футболист, прекрати и кариера и всичко, без 2 реда да драсне на феновете си, които много "обичаше". Години след това даде 1-2 сълзливи интервюта, ама след дъжд-качулка. И тя като Марга Лозанова е неблагодарница, едно Благодаря и Сбогом не казаха на хората, които са отделяли от джоба си заради тях. Аз се чудя на някои жени защо се женят за толкова ограничени и ревниви мъже, които не им позволяват да бъдат това което са, а ги принизяват до домакини. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 18 минути, Fast каза: Аз се чудя на някои жени защо се женят за толкова ограничени и ревниви мъже, които не им позволяват да бъдат това което са, а ги принизяват до домакини. Дилдона много добре го изпя - "Това не е обичане, а мания за притежание"! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари