Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 От всички нови песни днес, на Галин най-много ми хареса. А пък Ивета от певица в Пайнер сега актриса в новия клип на Борис Солтарийски: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, SG каза: На мен версията на Симона ми харесва повече, но тази новата е точно, което му беше нужно. Дано да стане хит, макар че на Галин нещо не му се получава напоследък. А и песента излиза в неподходящо време в годината, в което малко премиери са силни. Да, тя е по-хубава. Обаче ми харесва и тази на Галин. Слушам си ги и двете. Той ако продължи в тази посока ще му се получи отново. Качествената музика и вложения труд трябва да се оценяват. Такива песни му отиват много. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Вероника ще си продава Вафлената къща в Бургас. Много жалко. Такова хубаво заведение и много хубави неща предлага, но е за хора с вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час , Blueberry каза: Коментирали сме бащата на Данна, но какво ще кажете за... бащата на Адам? Къв е тоя джихадист? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Бутилките от снощи на стъклената маса, милата ми, пак ги гледа ги все едно цветя са ... ❤❤❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Странно е,че Емануела ще бъде при Цитиридис като много пъти му е отказвала и е казвала,че няма да стъпи при него, защото не можел да бъде като Слави Трифонов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Странно е,че Емануела ще бъде при Цитиридис като много пъти му е отказвала и е казвала,че няма да стъпи при него, защото не можел да бъде като Слави Трифонов. Аз съм чела сторита в които го наричаше "жалкото копие на Слави Трифонов". Беше казала категорично, че няма да отиде... Жаждата за малко слава и реклама обаче какво ли не правят... Минава си от думата за 10 минути по телевизията. Явно ще промотира новата си песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Може би Пайнер имат договор с него, защото беше поканил и Тони Дачева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 7 минути, Stela каза: Аз съм чела сторита в които го наричаше "жалкото копие на Слави Трифонов". Беше казала категорично, че няма да отиде... Жаждата за малко слава и реклама обаче какво ли не правят... Минава си от думата за 10 минути по телевизията. Явно ще промотира новата си песен. До, и аз това съм го чела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 часа , Stela каза: Аз съм чела сторита в които го наричаше "жалкото копие на Слави Трифонов". Беше казала категорично, че няма да отиде... Жаждата за малко слава и реклама обаче какво ли не правят... Минава си от думата за 10 минути по телевизията. Явно ще промотира новата си песен. Пратете го на предаването да я питат в лицето. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Цитиридис е споменавал, че имат beef с Емануела, предполагам ще я попита или поне ще се пошегува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Емануела с 43К за 13 часа А допреди 3 години беше фаворит за Певица на годината. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 https://signal.bg/криминален-инцидент-с-певица-пред-сту/ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 8 часа , Stela каза: Аз съм чела сторита в които го наричаше "жалкото копие на Слави Трифонов". Беше казала категорично, че няма да отиде... Жаждата за малко слава и реклама обаче какво ли не правят... Минава си от думата за 10 минути по телевизията. Явно ще промотира новата си песен. Е, затова трябва много да внимаваш какво казваш и да не се правиш на голямата работа, тръгвайки големия патоса в изказванията си, че колелото така се върти, че в следващия момент се озовава точно пред човека, когото си плюл. Да видим с какви очи ще го гледаш тогава... Емануела, откак е в "Пайнер" имам чувството, че върти една безкрайна песен (с малки изключения тук-таме да е пускал нещо по-различно) - и като музика, и като текст (особено като текст), и като клипове. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 часа , Danger. каза: Емануела с 43К за 13 часа А допреди 3 години беше фаворит за Певица на годината. Така с този канал се вижда кой къде е … Роксана е най-добре от Б клас със самостоятелните канали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галин имаше 200к за 11ч. , а сега няма и 250к. Ощe не е минал ден и вече си отиде на дъното, заслужено. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Хитът на 2020 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 https://bnt.bg/news/novogodishnata-programa-na-bnt-kato-banica-s-kasmeti-301587news.html Преслава в новогодишната програма на БНТ. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Поднормено умни фенове: "ДА ГОРИ В ЛЮБОВ Е ХИТЪТ НА 2018!" -НЕ, ФЕНОМЕНАЛЕН Е ХИТЪТ НА 2018!!! Ние, интелектуалците: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Десита и Адам в момента са в Семейни войни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Меди и Цветелина Янева - Филм за нас /26.12.2021 - 17:00h/ Последният хит за годината, след всички бози от вчера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 6 минути, Willy каза: Меди и Цветелина Янева - Филм за нас /26.12.2021 - 17:00h/ Последният хит за годината, след всички бози от вчера? 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 16 часа , DarkChild каза: Пратете го на предаването да я питат в лицето. Има го по всички сайтове. Не вярвам да не са го виждали. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 4 часа , Willy каза: Галин имаше 200к за 11ч. , а сега няма и 250к. Ощe не е минал ден и вече си отиде на дъното, заслужено. Стига де, песента е хубава и заслужава да се оцени. Поне е нещо напълно различно като текст, послание и мелодия на фона на останалите. Ти мразиш Галин и заради това директно отхвърляш проектите му и не им даваш шанс. Не трябва да се ръководим от това. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 минути, Stela каза: Стига де, песента е хубава и заслужава да се оцени. Поне е нещо напълно различно като текст, послание и мелодия на фона на останалите. Ти мразиш Галин и заради това директно отхвърляш проектите му и не им даваш шанс. Не трябва да се ръководим от това. Чух я 2 пъти преди да коментирам, но не е по мой вкус и Галин е страшно нагло същество. От всичко което изплюха от Алфа, тази година, само песните на Симона стават и то соловите + Твоята жена на Десита. Всичко друго в коша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари