THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , z_o_ каза: Десита и Адам в момента са в Семейни войни. Да и Десита е тъпа като г*з! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Емануела преди 10 години пееше "знаеш ли ще ти вземам на час", а сега вече "не съм от тия, дето взимаш ги на час" ... 😂😂😂 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 8M за две седмици❤️ 9M за 4 месеца Първото - рекорд за бг музиката, второто - топ 10 material за 2021. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 часа , Covidche каза: Много рунтави вежди имаше. За мен водещия на това предаване е изключително дразнещ и заслужава някой участник да го нашути в ефир. Какво ще кажеш за геят в отбора на Десита, пълничкият? Горкият, толкова му личеше, че чак на мен ми стана неудобно. Съответно наглия водещ се държеше надменно и изронизиращо към него. Адам беше много симпатичен, ама главно си облизваше устните и гледаше сякаш бозае майчино мляко. Дебелия пенд*л не беше ли гадже на сестра и или аз не съм разбрал. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 12 минути, THE IIconic каза: Дебелия пенд*л не беше ли гадже на сестра и или аз не съм разбрал. От коя свинеферма е изтърван 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час, Stela каза: Емануела преди 10 години пееше "знаеш ли ще ти вземам на час", а сега вече "не съм от тия, дето взимаш ги на час" ... 😂😂😂 След 10 години какво ли ще пее 😅 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 минути, Covidche каза: Много хора в този форум ме считат за виновен за определени неща в живота им. На мен още не си гадал 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 6 минути, Brian каза: След 10 години какво ли ще пее 😅 След 10 години ще се снима във филм на ужасите, в който ще прилага на мъжете всичко за което е пяла в песните си. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 6 минути, Covidche каза: Много хора в този форум ме считат за виновен за определени неща в живота им. "Без чувства" химна! Когато Емануела мачкаше с песни.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 минути, Covidche каза: "Искам пред вратата ми да спиш..." Преди 2 седмици някъде беше. Нагърмян като талибан. 23:00 часа легнал в полусън. Изведнъж ме събужда чукане на вратата ми. Седи, моля ти се, отпред и почуква няколко пъти да отворя. Много се филмирах. Реших, че в 11 вечерта без да ме е предупредил, няма работа да ме притеснява никой и да се маха. Ще ти пратя една от тези табели, които слагат по вратите на хотелите с надпис "Не безпокойте". 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 8 минути, THE IIconic каза: Кой е Иван? 😁 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 26 минути, Brian каза: Кой е Иван? 😁 Един педе*аст! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 4 часа , Brian каза: След 10 години какво ли ще пее 😅 С пари им се предлагам, желаещи - йок.* *На опашка пред дома на Симона са. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 4 часа , Brian каза: След 10 години какво ли ще пее 😅 Аз лично се надявам след 10 години вече да не пее Дори е препоръчително да се ориентира натам доста по-скоро. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Пепи си прави майтап с бездомните https://vm.tiktok.com/ZM8TuGpAA/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И тя да не изпусне вълната с тийзъри PRESLAVA - NEW SONG, TEASER - YouTube Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 13 минути, lucellent каза: И тя да не изпусне вълната с тийзъри PRESLAVA - NEW SONG, TEASER - YouTube е нейния поне прилича на такъв, за разлика од други 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 13 минути, lucellent каза: И тя да не изпусне вълната с тийзъри PRESLAVA - NEW SONG, TEASER - YouTube Пак ще е бита, унижавана, захвърляна по леглата… Дано да греша де и най-сетне пусне нещо стойностно. Дори може и да е “Изпий си кафето”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 52 минути, Willy каза: Пепи си прави майтап с бездомните https://vm.tiktok.com/ZM8TuGpAA/ Това е гримьора ѝ💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Декември 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 24 Преси: Не сега, Паола, мама качва новия си хит в YouTube 12 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 39 минути, lucellent каза: И тя да не изпусне вълната с тийзъри PRESLAVA - NEW SONG, TEASER - YouTube Тя ще направи повече гледания на тийзъра от примиерата на Емануела 😩 Кралица Преси е дошла да завземе 2022 година, време е ❤️ 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час, lucellent каза: И тя да не изпусне вълната с тийзъри PRESLAVA - NEW SONG, TEASER - YouTube Ама тя не снима ли вчера? 😭 for the record Емануела още е под 100к...💀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Песента на Емануела не се показва отстрани,а на мен дори не ми излиза в търсачката,трябва да вляза в канала й за да си я пусна. Не знам защо се изненадвате че има малко гледания. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари