RumyanaFen Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Галин отново в списъка с изпълнители на Пайнер! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Недооценен топ на Теди! Просто тогава гърмяха 10 други хитс.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 И аз ще се влюбя някой ден! Ти ще си щастлива, но не до мен! Още ли вярваш във любовта? И аз така! А ти душата си даде да ми бъдеш само ти... 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много хубав текст има новата на Палома, днес я чух по радиото и колегите я коментираха на работа! ❤️ Цак-Цак Сто лъжи простих, не изневерих, не допуснах друг в сърцето, но не ме вини, тръгвам си помни, Ти виновен си за което. И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти загуби мене, аз загубих време, на предмети аз отдавна не говоря. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Еуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Кво си търсил там, в шок съм и не знам, като я видях - майко мила. Става в Инстаграм, ма на живо зян, ти на пътя ли ги намираш? И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти къде си го намери тоя твоя, че така на всяка сладко го раздаваш. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те вана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Коя е най-добрата, коя тие в душата, и за коя умираш и направо се препарираш. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 29 минути, Willy каза: Много хубав текст има новата на Палома, днес я чух по радиото и колегите я коментираха на работа! ❤️ Цак-Цак Сто лъжи простих, не изневерих, не допуснах друг в сърцето, но не ме вини, тръгвам си помни, Ти виновен си за което. И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти загуби мене, аз загубих време, на предмети аз отдавна не говоря. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Еуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Кво си търсил там, в шок съм и не знам, като я видях - майко мила. Става в Инстаграм, ма на живо зян, ти на пътя ли ги намираш? И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти къде си го намери тоя твоя, че така на всяка сладко го раздаваш. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те вана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Коя е най-добрата, коя тие в душата, и за коя умираш и направо се препарираш. Един приятел пък си направил сефтето на нея. Вика “Вече като чуя цак цак и боли отдолу”. Почти до шиене се стигнало. Насочих го към Мара общата за съвет. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Софка защо не участваше на Турнето на Фен ТВ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 6 минути, Mr. Greshen каза: Софка защо не участваше на Турнето на Фен ТВ? Според тази брошура е участвала, но не във всички градове: http://www.tour.fentv.bg/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Весела Коледа, бедняци! 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 11 минути, FikLena каза: Весела Коледа, бедняци! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Броени часове до дуета на годината!! Не сме готови!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 ❤️ ТЯ Е НАЙ !!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 2 часа , Willy каза: Много хубав текст има новата на Палома, днес я чух по радиото и колегите я коментираха на работа! ❤️ Цак-Цак Сто лъжи простих, не изневерих, не допуснах друг в сърцето, но не ме вини, тръгвам си помни, Ти виновен си за което. И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти загуби мене, аз загубих време, на предмети аз отдавна не говоря. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Еуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Кво си търсил там, в шок съм и не знам, като я видях - майко мила. Става в Инстаграм, ма на живо зян, ти на пътя ли ги намираш? И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти къде си го намери тоя твоя, че така на всяка сладко го раздаваш. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те вана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Коя е най-добрата, коя тие в душата, и за коя умираш и направо се препарираш. Абсолютният балкански хитов хит на 2021! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Току що, Kriminal каза: Абсолютният балкански хитов хит на 2021! 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 2 часа , GSA каза: Един приятел пък си направил сефтето на нея. Вика “Вече като чуя цак цак и боли отдолу”. Почти до шиене се стигнало. Насочих го към Мара общата за съвет. Знае какво е хит👄 Контакт? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 1 час, Willy каза: 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 3 часа , Willy каза: Много хубав текст има новата на Палома, днес я чух по радиото и колегите я коментираха на работа! ❤️ Цак-Цак Сто лъжи простих, не изневерих, не допуснах друг в сърцето, но не ме вини, тръгвам си помни, Ти виновен си за което. И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти загуби мене, аз загубих време, на предмети аз отдавна не говоря. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и ое блокираш пак. Еуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Кво си търсил там, в шок съм и не знам, като я видях - майко мила. Става в Инстаграм, ма на живо зян, ти на пътя ли ги намираш? И ся очакваш да се тръшкам, да се моля, ти къде си го намери тоя твоя, че така на всяка сладко го раздаваш. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те хвана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Цак-цак-цак-цак яша мафиот, мислиш се за Бог - егати якия живот. Цак-цак-направи се, брат, докато се освестиш и се блокираш пак. Eуфория те вана и главата ти я няма, живота ти без мене няква пълна драма. Е с тая руса кучка ти се случи случка, и да си знаеш от сега коя ти е жената. Коя е най-добрата, коя тие в душата, и за коя умираш и направо се препарираш. Учудващо в дискотеката много я пяха. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много е яка тая песен: Даваш си душата да си ми ти в сърцето ми едната, да си ми ти! Небето и земята да си ми ти, ама не си, ама не си! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ариа измета пак си купи гледания на поредната боза. 1К харесвания и почти 50К гледания... И тя даже не си вярва. Смешница! 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Как пее Веселин Маринов само по BNT1 в момента. Каква енергия има само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 2 часа , Danger. каза: Броени часове до дуета на годината!! Не сме готови!! Дуетът на годината отдавна гръмна подобаващо Но нищо, не всяка може да си позволи с Марто Джи! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Райна и Коце днес са във Велинград на участия, но в отделни комплекси. Дали знаят,че са в един град. А Преслава и Коце ще са във Велинград за Нова година, но в различни комплекси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 26 минути, zai4eto82 каза: Райна и Коце днес са във Велинград на участия, но в отделни комплекси. Дали знаят,че са в един град. Ами кажи им, бе, мила. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 33 минути, zai4eto82 каза: Райна и Коце днес са във Велинград на участия, но в отделни комплекси. Дали знаят,че са в един град. А Преслава и Коце ще са във Велинград за Нова година, но в различни комплекси. А сега ни обясни каква е разликата между отделни и различни комплекси че ми стана интересно и няма да мога да спя от тук до нова година. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 @iraklis ❤️❤️❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 От 24.12.2021 г. от 16:10, xroflx9 каза: Някакво социалогическо проучване ли си правил,че излизаш с такива данни? Симона и Лидия са си достатъчно разпознаваеми за таргета,за който правят музика..или може би си имал предвид,че 90% от хората не могат да посочат друг хит на Хлория освен "Не сме безгрешни"?? Всъщност правих. Иначе да намесваш Глория, мислейки си, че ще ме засегнеш, ми е малко ниво шести клас. Все едно сега да тръгна да коментирам оная луда, фотошопирана, дебела бездарница от аватара ти. Ми няма да го направя, темата е друга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари