FikLena Публикувано на Декември 8 Report Share Публикувано на Декември 8 https://trends.google.com/trends/yis/2021/BG/ GLOBAL: https://trends.google.com/trends/yis/2021/GLOBAL/ Google публикува годишната си статистика относно търсенията в енджина. Резултатите за запитванията на нашите сънародници през 2021 година са доста точен начин да открием какво е вълнувало българина през последните 12 месеца. Оказва се, че Европейското първенство по футбол, проведено това лято, е предизвикало повече на брой търсения от ваксините срещу Ковид. Ето как изглежда Топ 10 на най-популярните общи търсения в Google за България: Евро 2020 ваксина ковид преброяване избори 2021 зелен сертификат Squid Game резултати избори 2021 Кирил Петков ковид мерки Демократична България Най-търсените личности от сънародниците ни в Google за 2021 година са: Кирил Петков Джулиана Гани Николай Василев Кристиан Ериксен Ива Митева Ивет Горанова Мика Зайкова Мария Бакалова Маги Бадер Бойко Рашков Статистиката на Google показва и разлика в запитванията по области. Така например от Демократична България най-много се вълнуват софиянци. От Монтана пък идват повече спрямо другите области запитвания за ковид ваксините. Сериалът Squid Game изглежда е впечатлил хората от сливенска област, но не и на тези от Габрово, където той е над два пъти по-малко търсен. Интересът към Евро 2020 е двойно по-голям в Смолян и Ловеч, спрямо Силистра и Пазарджик. Що се отнася до целия свят, то индийските потребители на Google са били толкова много, че оказват съществено влияние на статистиката - трите най-търсени теми са относно крикет двубои и крикет лигата IPL. Най-търсените общи теми за света в търсачката са изцяло спортни: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дори Слави Трифонов не е в топа. Чалгата умира 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 3 часа , meleto каза: Дори Слави Трифонов не е в топа. Чалгата умира Всички чалгарки сега ще кълнат Джулиана. Аз съм изненадана за Кирил Петков и не разбирам как има чак такъв интерес към него. И бате Бойко го няма в топа. 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 часа , Stela каза: Всички чалгарки сега ще кълнат Джулиана. Аз съм изненадана за Кирил Петков и не разбирам как има чак такъв интерес към него. И бате Бойко го няма в топа. 😂 Еми дръпнал е покрай победата на изборите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.