i810 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Това си е чист опит за връщане на стария поп-фолк в играта. Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Хубава е,но не е нещо уау. Клипът обаче е топ, браво! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Текста да не е писан от Глория? 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Клипът и песента са страхотни, а Галена е много секси! 🔝 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ако се появи верси без Азис-hmu. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ужассс Азис я проваля и текста не е нещо особено....... поне музиката е яка и клипът (пак изключвайки мръсния тюлен). Нас*ала се е върху добрата ѝ 2021-ва година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Азис е дъно.. само разваля песента 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ютуб ми я пусна автоматично. 1-во слушане... нищо не запомних. Много безлична. Не, имаше нещо отличително. Чух гласът на Владо Пенев в началото. Винаги ми е било смешно като озвучават изпълнители с актьорски гласове. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Когато другите правят дуети с Азис за да съживят кариерите си, а Азис за да раздвижи неговата прави дует с Галена. Не зависимо на кой му харесва или не Галена е най-голямата в чалгата в този момент. П. П. Песента на първо слушане е хубава, но не мога да я възприема все още. Клипа нормално за Галя е извънземен. 5 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, fearless` каза: Когато другите правят дуети с Азис за да съживят кариерите си, а Азис за да раздвижи неговата прави дует с Галена. Не зависимо на кой му харесва или не Галена е най-голямата в чалгата в този момент. П. П. Песента на първо слушане е хубава, но не мога да я възприема все още. Клипа нормално за Галя е извънземен. Мдам, личи си че Азис не вкарва толкова страст колкото Галка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Декември 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 9 Оххх, толкова много ме изкефи тая песен, че не знам дали ще успея да си синтезирам мислите в един пост, но да пробвам. Много се изненадах, че не е дискотечна тупалка, а е в стил "Хабиби". Първоначално трудно я асимилирах, усещах, че е хубава, ама някак си не беше "моето". После ми тръгна някакъв ремикс и някак си ми помогна да я възприема и вече на второто слушане... ами то още продължава, защото не съм я спирала Страхотен текст, уникално изпълняване, топ мелодия... то и цялата структура на песента - различните куплети, нестандартния начин, по който се редуват, я правят перфектна. Трябва да се замисля, но мисля, че тая година по-хубава песен не е имало. Евала и на двамата. Ще падат рекорди! 4 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Песента не ме грабна както очаквах. Клипа също ми е много слаб и скучен като за Галена, особено + Азис. Една жена, Спри ме, Дай ми са класи над този. Разочаваха ме, очаквах нещо УАУ. 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Слабо, Галена нещо е изгубила нюх.... май ще отстъпва лидерската позиция.. 3 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Малеее.. Не съм сигурна дали заради първоначалната еуфория от песента, но според мен това е най-доброто и от двамата, от много време насам. А Галена почти няма слабо от… вече им загубих бройката на годините. Напълно заслужено чупят брояча на гледания! Клипът можеше да е малко по-сюжетен и да разгърнат повече историята от песента, но и така съм доволна. А Галена за толкова години на сцена още не дава индикации за умора и липса на хъс. Това същност е по-важно от това всяка песен да е хит, но то при нея вървят ръка за ръка и двете де.. Забележката ми към нея е за концерт и албум. Срамота е такъв изпълнител да няма самостоятелен концерт и албум от години. 2 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час , pacho каза: Слабо, Галена нещо е изгубила нюх.... май ще отстъпва лидерската позиция.. Бясно я е отстъпила с половин милион за 8 часа да знаеш 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, petya1 каза: Забележката ми към нея е за концерт и албум. Срамота е такъв изпълнител да няма самостоятелен концерт и албум от години. За концерт точно сега му е времето, след толкова успешна година + участието й в гласът на България мисля че може да се справи да напълни средно голяма зала. Има финансова възможност така че стига да й се занимава всичко е възможно. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 2 часа , pacho каза: Слабо, Галена нещо е изгубила нюх.... май ще отстъпва лидерската позиция.. Надявам се, че не си сериозен точно в най-силната година на Галена да го кажеш... Песента чупи рекорди още в първите 8 часа. Ако това е отстъпване, то вижданията ти са доста странни. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Още една песен като тази, но самостоятелна и Галена ще се превърне в най-доброто и качествено нещо в жанра може би от Глория насам - говоря за осанка, идеи спрямо времето си, хъс, знае какво прави! Песента е убиец ❤️ Латоя Джексън да се учи, макар, че ще я видим колко струва със следващия си проект. 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Песен и хит на 2021 1 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 И какво значи ВНЛ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Декември 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 9 Току що, FikLena каза: И какво значи ВНЛ? Вечно Над Лисицата 15 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 54 минути, stereoto_ каза: Още една песен като тази, но самостоятелна и Галена ще се превърне в най-доброто и качествено нещо в жанра може би от Глория насам - говоря за осанка, идеи спрямо времето си, хъс, знае какво прави! Песента е убиец ❤️ Латоя Джексън да се учи, макар, че ще я видим колко струва със следващия си проект. Няма смисъл да споменаваш Прес, старите й неща са доста запазени и никога няма да потъне като Глория и Ивана или новата вълна потъващи мега звезди като Анелия, Емануела, Ася итн...но конкурентно способна на нови проекти с Галена отдавна не е, то няма такъв изпълнител. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какъв е смисълът фенът на Джена отново да споменава Преса в тема на Галена? Повече от очевидно е че на този етап Преслава има други пририоритети и чалгата не е от тях. Още повече ако слуховете,че е бременна отново се окажат верни е напълно оправдано. Тя отдавна е достигнала тавана на възможностите си,нека сега се радва на семейството си. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Чалгата вече с нов рекорд за ден и то само за по-малко и от 12 часа! Ще избутат ли още 200к до цялостен рекорд за бг песен?? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Голяма зарибявка е тази песен! Приковава те да слушаш и гледаш и да не можеш да спреш. Вчера я слушаме с една колежка и думите бяха "Това го може само Галена - така ти приковава вниманието, че не смееш да мигнеш и да дишаш, че да не изпуснеш някой момент". 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.