Kriminal Публикувано на Декември 10 Report Share Публикувано на Декември 10 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На турския пазар ли ще пробиват? Интересна ми е частта на Янева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не съм много на "ти" с турския, обаче акцентът ми се струва ужасен. Не бих си пуснал втори път това творение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 На мене пък ми харесва. Може би защото не знам турски, но ми е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Много мазно и гейско изпълнение не ми харесва. 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Защо в тази версия Цветелина Янева пее и не в БГ версия...😑 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 5 часа , meleto каза: Не съм много на "ти" с турския, обаче акцентът ми се струва ужасен. Не бих си пуснал втори път това творение. Мда, изпели са го колкото да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Много яка !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Цирк от работническата класа! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ужас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Клипът е като Пей, сърце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.