asylum Публикувано на Декември 11 Report Share Публикувано на Декември 11 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Тъпичко е, а и като цяло на Мелина й отива да пее повече чужди песни, нейните са винаги тъй безличнни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Оп... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Песента е яка, но мразя Цуроянево пеене. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Харесва ми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 2 часа , asylum каза: Песента е яка, но мразя Цуроянево пеене. И мен ме кефи. Добре звучи и има приятен текст. Но както и ти спомена, така и мен ме дразни Яневоподобното пеене. А Мелинда е добра певица, не знам защо е записала тази песен с Цурината постановка на пеене... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 4 часа , asylum каза: Песента е яка, но мразя Цуроянево пеене. Явно Цурето й е идолка 😅 Нали Мелинда й беше беквокал по доста песни и концерти. Даже на един концерт в Армеец Мелинда си звучеше по-добре от Янева, ама тва е друг въпрос 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 На Теди е по-яка! След ТЕДИ не върви! Тя просто ВЛИЗА И ГЪРМИ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Песента доста слаба не ме грабна и не ми хареса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 От 11.12.2021 г. от 16:15, asylum каза: Песента е яка, но мразя Цуроянево пеене. и излъчване.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.