borisslav1 Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Леко е различна, което е добре, но малко звучи като демо. Не знам на какво се дължи това че с последните 3-4 проекти свали нивото. Друго си бяха песните до Живее ми се! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 1 час , Willy каза: Леко е различна, което е добре, но малко звучи като демо. Не знам на какво се дължи това че с последните 3-4 проекти свали нивото. Друго си бяха песните до Живее ми се! Свали нивото откакто почна да работи с Асенов 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Коя беше тая ? 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Песента е оригинална, а клипът - много добър, като всички на Ариа. Изпяването е кофти, Тенекията не умее да обработва като Ганю. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Подлъга ни в началото като ни пускаше брутални песни като “Класа”. Това тук е за коша. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Нещо му липсва на това, въпреки доста биващия бийт, а текста просто 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Калифорния 2 Тенекия, тенекия.... само знаеш да правиш копи пейстове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Бозичка .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Бийта е добър определено, но песента.... Ама какво е това, Арио? Цяла диАРИА!!! Няма ги вече тоталните мега хитове като "ЖИВЕЕ МИ СЕ"!!! Почна да гасне! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Чудя се кое ми е по-противно... гласа и изпяването или изтъркания текст. Жената си помислила, че това ще е някакъв химн... 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 текста е безсмислен и ЖИВЕЯ за това! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Нито 300,нито това ми харесва.Видеото е готино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.