borisslav1 Публикувано на Декември 29 Report Share Публикувано на Декември 29 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Донатела Версаче bg version. Харесва ми! 🌟❤ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Става за слушане, като цяло добре се е получило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Добро попадение от Ваня и този път! След "Апокалипсис" и "Размазан" май Ваня тази година не е пускала песни? Може и да се получат нещата и с тази песен! Харесва ми, неочаквана изненада! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Чаках си песен от Ваня, харесва ми, доста хитово звучи! Нещо си е пипала лицето ми се струва отново.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, ANGEL каза: Чаках си песен от Ваня, харесва ми, доста хитово звучи! Нещо си е пипала лицето ми се струва отново.. Да, май си е правила "fox eyes" или както там се казваше онова дърпане на очите с операция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 18 минути, Just_Me каза: Да, май си е правила "fox eyes" или както там се казваше онова дърпане на очите с операция. И филъри/ботокс май си е слагала на лицето, не само очите са различни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Добре де, Ваня си беше хубава, що й трябваше да си сменя физиономията? С тия филъри главата й е като плондир. Тотално изтрещяха всички, не е на добре 😳 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Нищо особено Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Бива, но когато видя "Ваня" и не е "разбира се Великова" съм дисапойнт. 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тоя китайски травестит скоро ли е подписал с Кокошарника? 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Беше много симпатична преди. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Това ли е шефката на DJ Дамянсельо Напомня ми на "Твоя съм". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Налачото е 1:1 с “Ти не си за мен”. Тая Ваня направи песни с Преслава, Азис, Анелия, Софи, Меди и пак не прокопса. Всъщност най-силните и песни са самостоятелните… И наистина се е направила на нищо и тя с тези корекции по лицето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 На първо слушане не ме впечатли. Не е лоша, но не е и кой знае какво. Ваня се е обезобразила в лицето. Подута е брутално, чак плаши. И устните си е пипала пак, но е прекалила. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 15 часа , GSA каза: Налачото е 1:1 с “Ти не си за мен”. Тая Ваня направи песни с Преслава, Азис, Анелия, Софи, Меди и пак не прокопса. Всъщност най-силните и песни са самостоятелните… И наистина се е направила на нищо и тя с тези корекции по лицето. Забравих да добавя Тони Стораро, Фики и Джена към списъка по-горе… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Хитов хит И по-добре изглежда сега, кви ги ръсите, преди беше като носорог! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 От 29.12.2021 г. от 16:41, Just_Me каза: Да, май си е правила "fox eyes" или както там се казваше онова дърпане на очите с операция. не е ли French thread/lift Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Хареса ми, аз си чаках песен от Шефката над година, но явно се е "разкрасявала". Взе да ми омръзва след 3-4 слушания. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не ми допадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Толкова се втрещих от външния вид на Ваня, че песента дори не ми направи впечатление. Подута е от интервенции. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Поредната песен от Ваня която е еднаква с други те които се правят и ги пускат по конвейера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.