norton737 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Various Artists - Турбуленция (2022) Stream on Apple Music, Spotify, and YouTube Tracklist: Emilia, Florin Salam & Costi - Turbulence Tsvetelina Yaneva - Бой, бой SIMONA - Deja Vu Medi - Рана Krisko & Galena - Тръпката Tedi Aleksandrova & Emanuela - Дърпай я Djulia - Ножът Leo - Да Се Влюбиш Malkata - Аномалия (feat. Alexander Robov) Yanitsa - Таратайка Преслава - В твоето легло Dessita - Драконови Нерви Galin - Viva la Noche Antonio - Playroom Tiña - Да гърмим (feat. Tedi Aleksandrova) Bilyanish - Няма те, няма Iliyan - Името Ти Paloma - Здравей Adam - Твоите Измами Boni - Стриптийз Diona - Филмарка Roksana & The Editor - Djelem Djelem (The Editor Original Remix) Fiki - Не ти прощавам Magda - Двойник Desi Slava - Токсичен Emanuela - Подводница Galena - Ти Не Си За Мен Tedi Aleksandrova - Ало, ало (feat. Monkey) Aria - Хеликоптер Iveta Kostova - Някой друг Norton Andreev - Аз Съм Един Galin & SIMONA - Vendetta Emrah - Един на милион Anelia & Paloma - Влез, влез Djena - Чуй ме Преслава & Lidia - Горчиви истини Alisia - Прощавам Ти DONIKA - Да Съм Твоя (feat. Galena) Gery-Nikol - Бутай Enna - Трудна За Убиване (feat. Leo) Tedi Aleksandrova & Ilian - Автомата Krisko - Balenciaga Kuchek Adam & SIMONA - Agapi Mou Yanitsa & Bilyanish - Топ любовник Liyana - Изхвърли ме Toni Dacheva - Непознати Galena & Azis - А+Г=Внл Djulia - Чашата преля Emanuela - Направо в коша Tedi Aleksandrova & Emrah - Обичам те Lidia, Dessita & SIMONA - Земетръс Gia - Паля Tiña - Шамар Roksana - Ederlezi (Sae Roma) Ilian Boyd - Правя Си Душата Tsvetelina Yaneva & Medi - Филм За Нас Antonio - Твоите сълзи Galin & Adam - Нито Ял, Нито Спал (feat. Danna) Emrah - Евала SIMONA - Момиче От Лед Yanitsa - Налей си Paloma & Tedi Aleksandrova - Цак-цак Emanuela - В чуждите легла Alisia & Leo - Ти Си Ми Живота Galena - Къде Беше Ти Djena - Моят номер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ❤🥇🔝 #18yearsonthemusicscene 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 часа , Kriminal каза: След "Ти не си за мен" си казах, че няма повече да коментирам Галена малициозно, въпреки че и преди харесвах неини песни, тогава уби и е наистина с най-добрият цялостен проект в жанра. Това не е "малициозно", но феновете й видимо не са добре и те са тези, които се заяждат с Преслава. Страшно негативни хора без работа, както би казала една леличка. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 59 минути, Willy каза: 18 години на сцена, от които 15 поредни има поне един огромен хит. Друга освен Преслава правила ли го е това? Страшно задържане! 2007 - Утешителна награда 2008 - Знам диагнозата 2009 - Мой 2010 - Тихо ми пази 2011 - Неудобни въпроси 2012 - Пак ли 2013 - Кой 2014 - Хавана тропикана 2015 - Стара каравана 2016 - Пей сърце 2017 - Моро му 2018 - Феноменален 2019 - Добре ли си 2020 - 100 живота 2021 - Ти не си за мен Чупката и Душата ми крещи също може да минат за някакви малки хитчета за '05 и '06. Само дебютната й година е тотал щета. Чупката определено си беше хит! Още като излезе и нямаше клип, бяхме мънички, много й се кефихме целият ми клас! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, DevilWish каза: Чупката определено си беше хит! Още като излезе и нямаше клип, бяхме мънички, много й се кефихме целият ми клас! Да, Чупката къртеше по дискотеките и много по-късно Галя снима клип. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, asylum каза: Да, Чупката къртеше по дискотеките и много по-късно Галя снима клип. Ако не се лъжа я беше изпълнила първо на концерт на Нончо Воденичаров в Раднево (Лека му пръст) , после на една Новогодишна програма и чак през Май 2006 излезе клипът! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 час , Willy каза: 18 години на сцена, от които 15 поредни има поне един огромен хит. Друга освен Преслава правила ли го е това? Страшно задържане! 2007 - Утешителна награда 2008 - Знам диагнозата 2009 - Мой 2010 - Тихо ми пази 2011 - Неудобни въпроси 2012 - Пак ли 2013 - Кой 2014 - Хавана тропикана 2015 - Стара каравана 2016 - Пей сърце 2017 - Моро му 2018 - Феноменален 2019 - Добре ли си 2020 - 100 живота 2021 - Ти не си за мен Чупката и Душата ми крещи също може да минат за някакви малки хитчета за '05 и '06. Само дебютната й година е тотал щета. Десислава и Анелия до скоро бяха с най-много последователни години с поне един хит, но през 2020 ДС зацикли. Анелия и тя, но ако с много условия й отчетем Влез, влез за някакъв малък хит- продължава си линията. След нея Преслава. На някой ако му се броят дали на Емилия са поредни годините, може и тя да е в играта още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, SG каза: Десислава и Анелия до скоро бяха с най-много последователни години с поне един хит, но през 2020 ДС зацикли. Анелия и тя, но ако с много условия й отчетем Влез, влез за някакъв малък хит- продължава си линията. След нея Преслава. На някой ако му се броят дали на Емилия са поредни годините, може и тя да е в играта още. Изобщо не е малък - в Пайнер само автоматът беше по-голем хит, а извън - Близалка. Могат само да си мечтаят за хит от габарита на По твоите критерии за гледания тия 5 милиона отговарят на някогашните 15, тъй че по всички показатели е в Топ 3 на годината! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 12 минути, asylum каза: Изобщо не е малък - в Пайнер само автоматът беше по-голем хит, а извън - Близалка. Могат само да си мечтаят за хит от габарита на По твоите критерии за гледания тия 5 милиона отговарят на някогашните 15, тъй че по всички показатели е в Топ 3 на годината! Като за днешния слаб вид на чалгата и на българската музика като цяло- хит си е. Като за дебют на Палома- също. Но като за певицата на "Погледни ме в очите"... За мен 5М вече отговарят по-скоро на някогашните 10М, но да, на едно мнение сме общо взето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Двоен пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 часа , Willy каза: 18 години на сцена, от които 15 поредни има поне един огромен хит. Друга освен Преслава правила ли го е това? Страшно задържане! 2007 - Утешителна награда 2008 - Знам диагнозата 2009 - Мой 2010 - Тихо ми пази 2011 - Неудобни въпроси 2012 - Пак ли 2013 - Кой 2014 - Хавана тропикана 2015 - Стара каравана 2016 - Пей сърце 2017 - Моро му 2018 - Феноменален 2019 - Добре ли си 2020 - 100 живота 2021 - Ти не си за мен Чупката и Душата ми крещи също може да минат за някакви малки хитчета за '05 и '06. Само дебютната й година е тотал щета. “Утешителна награда” не беше чак такъв хит през 2007. Въпросната се разви повече през 2008, след като се появи клипът в края на 2007. “Вземи си дъх” тогава беше по-голям хит. За 2011 хита на Галя беше “Дж-я”. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 31 минути, SG каза: Десислава и Анелия до скоро бяха с най-много последователни години с поне един хит, но през 2020 ДС зацикли. Анелия и тя, но ако с много условия й отчетем Влез, влез за някакъв малък хит- продължава си линията. След нея Преслава. На някой ако му се броят дали на Емилия са поредни годините, може и тя да е в играта още. Е истински мега хитове не са имали всяка година. Анелия 2013,14,17,19,21 няма такива. Десислава последните 4 години и някои години преди второто завръщане в пайнер също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 11 минути, Willy каза: Е истински мега хитове не са имали всяка година. Анелия 2013,14,17,19,21 няма такива. Десислава последните 4 години и някои години преди второто завръщане в пайнер също. Истинските мега хитове в чалгата отдавна се броят на пръсти. Имаме си най-вече хитове като за чалга средите, които в повечето случаи съвсем не са достигали до завиден дял от българите. А в такава ситуация и по-слабите успехи на Десислава и Анелия спокойно могат да се зачитат за хитове. Виж, вече ако се стигне до година, в която най-гледаното ти видео да е само с 2.1М (Десислава 2020)- тогава се прекъсва линията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 часа , Brian каза: То там е евтино... Да, но е красиво и има какво да се види. Най-важното, сега е топло там и слънчево, а не като при нас. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 19 минути, Stela каза: Да, но е красиво и има какво да се види. Най-важното, сега е топло там и слънчево, а не като при нас. 😁 Дам смятам да отида 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Brian каза: Дам смятам да отида Чакаме повече сторита от тези на Преслава! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 часа , GSA каза: Ехе и Expose пуснали нов албум. Много се радвам, че толкова много певци в последно време издават албуми. https://emusic.bg/the-power-of-love/ И на Денис Т мисля, че предстои, и на Теодора. Дано и Галена най-сетне издаде нещо. В YouTube канала на Ивана някой е написал "Чакаме албума" и тя го е харесала. Аз не знаех, че ще издава такъв, дано! А коя Теодора, Ломска ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Gerganafen каза: В YouTube канала на Ивана някой е написал "Чакаме албума" и тя го е харесала. Аз не знаех, че ще издава такъв, дано! А коя Теодора, Ломска ли? Ооо ами хайде, дано и Ивана издаде най-сетне. Теодора от Диапазон бе - двоен албум с балади щяла да пуска всеки момент. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 6 часа , Senhor каза: И все пак НИКОЙ в българската музика в последните години не е правил толкова брутални песни колкото Савршен пар, Ране, Волим те. And those are just facts. Умираммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм 90% от Ганевските, дори и за треторазрядни имена, са по-добри от на криминалното чадо с харизма на прегазена котка 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 час, Gerganafen каза: В YouTube канала на Ивана някой е написал "Чакаме албума" и тя го е харесала. Аз не знаех, че ще издава такъв, дано! На години е вече, далекогледа си е, лайкнала без да го е прочела. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 часа , Willy каза: Такъв е актьор тоя....така се превъзнася..... Галена е толкова естествена и неподправена, а тоя типично по педалски така се изказва, че е видно колко е лицемерен.... Утре за друг щее ги говори същите неща. И точно актьорската им игра в началото на клипаа е толкова нелепа, че да я величааят... те не спират да си се подхилкват, аре стига.. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, ANGEL каза: Такъв е актьор тоя....така се превъзнася..... Галена е толкова естествена и неподправена, а тоя типично по педалски така се изказва, че е видно колко е лицемерен.... Утре за друг щее ги говори същите неща. И точно актьорската им игра в началото на клипаа е толкова нелепа, че да я величааят... те не спират да си се подхилкват, аре стига.. Наистина няма толкова фалшиво същество като Азис. Превъзнасяше се така и за Малина, и за Мария, сега за Галена. Толкова фалшив човек просто не е истина… Във всяко интервю се държи сякаш е богоизбран и повече от всички и всеки. А едно време беше симпатичен. Сега така си е повярвал, че не можеш да издържиш повече от 2 секунди преднамереното му маниернечене, с цел да се изтъкне и направи на оригинален.. Жажда за внимание. Така се е главозамаял, че Луна дори ми се струва по-здраво стъпила на Земята и адекватна. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 4 часа , ANGEL каза: Галена е толкова естествена и неподправена Естествена и неподправена са последните епитети, които могат да опишат Галена. Но лесно ви върти на пръста тази пепелянка. 1 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Като погледне човек, се вижда – устата ми е по-голяма, нямал съм никаква уста преди, не ми харесваше 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари